Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Utilaje Plastic & PVC - Masini si Utilaje Industriale: 90 companii
 • Firma Pacosar furnizeaza masini de injectie, fillers pentru industria termoplastica: Injectie plastica, extrudare, termoformare, suflare. Masini de injectie BOLE: Bole este un dezvoltator si producator de masini de injectie. Cu serviciul nostru tehnic din Romania si filiala BOLE din Polonia, putem raspunde in cel mai scurt timp la nevoile clientilor din Romania (masini, piese de schimb si tehnicieni). Gama de produse: - EK: Masina hidraulica (de la 70 to la 4000 to). - DK: Masina cu doua platouri (de la 520 to la 4000 to). - FE: Masina electrica (de la 110 to la 350 to). - CIML: Masini de injectie pentru fibra de carbon. *Filler: Carbonat de calciu (Cacolin) si Talc (TalcolinA). Exista in diferite concentratii si MFI. Polimeri: PE, PP. *Aditivi: Desiccant, Antiblock, Processing Aids, Antistatic, Slip, Antislip, Anti-UV, UV-barrier, Antioxidant, Sticking agent, Antistick, Antifog, Flame retardant cu si fara halogen. *Coloranti: Negru, Albastru, Alb. *Agent de nucleere: Rapid Inject RI600: Creste productivitatea intre 15 si 25% pentru procesele de injectie cu PP sau HDPE virgin. Putem efectua teste gratuite la dvs in fabrica!

 • L Arte Toscana Srl. a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Cordun, judetul Neamt. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: teava pvc, lambriuri, mase plastice de injectie, butoaie, folie pentru constructii,placute avertizoare. Compania are un efectiv de 20 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta L Arte Toscana Srl., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Firma noastra produce si comercializeaza: - Mori cu valturi, - Mori cu ciocanele cu motoare electrice sau la priza de la tractor, - Extractoare sarme din anvelope - Tocatoare de plastic,lemn,sticla,oase,cauciuc, - Prese hidraulice verticale si orizontale pentru balotat deseuri cu motoare electrice sau cu motoare diesel, - Perforatoare peturi, - Masini hidraulice de spart butuci lemn.etc - Benzi transportoare. - Ciururi vibratoare si Ciururi rotative - Remorci pt transport baloti rotunzi. - Masini de tocat carne (pentru hrana la caini) - Snecuri transportoare.

 • Firma noastra, Plastconsult Srl, inca de la infiintare (2005) a avut ca obiectiv principal, livrarea de echipamente-tehnologii moderne de procesat si reciclat mase plastice si acordarea de consultanta in aceste domenii, la cele mai avantajoase raporturi calitate/ pret din Romania. In cadrul gamei noastre de echipamente, pe langa mori de tocat deseuri de plastic tip Shini si    shreddere tip Genox, figureaza si linii complete de produs si recicla ambalaje flexibile din Taiwan (firmele Hemingstone, Queens, HCI Converting Equipment) aceste linii contin: - extrudere de folie hdpe, ldpe, lldpe, pp mono si multistrat - utilaje slitter-rewinder hci - masini de imprimat flexografice in serie cu 2, 4, 6 si 8 culori (queens sau hm) - masini de imprimat flexografice cu tambur central, productie hemingstone, cu 6 si 8 culori, cu latime maxima folie de 1250 mm respectiv 1450 mm. - diferite sudeze automate cu comanda computerizata, de mica, medie si de mare capacitate, inclusiv pentru fabricarea ambalejelor din folii laminate sau multistrat - masini de tocare-regranulare deseuri de plastic Firma Hemingstone, pe langa o gama foarte larga de sudeze de calitate exceptionala si-a extins gama de fabricatie si la productia de extrudere de folie HDPE, LDPE, LLDPE respectiv la masini de imprimat flexografice. Utilaje fabricate firmele Hemingstone, Queens si HCI Converting equipment din Taiwan, au azi, un nivel tehnic similar echipamentelor din aceeasi clasa fabricate in Uniunea Europeana de catre firme cu traditie din Italia, Germania, Franta, etc., dar la un pret de cost mult mai avantajos. Pe de alta parte sunt adecvate si pentru procesarea materiilor prime ecologice, biodegradabile, pe langa cele clasice non-biodegradabile sau oxo-biodegradabile. Toate echipamentele oferite din orientul indepartat au certificat CE si satisfac cele mai mari exigente in domeniu. Activitatea noastra include consultanta, ofertarea, transportul, punerea in functiune, instruirea personalului cat si service-ul acestor utilaje cu ajutorul tehnicienilor nostrii sau ai producatorilor.

 • Plastic Systems Srl Sibiu, produce si comercializeaza: - sisteme de separare magnetice/ deferitizare, utilizate in industria maselor plastice, ceramicii, lemnului, etc. - sisteme de stocare si transport pentru materiale granulare si pulverulente; - sisteme de dozare si amestecare materiale granulare si pulverulente; - componente linii reciclare si transport materiale plastice; Plastic Systems comercializeaza linii complete si echipamente pentru procesarea si reciclarea maselor plastice, precum: - linii de extrudare, injectie, termoformare mase plastice; - linii de reciclare mase plastice; - duze si sisteme hot runner matrite injectie mase plastice; - echipamente de racire si termostatare matrite injectie mase plastice; - sisteme de incalzire si rezistente electrice de incalzire utilizate in industrie; - piese schimb si accesorii utilizate in industria maselor plastice - snecuri, filiere, capete de extrudare, calibratoare, rezistente de incalzire, etc; - accesorii auto; Consultanta, asistenta tehnica la montaj si punere in functiune, service in TG si post TG.

 • Oferim masina injectat plastic KUASY 260 pret 2200 euro + matrita productie manere pet-uri 5l pret 2300 euro. Preturile nu contin TVA. Pentru mai multe detalii despre produse va rog nu ezitati sa ma contactati.

 • Scopul Fado Plast este de a raspunde cererii tot mai mari de repere de calitate de pe piata de injectii mase plastice. Fado Plast combina responsabilitatea cu inovatia pentru a produce repere de calitatea si pentru a adauga valoare clientilor nostrii. Pentru aceasta, am creat un atelier de injectii mase plastice cu o suprafata de 500 mp ce cuprinde: 360 mp spatiu de productie si depozitare 70 mp spatiu vestiare si servirea mesei 70 mp spatiu administrativ si showroom. Dispunem de o tehnologie de ultima generatie, care ne permite sa facem fata oricaror cerinte din domeniu. Masini de productie cu an de fabricatie 2015 sau mai recente, vin cu o capacitate de pana la 200 TF si un volum injectat de pana la 350g.

 • Infiintata in anul 2013, Sc Tecno Team Production Srl este o societate cu capital integral privat strain, ce isi desfasoara activitatea in domeniul prelucrarii produselor din plexiglas si alte materiale plastice (policarbonat, ABS, PVC, poliester, materiale compozite si laminate). De la proiect la prototip pana la produsul finit, fiecare proces este elaborat de tehnicieni experti cu ajutorul tehnologiilor de varf si in conformitate cu cele mai stricte standarde de durabilitate si calitate. Fara a uita controlul costurilor variabile importante pentru cei care doresc sa ofere mereu soluti creative la preturi competitive.

 • Infiintata in anul 2005, compania Octaser va ofera: Promptitudinea serviciilor noastre, produsele de o calitate superioara, precum si un excelent raport pret-calitate, fac din compania noastra un adevarat lider din acest domeniu. Efectuam operatiuni de gravare, marcaje si decupare laser. Gama de produse care se pot prelucra este foarte diversificata. Exista o gama larga de materiale ce le puteti grava: plexiglas, PVC, forex lemn, furnir, hartie, carton placaj, autocolant materiale pentru industria textile piele si materiale din piele sticla, cristal marmura, granit, gresie, faianta cauciuc , metale acoperite (aluminiu elaxat). Oferim servicii de cea mai inalta calitate . Colaboratorii nostri ne recomanda si apreciaza promtitudinea noastra.

 • Sc Erta Grup Utilaje Pvc Srl din Constanta, judetul Constanta pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 5 angajati, Sc Erta Grup Utilaje Pvc S.R.L. importa o gama larga de: utilaje PVC, utilaje geam termopan, compresoare si piese de schimb, piese schimb utilaje PVC, utilaje de curbat profile PVC. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sc Erta Grup Utilaje Pvc S.R.L.. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei Sc Erta Grup Utilaje Pvc S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Intelligent Labs este o companie specializata in producerea de utilaje industriale si linii automate de productie. Printre produsele si serviciile pe care vi le punem la dispozitie, puteti gasi o gama larga de utilaje destinate industriilor prelucratoare de materiale plastice si lemn, solutii de automatizare/upgrade pentru utilaje industriale, proiectare si realizare de linii automate de productie, servicii de debitare laser/laser 3D/plasma/frezare CNC. Fie ca doriti achizitionarea unui utilaj nou sau modernizarea utilajelor pe care le detineti, va stam la dispozitie cu cele mai bune produse si servicii.

 • Suntem aici de 10 ani impreuna cu parteneri consacrati pe piata mondiala in tehnologii de reciclare. Dorinta noastra este de a gasi impreuna solutiile ideale atat din punct de vedere tehnologic, cat si economic, pentru a satisface cerintele individuale ale fiecarui client in parte. Dovada sta numarul mare de parteneri din Romania, incepand cu cele mai importante companii din domeniul reciclarii, al procesarii maselor plastice, pana la mici firme aflate la inceput de drum in acest domeniu. Managementul deseurilor nu este doar o obligatie, ci si o oportunitate care poate fi exploatata. Impreuna vom reusi ! Suntem aici pentru a va oferi produse de inalta calitate, la standarde europene, pentru orice buget.

 • D&D Plastics Srl a fost infiintata in 1991 si activitatea principala consta in furnizarea de echipamente, consultanta si tehnologii, solutii complete la cheie pentru industria prelucratoare a maselor plastice. Oferim servicii de proiectare produs, proiectare si executie matrita, intretinere, punere in functiune a utilajelor si scolarizare a personalului.

 • Suntem importator distribuitor utilaje PVC, utilaje termopan, utilaje mase plastice, utilaje reciclare pet si plastic, utilaje fier forjat, utilaje spalatorie covoare si auto, utilaje productie lambriu din PVC, utilaje productie pungi si saci, sudeze, extrudere, granulator, imprimante flexografica, utilaje productie tevi irigatie, utilaje productie furtun, chit de geam, utilaje PVC Wizard, Omurzak, masina, Yilmaz masina, Utilaje Risus, utilaje Murat, utilaje Ozcelik, Burak, Eryaz, utilaje curbat profile, compresoare de aer Balma, profile PVC Tecnoplas, accesorii tamplarie PVC, feronarie vorne, scule pneumatice, filtru aer uscator, piese schimb utilaje PVC si service. Piese de Schimb Utilaje Pvc si Utilaje Geam Termopan Discuri de taiat Aluminiu Discuri de debitat PVC Konig Utilaje reciclare deseuri din mase plastice, PET, PVC, PP, PE Izolatie termice a fatadelor, Izodecor, polistiren decorativ, polistiren ornemental izodecor, polistiren modelat cu tencuieala.

 • Infiintata in anul 2005, comania Top Plast este, incepand cu anul 2006, distribuitorul exclusiv in Romania al producatorului polonez de tipizate pentru matrite si stante FCPK BYTOW. In momentul de fata pe langa componete de matrite si stante mai oferim clientilor nostrii consumabile pentru electroeroziune cu fir, grafit pentru electroeroziune, pistoane hidraulice furtune si cuple rapide pentru racirea matritelor de injectat.

 • Sunetem o companie care injecteaza mase plastice, membra a grupului italian Plax, cu puncte de lucru (fabrici) in mai multe tari printre care, Italia, Romania, Tunisia si China. Ca si achizitionare echipamente, compania prioritizeaza / incearca inainte de achizitionarea unui echipament nou sa gaseasca echipamente second hand.

 • Runma Robot Company mainly set profession in the manufacture of injection molding robot arms involving Take Out Robot Arm, Traverse Robot Arm, Full Servo Robot Arm, High-speed Robot Arm, Pick & Place Robot Arm applied in injection molding machine, IML robots, CNC robots, die-casting robots, 1-, 2-, 3-, 5-axis robots and so on. By the sharp contrast between machine of runma company and other robot machine manufacturers,robot made from runma is featured with durability,long service life and competitive price.Besides,runma robot company regularly join robot technology discussion and apply what we have learn to the robot production.We are keeping improving in every machine details. Up and till now,Runma robot company conducted many businesses and spreaded robot machines to over 15 countries worldwide.Runma robot company still continues our efforts to offer our customers top quality robot.Contact us for in-depth cooperation:https://www.runmarobot.com

 • Producator de extrudere cu melc dublu (twin) si multiplu (Ring Extruder - cu design patentat, fabricat in Germania) pentru compound / amestec mase plastice, PVC, cauciuc, masterbatch, precum si de piese de schimb pentru extrudere, compatibile cu peste 30 marci OEM: - snecuri - Elemente de plastifiere - cilindri de lucru - in-liner - arbori - capete de extrudare - sisteme de dozare - degazoare

 • Pea Machinery International Ltd este in afacerea de a cumpara si vinde masini si echipamente de calitate. Am fost in afaceri de peste 20 de ani si am cumparat si vandut 500 de masini de calitate. Suntem specializati in toate tipurile de masini si echipamente industriale, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, tiparirea, fabricarea, fabricarea, stantarea, prelucrarea, slefuirea, CNC etc. In plus, experienta noastra vasta va poate ajuta in localizarea greu de gasit echipament in jurul lume, si in consultanta cu privire la proiectele dvs. de fabricatie. Ne-am construit afacerea pe baza satisfactiei clientilor si ne mandrim cu reputatia noastra cu un angajament de neegalat fata de excelenta. Fie ca sunteti in cautarea de a vinde o singura masina sau o fabrica intreaga sau cumparati masini unice, va putem ajuta. De asemenea, oferim echipamente de asistenta cum ar fi compresoare, masini conventionale, compresoare, stivuitoare etc. Oferiti-ne un apel astazi si permiteti-ne sa va ajutam sa gasiti ceea ce cautati, la un pret pe care il puteti permite.

 • Electroprecizia Electrical Equipment face parte din holdingul Electroprecizia SA. Producator repere tehnice cu masini de injectie mase plastice pentru industria automotive si numai. O alta actvitate este cea de samblare si montaj in parteneriat.