Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Mobila&Accesorii: 3317 companii
 • Pal Mobex S.R.L. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Pal Mobex S.R.L. produce o gama larga de: mobilier din PAL si lemn masiv, mobiler de hotel, de birou si institutii, de locuinte. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Obyrom Impex S.R.L. produce o gama larga de: canapele, fotolii, tapiterii din piele, mic mobilier, mobila tapitata. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Producator
 • Cu o experienţă de peste 16 ani in comercializarea de mobilier pentru locuinţă şi birou, Casa Augustin vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de mobilier cu produse de calitate, cu piese de mobilier moderne sau clasice, din lemn masiv sau din materiale compozite, mobilier diversificat pentru toate gusturile şi în difertite stiluri. Şi pentru că pe parcursul unui an apar foarte multe produse noi, aici veţi găsi întotdeauna ceva nou şi interesant, la un raport calitate-preţ in permanenţă îmbunătăţit! Comercializarea acestor produse se realizează atât en-gros cât şi en-detail, vânzarea către populaţie incluzând şi sistemul de rate. Obiectul de activitate al Casei Augustin este comercializarea de mobilier dar şi producţia de mobilier la comandă, mobilier personalizat, chiar unicat, adaptat spaţiului şi cerinţelor clienţilor noştri. Pentru aceasta vă punem la dispoziţie un serviciu de proiectare şi consultanţă gratuită, iar tehnologia modernă de care dispunem ne asigură o calitate excelentă şi un preţ rezonabil pentru mobilierul produs. Pentru a economisi timp şi pentru a evita plimbările dintr-un magazin in altul prin diferite zone ale oraşului, vă aşteptăm să treceţi pe la Casa Augustin şi vei găsi mobilă pentru bucătărie, living, dormitor sau camera copilului şi puteţi chiar comanda parchet laminat sau din lemn masiv, scaune ergonomice, directoriale sau saltele. Pentru a fi mai aproape de dumneavostră am deschis magazine de prezentare în Cluj Napoca dar şi in zonele din jurul Clujului, cum ar fi Huedin, Alba, Sebeş, Abrud şi mai nou suntem prezenţi în cadrul Mobilia Center din incinta Real iar personalul specializat vă întâmpină cu căldură şi vă va ajuta să faceţi alegerea potrivită, iar ceea ce veţi cumpăra de la noi vă va fi livrat în cel mai scurt timp posibil. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Producator
 • Infiintata in anul 2003, Alex Mobilier Metalic Si Scolar S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Firma noastra produce o gama larga de: mobilier pentru hoteluri, restaurante si scoli, gradinite, mobilier pentru bucatarie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, Ungaria, Slovacia si Cehia. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local, national, international, lanturi de magazine, lanturi hoteliere, clienti individuali si institutii de invatamant finantate din bugetele locale. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Producator
 • Docirex Prod S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Valenii De Munte, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Docirex Prod S.R.L. produce o gama larga de: scaune, mese, mobilier din fier forjat. Produsele si serviciile noastre sunt destinate pentru piete straine. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan international. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Valenii De Munte Producator
 • Compania DC VALVIO S.R.L. , cu o experienta pe piata craioveana de peste 15 ani, isi are acum sediul pe Calea Bucuresti, nr. 117.- Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, DC Valvio S.R.L. produce o gama larga de: mobilier si materiale contructie dale, pavele, accesorii mobilier, mese biliard. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Incepand cu 2011, DC VALVIO Craiova ofera servicii de transport intern si international la cele mai bune preturi. Avantajul nostru il reprezinta experienta, calitatea, seriozitatea si promptitudinea. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Producator
 • Lower Design S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Chetani, judetul Mures. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: porti din fier forjat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Chetani Producator
 • Sooters Import Export a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de aproape 100 angajati, Sooter's Import Export ofera servicii foto analogice si digitale de calitate prin intermediul a peste 15 magazine si laboratoare foto din Romania, inclusiv servicii foto OnLine. Sooter's Foto comercializeaza en-gros si en-detail o gama larga de produse si accesorii foto (albume, rame, aparate foto, filme, carduri memorie etc.) precum si o gama variata de mobilier metalic si obiecte decorative in stil antic. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Sc Mobexpert Arad Srl comercializeaza o gama larga de: mobilier de interior, case si gradina, terase. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand peste 20 angajati, firma noastra produce o gama larga de mobilier tapitat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Producator
 • Infiintata in anul 1998, Lk Eldus S.R.L Birou Relatii Cu Clientii este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: vopseluri si lacuri pentru industria mobilei. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Maneciu, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 50 angajati, S.C. Mobi Cord Impex S.R.L. produce o gama larga de: mobilier de birou, sufragerie, mobila tapitata. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Maneciu Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: mobilier camera, bucatarii, dormitoare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand peste 50 angajati, firma noastra produce o gama larga de: mobila de sufragerie, dormitoare, scaune, mese. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Oradea Producator
 • Delforest S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: cherestea si mobilier, usi interioare stratificate din lemn, amenajari interioare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Mondial Casa Group S.R.L. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. firma noastracomercializeaza o gama larga de: finisaje pentru materiale de constructii, gresie, faianta, parchet din lemna masiv, produse pentru montajul parchetului.comtract hotels ,usi ,mobilier pentru hoteluri 4 /5 stele . Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 30% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Ruana S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Lumina, judetul Constanta. Avand peste 10 angajati, firma noastra este certificata ISO 9001 si produce o gama larga de mobila pentru bucatarii, dormitoare, dulapuri, biblioteci, canapele, coltare,mobilier hotelier,mobilier club & discoteca,receptii si mobilier la comanda. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Firma noastra a achizitionat echipamente de ultima generatie ca: CNC(masina cu comanda numerica),circulare performante, calculatoare,imprimante,masina de cantuit. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Lumina Producator