Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Seturi de Sufragerie - Mobila de Sufragerie: 236 companii
 • Suntem o companie localizata in Slatina, judetul Olt, si infiintata in anul 1994. Ceea ce isi propune firma Articus S.R.L este sa ofere produse de calitate ca mobilier de bucatarie, dormitor, sufragerie, mobilier din PAL, servicii hoteliere si alimentatie publica - restaurant. Compania noastra are un personal de 35 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Slatina Producator
 • Infiintata in anul 1996, Aca Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Slatina, judetul Olt. Cu o echipa de 27 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de mobilier de sufragerie, bucatarie, dormitoare, antic, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. In cadrul companiei Aca S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Aca S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Slatina Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Roman, judetul Neamt. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de mobilier din pal(bucatarii,sfragerii,dormitoare,camere tineret,birouri). Compania are un efectiv de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Mobiliv Prod S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Mobiliv Prod S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Roman Producator
 • Linia ZETTA este mandra sa va prezinte noua imagine, intr-un sistem exceptional al calitatii tehnice. In cooperare cu cei mai buni furnizori de materii prime, pe baza noilor materiale de mica densitate se obtin cele mai diverse forme si structuri de mobilier placute la atingere ergonomice si cu o perioada de viata net superioara celor clasice. Produsele Linia ZETTA sunt rezistente la zgarieturi, nu sunt biodegradabile si nu prezinta absolut nici un grad de risc sau poluare. Tehnologie, calitate, competenta, flexibilitate sunt punctele pe care a fost fondata Linia ZETTA cu multi ani in urma si pe care continua sa progreseze. Firma produce structuri metalice pe care injecteaza la rece poliuretan flexibil. Ciclul productiv este complet, de la asamblarea partilor metalice si injectie poliuretanica pana la finisarea pieselor de lemn si tapitarea scaunelor.     Firma realizeaza atat articole proprii cat si articole pentru alti producatori de mobila, in functie de preferintele lor si de cantitatile pe care acestia le doresc. Tehnologia de care dispunem permite contructia scaunelor si fotoliilor pentru toate tipurile de locatii: cinema, sali de asteptare, uz personal, cluburi si baruri, societati comerciale.

Taureni Producator
 • Suntem o companie localizata in Alba Iulia, judetul Alba, si infiintata in anul 1993. Cu o echipa de 35 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de mobilier sufragerie, dormitoare, camere de zi, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Romwest Euro S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Romwest Euro S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Alba Iulia Producator
 • Neo Pal Grup Srl., a fost fondata in 2003 in Buzau, judetul Buzau si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea serviciilor personalului nostru. Compania Neo Pal Grup S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca mobilier de bucatarie, sufragerie, dormitor, birouri si receptii executate la comanda. Firma noastra are un personal de 20 de angajati si doua puncte de lucru: depozit de materiale si sectie de productie in Buzau (Str. Depozitelor, nr.1, tel/fax 0238.713.730) si showroom in Bucuresti (str. Mihai Eminescu colt cu str. Vasile Lascar, tel/fax: 021.211.01.03). Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Producator
 • Impex Mobi Deli S.R.L, a fost fondata in 1991 in Braila, judetul Braila si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Impex Mobi Deli S.R.L are o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de mobilier de bucatarie, sufragerie, dormitor si de birouri, scaune si mese de birou. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Impex Mobi Deli S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Braila Distribuitor
 • Grupul de firme Feeria fondat in 1991 va ofera o gama larga de canapele din piele sau stofa, canapele extensibile, coltare, coltare extensibile, fotolii, tabureti, paturi tapisate, saltele si electrocasnice bucatarii. Canapelele oferite de noi au un design modern, sunt imbracate in piele naturala 100% - chiar si pe spate si vor aduce in casa dvs. un plus de confort, stil si relaxare facindu-va sa scapati de stresul cotidian in timpul petrecut acasa. Pentru cei interesati sa devina colaboratori (revanzatori) ne pot contacta la adresa de e-mail.

Brasov Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Compania Mobrom S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca mobilier de apartamente, case, vile, sufragerii, dormitoare, bucatarii, holuri. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Mobrom S.R.L. Principala preocupare a companiei Mobrom S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Import - Export
 • Lm Hobby S.R.L., a fost fondata in 2002 in Sibiu, judetul Sibiu si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Lm Hobby S.R.L. are o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de mobila. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Lm Hobby S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Distribuitor
 • Infiintata in anul 1999, Thalmann S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Thalmann S.R.L comercializeaza o gama larga de garnituri din piele, canapele extensibile, paturi dormitor si bucatarii. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Angajatilor nostrii li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostrii, ajuta compania Thalmann S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sighisoara Distribuitor
 • Comodex S.c.m din Targu Mures, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Comodex S.c.m produce o gama larga de mobila din lemn de sufragerie, dormitor, bucatarie. Firma noastra are o echipa de 150 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din America de Sud. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Comodex S.c.m se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Comodex S.c.m si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Producator
 • Inca de la infiintare Zigman Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 24 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de mobila diversa si servicii de proiectare si design de interior si decoratiuni interioare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Zigman S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Cluj Napoca Producator
 • Infiintata in anul 2002, Vimob Design S.R.L este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 30 angajati, Vimob Design S.R.L produce o gama larga de mobilier de bucatarie, sufragerie, tamplarie din lemn. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Plopeni Producator
 • Compania DC VALVIO S.R.L. , cu o experienta pe piata craioveana de peste 15 ani, isi are acum sediul pe Calea Bucuresti, nr. 117.- Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, DC Valvio S.R.L. produce o gama larga de: mobilier si materiale contructie dale, pavele, accesorii mobilier, mese biliard. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Incepand cu 2011, DC VALVIO Craiova ofera servicii de transport intern si international la cele mai bune preturi. Avantajul nostru il reprezinta experienta, calitatea, seriozitatea si promptitudinea. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand peste 20 angajati, firma noastra produce o gama larga de mobilier tapitat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Producator