Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Mobilier din Lemn si Placaj - Mobila&Accesorii: 247 companii
 • Suntem producatori de mobila din lemn masiv, produse artizanale din lemn, producator de mobila pictata. Fabricam si distribuim mobila la comanda pe tot teritoriul Romaniei. Datele firmei: CUI: J14/125/22.02.2019 Sediu social: str. Aviatorului, nr. 7B, Intorsura Buzaului, jud. Covasna E-mail: hipimob@gmail.com Tel:

 • Sc Big & Grig Prod Srl este producator de cherestele si mobilier din lemn de rasinoase pe stoc sau la comanda. Asiguram transport in toata tara. Cautam parteneri pentru exporturi. Suntem deschisi pentru ori ce tip de colaborare.

 • Echipa de mesteri tamplari, cu spirit de interpinzator, responsabili, seriosi va vor executa la comanda produse din lemn, diferite esente sau pal, de cea mai buna calitate. Veti beneficia de consultanta din partea noastra pe tot parcursul comenzii. Se pot face modificari sau adaugiri in planul avut, iar daca este nevoie ne vom deplasam catre caminul dvs pentru masuratori.

 • Compania noastra are ca domeniu de activitate vanzarile de pal melaminat, plexiglas, policarbonat. Lucrarile se desfasoara conform mapei de proiect care contine toate datele si informatiile necesare punerii in practica a proiectului de design, atunci cu siguranta realitatea si rezultatul final vor fi spectaculoase! Planificarea si optimizarea spatiului, proiectare 3D, proiectare mobilier, imagini fotorealistice, mapa de proiect!

 • Vindem mobila din lemn masiv livrata si la export: sufragerii, dormitoare, holuri, mese si scaune, canapele, comode, vitrine si dulapuri, paturi si birouri precum si saltele superortopedice. Oferim garantie de 2 ani si posibilitatea de transport contra cost. Vizitati-ne la adresa de internet www.mtmobila.ro

 • Pro Gesmob Srl - Bucatarii Rustice/ Moderne/Clasice - Mobilier la comanda. Dorinta de nou, de mai bine, de mai frumos, fantezia si experienta dobandita in ani au determinat punerea in practica a unei provocari crearea in judetul Neamt a unui nou curent ce aduce un aer inedit in ceea ce priveste mobilierul, in special cel de bucatarii rustice, clasice si moderne, cu un design deosebit, cu elemente noi ce sunt puse in valoare nu numai prin proiectele deosebite, ci si prin imbinarea elementelor din care sunt compuse, mai ales in cazul bucatariilor rustice cu blat de faianta avand la baza structurii ciment armat, imitatie de zidarie, tencuiala decorativa. Toate acestea ofera, pe langa durabilitatea structurii in sine, si caldura unui camin primitor. Imaginatia, bugetul disponibil si spatiul sunt limitele uneia dintre cele mai interesante provocari cu privire la interior: amenajarea bucatariei. Combinand functionaltatea cu esteticul, se pot obtine rezultate neasteptate. Cel mai simplu ar fi achizitionarea unei bucatarii complete de la celebrele firme producatoare de mobilieri, insa pretul ar fi astfel aproape dublu, iar distractia si entuziasmul ar lipsi.

 • Sc Mob Vip Srl este o companie cu traditie in prelucrarea ambalajelor din lemn, fiind prima societate autorizata fitosanitar ISPM15 din Romania. In anul 2004 gandindu-ne la defrisarile masive de paduri care se fac in Romania si in intreaga lume am luat hotararea de a da o mana de ajutor mediului inconjurator, recicland ambalaje si in special reconditionarea europaletilor si repunerea acestora in circuitul economic, sarind in ajutor atat mediului inconjurator cat si transportatorilor cu un cost redus pentru ambalaje si europaleti. Cu un efectiv de 60 de angajati, S.C. Mob Vip S.R.L. isi desfasoara activitatea in 4 domenii principale: 1. Comercializeaza ambalaje si coletarie industriala de mare capacitate si tonaj pentru export tratata ISPM15. Servicii de tratament ISPM15 pentru ambalaje si paleti din lemn. 2. Achizitionarea si reconditionarea de paleti si europaleti uzati 3. Mobilier din PAL la comanda pentru dormitoare, sufragerii, bucatarii, birouri, scoli, gradinite, baruri, magazine. 4. Amararea marfurilor ce sunt transportate feroviar, maritim si rutier.

 • Suntem o companie specializata pe productia tamplariei din lemn masiv, cu 10 ani experienta. Familia proprietara a firmei are experienta de 3 generatii in prelucrarea lemnului. Avem clienti in Timis, Bihor, Bucuresti, Brasov, Arad. Produsele sunt manufacturate si unicate de o calitate deosebita.

 • Compania noastra produce o gama larga de mobila de sufragerie, dormitor, bucatarie din lemn masiv. Calitatea produselor noastre si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor ne-a permis patrunderea pe pietele externe, in special pe cea germana inca de la infiintarea firmei. Capacitatile noastre de productie ne permit sa luam in considerare orice tip de comanda, de la unicate si serii limitate pana la serii mari. Pentru alte informatii putem fi gasiti la telefoanele si adresa din profil sau la adresa www.rustic-furniture.ro

 • Ibon Grup Srl cu sediul in orasul Nehoiu, Jud. Buzau - Tel.: 0749 058404 Servicii: - Prelucrari CNC - 5 axe, nesting! Produce: - Schelete din lemn pentru mobilier tapitat - Schelete din lemn pentru scaune si canapele - Mobilier din lemn masiv - Mobilier apicol - Cherestea din lemn de rasinoase - Brichete de rumegus

 • Suntem producatori de mobilier rustic, usi de interior si exterior din masiv sau triplu stratificat, ferestre cu sticla termopan din lemn triplu stratificat sau placat cu aluminiu pe exterior, scari, case, lambriu, custi, etc.

 • Eqonfortva propune EqoGreenBuilding 5 solutii constructive moderne si inteligente, 5 solutii sutenabile pentru construirea structurii de rezistenta a caselor si cladirilor, 6 solutii ecologice de producere a energiei electrice, din surse regenerabile si 3 solutii pentru incalzirea cladirilor si producerea apei calde, din surse regenerabile, la preturi foarte compettive, in conformitatea cu standardele Uniunii Europene! Cladiri cu consum foarte mic de energie sau cladiri independente energetic sau cladiri care produc mai multa energie decat au nevoie si recupereaza singure investitia facuta, iar la sfarsitul perioadei de utilizare, iti ramane casa GRATIS* ! Cladiri SMART controlate automat sau manual, in totalitate sau partial, de pe telefon ! Construim oriunde in tara sau in Europa, cu sau fara montaj ! www.eqonfort.ro

 • Sc Eda Consult Srl are o experienta de peste 13 ani in domeniul productiei de tamplarie si servicii de reparatii mobilier la fabrica noastra situata in localitatea Baciu, str. Molidului, nr. 6, jud. Cluj, unde detinem linii de productie si utilaje moderne (accesate prin fonduri europene). Incepand din 2017 am dezvoltat o divizie proprie numita Mesterul Tamplar pentru servicii de teren de montaj si reparatii mobilier si tamplarie, care dispune de personal calificat, autoutilitare pentru deplasare teren si scule profesionale. Serviciile se realizeaza atat la sediul/domiciliul clientului cat si la fabrica noastra (cu servicii complete de transport, incarcare-descarcare).

 • Euro Mega Srl este o firma care are ca principal domeniu de activitate productia si distributia de mobila si decoratiuni interioare in toata tara. Puteti vedea oferta noastra accesand www.mobilamega.ro

 • Companie infiintata in 2009 avand ca obiect de activitate principal proiectarea de constructii civile si industriale. Din 2011 ne-am extins activitatea infiintand un atelier de tamplarie pentru productie de mobilier din lemn masiv.

 • Avand pe langa principalul obiect de activitate producerea si comercializarea de mobilier din Pal melaminat - tapiterie si producerea si comercializarea stupilor, societatea a incercat continuu sa se adapteze cerintelor clientilor din dorinta de a deservi piata cu produse de calitate ridicata, la un pret convenabil si cu termene de onorare foarte bune. Fabrica de stupi craiova produce - stupi orizontali si verticali, numai din scandura uscata, la pretul de 100 lei/ bucata, TVA inclus sau in functie de specificatiile fiecarui client. Stupi pe stoc.

 • Firma de mobila la comanda executa pentru Dumneavoastra orice tip de mobilier de calitate, din PAL melaminat si MDF, mobila bucatarie, coltare bucatarie, bancute de bucatarie, mobila dormitor, mobila sufragerie, mobila de hol, mobila de baie, mobila pentru scoala, mobila pentru gradinita, dresinguri, usi culisante, birouri de orice tip, dulapuri, comode TV, mese bucatarie, mese pentru living, mobilier pentru restaurante-hoteluri-magazine, mobilier scolar, mobilier pentru gradinita-crese, etc.

 • Firma noastra infintata in 2002, in Localittea Lunca, langa orasul Stei, este situata la 100 km de Frontiera Ro-Hu, (vama Bors) si la 100 km de orasul Deva, pe E 69. Noi suntem producatori de Cherestea si elemente semifabricate pentru mobilier, precum si pentru panouri. Lemnul din care noi producem este fagul si molidul, precum si esente mai rare Larice, Duglas, Pin Silvetru. Noi exploatam lemnul din padure, de accea ne alegem cu grija busteanul din care producem cheresteaua.

 • Compania Intermebex lucreaza pe piata moldava din anul 1997. In acest timp am parcurs drumul de la o mica intreprindere de import a mobilei de bucatarie pana la o mare companie producatoare, care ocupa cu incredere pozitia de lider pe piata mobiliara. La momentul actual activitatea companiei se concentreaza asupra productiei garniturei de bucatarie sub marca Wiza, pe care le puteti procura in magazinele reprezentantilor nostri. Pe site-ul nostru sunt plasate peste 1000 poze bucatariilor asamblate cu pretul indicat: http://www.wiza.md/ro/index.aspx

 • Compania noastra se caracterizeaza prin seriozitate, fiind situata intre primele 4000 de cele mai serioase firme din Romania. Pe plan judetean s-a situat pe locul 1 in topul afacerilor in anul 2008 si 2009. Firma noastra se caracterizeaza printr-o gama foarte variata a produselor, la preturi accesibile pentru toate categoriile de clienti. Ne ocupam de vanzarea en gros si en detail a produselor. Cautam colaboratori in toata tara, pentru distribuirea ingrasamintelor, materialelor de constructii, mobila si a uneltelor pentru gradinarit. Pomi fructiferi Soiuri: Mar: Golden, Starkrinson, Florina, Idared, Jonagold Par: Napoca, Willams, Conferance, Favorita lui Klap, Untoasa Hardy, Quree Piersic: Redhaven, Superba de toamna, Springtime, Dixyreed Prun: Cacansca, Anaspeth, Stanley, Tuleu gras, tulei timpuriu Cais: Umberto, Favorit, Cea-mai-buna de Ungaria, Mamaia, Urias de Cegledi Cires: Germerdorf, Stella, Van Visin: Stella, Erdi Botermo, Pandy(Crisana).