Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Mobilier de Exterior - Mobila&Accesorii: 232 companii
 • Suntem o companie localizata in Lazarea, judetul Harghita, si infiintata in anul 1993. Avand 60 angajati, firma noastra produce o gama larga de: case de locuit din lemn, case de odihna, casute de gradina, bungalow, structuri de acoperis, sarpante, mese, scaune de gradina, pavilioane. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Tibsil S.R.L. din Gheorgheni, judetul Harghita pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: case pe structura din lemn (case de vacanta), mobilier pentru gradina, mese, scaune de gradina. Firma noastra are un personal de 23 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Tibsil S.R.L.. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Laz Impex S.R.L, a fost fondata in 1993 in Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 50 angajati cu vasta experienta in efectuarea de executie lucrari case pe structura din lemn, pensiuni, casute de vacanta, de gradina, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1994, Epad S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma Epad S.R.L are o echipa de 150 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de vitrine, bufeturi, comode, noptiere, casute din lemn, mobilier pentru birou. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In cadrul companiei Epad S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Epad S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 1992, Matrix S.A. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Baia Mare, judetul Maramures. Ceea ce isi propune firma Matrix S.A. este sa ofere produse de calitate ca: confectii metalice (rafturi, dulapuri, cutii postale, safe-uri). Compania noastra are un personal de 160 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Matrix S.A. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Incepand in 1997 cu un atelier de prelucrare a lemnului, firma Aspret a reusit ca in aproape doua decenii sa devina un jucator important pe piata amenajarilor urbane. Experienta in productie, specializarea in operatiuni de import-export, colaborarea cu producatori de renume din toata lumea si stransa relatie cu designeri de succes, toate acestea fac ca produsele noastre sa aibe o calitate de necontestat la preturi adaptate la piata locala. Am inceput cu gama de mobilier urban, din care am exportat aproape in toate tarile Europei, iar din 2012 am adaugat in portofoliu si produse pentru iluminat stradal. Tot in 2012 am adoptat marca de produs PROURBAN, sub umbrela careia am strans toate produsele de amenajari urbane.

 • Suntem o companie localizata in Cristian, judetul Sibiu si infiintata in anul 1997. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: intermedieri si import de mobilier de gradina, fantani arteziene,din cupru, granit (de interior-de masa,de perete, suspendate)de gradina, parcuri. Compania are un efectiv de 4 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Rotar & Escu Com S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1992, S.C. Didi Com S.R.L. este situata in Buzau, judetul Buzau. Avand 29 de angajati, firma noastra realizeaza in atelierele proprii o gama larga de produse din fier forjat, mobilier interior si exterior. Productia actuala este livrata in proportie de 80% la extern, insa, produsele incep sa fie atractive si la intern, cererea fiind din ce in ce mai mare si in Romania. Misiunea noastra este sa oferim produse de bun gust si calitate sporita la preturi convenabile cu scopul de a satisface cerintele clientiilor nostri. Experienta acumulata in colaborarea cu clientii straini ne ajuta sa ne impunem pe piata externa si totodata sa reusim sa convingem piata interna ca produsele noastre sunt trainice, moderne si elegante. Vom fi cu siguranta un sprijin real in amenajarea spatiilor dragi dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente produse care va vor fascina. Dispunem de asemenea de suprafete de productie pe care le oferim spre inchiriere.

 • Inca de la infiintare Bioflex S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Bioflex S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca saltele din poliuretan, mobilier pentru copii prescolari din poliuretan, articole pentru mobilier de terasa, gradina si plaja, mobilier pentru camere de tineret. Firma noastra are un personal de 20 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Bioflex S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Eurostrada S.A. a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca mobilier pentru parcuri si gradini, semnalizari rutiere si mobilier urban. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Infiintată in anul 1991, Primex Srl. este situată in Braşov, judetul Braşov. Firma noastră are o vastă experienţă A�n amenajări interioare din lemn masiv, scări interioare, mic mobilier, productie de usi si ferestre, uscare cherestea. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. http://amenajari-interioare-din-lemn.blogspot.ro

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Sc Mobexpert Arad Srl comercializeaza o gama larga de: mobilier de interior, case si gradina, terase. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.