Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Masini si Utilaje Industriale: 5076 companii
 • Inca de la infiintare Total hidro S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza inchiriere utilaje constructii (excavatoare, buldozere). Compania are un efectiv de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Baia Mare Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Franko Prodcom Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Franko Prodcom S.R.L. comercializeaza o gama larga de unelte electrice, pneumatice, masini de tuns iarba, geneatoare, hidrofoare. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Baia Mare Importator
 • Sistem Grup Impex Srl. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Compania Sistem Grup Impex S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca, cazane. Firma noastra are un personal de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Sistem Grup Impex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sistem Grup Impex S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Baia Mare Producator
 • Faicom S.R.L a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Alba Iulia, judetul Alba. Compania Faicom S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca instalatii frigorifice - camere frigorifice, vitrine, utilaje, aer conditionat si climatizare. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Faicom S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Faicom S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Alba Iulia Distribuitor
 • Kiramik S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Satu Mare, judetul Satu Mare. Cu un efectiv de 2 angajati, Kiramik S.R.L comercializeaza o gama larga de: unelte pneumatice si hidraulice. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Kiramik S.R.L. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Kiramik S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Satu Mare Distribuitor
 • Tehnoprodconsult Entreprise SRL functioneaza din 1994 cu specialisti formati in constructia de Masini-Unelte si Utilaje. Firma functioneaza pe platforma Universitatii Tehnice Gheorghe ASACHI din Iasi dispunind de resurse tehnice si intelectuale capabile sa raspunda la o diversitate larga de produse si servicii in domeniu. Ce va  oferim: - echipamente  complexe si integrate de automatizare (hidraulice, pneumatice, electrice si pozitionare) - manipulatoare, linii de transfer - masini la tema, - modernizari.

Iasi Producator
 • Infiintata in anul 1963, DUCTIL- Air Liquide Welding. este situata in Buzau, judetul Buzau. Stadiul de dezvoltare atins de DUCTIL este rezultatul preocuparii Grupului AIR LIQUIDE Welding de a transforma fabrica de electrozi de la Buzau in cel mai mare furnizor de solutii globale de sudare din Romania. Acest proces a implicat preocupari deosebite pentru cresterea calitatii produselor fabricate la Buzau, utilarea fabricii cu mijloace de productie moderne si avansate din punct de vedere tehnologic, completarea ofertei catre clienti cu echipamente si consumabile speciale de sudare de la fabricile din Grup si formarea profesionala a angajatilor. DUCTIL este in prezent cel mai mare producator european de electrozi de sudare si cea mai importanta fabrica de electrozi din Grupul AIR LIQUIDE Welding. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Producator
 • Infiintata in anul 1993, Ela-S S.R.L. produce masini de slefuit parchet, masini de slefuit mozaic, la 220V si 380V. Oferim la cerere o gama variata de consumabile pentru toate tipurile de masini de slefuit,  pentru diferite tipuri de suprafete. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Maracineni Producator
 • Suntem o companie localizata in Galati, judetul Galati, si infiintata in anul 2002. Cu un efectiv de 10 angajati, Tractors Spare Parts S.R.L comercializeaza o gama larga de piese si accesorii pentru utilaje de constructii, reparatii, intretinere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Tractors Spare Parts S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Gery G Esox Ice S.R.L este situata in Buzias, judetul Timis. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse nealimentare - sisteme de frig, componente, panouri termoizolante, componente frig. Compania are un efectiv de 10 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania In cadrul companiei Gery G Esox Ice S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Gery G Esox Ice S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Buzias Distribuitor
 • Inca de la infiintare String S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania String S.R.L. comercializeaza o gama larga de electrovane, vane, valve, robineti. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei String S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Distribuitor
 • Modern Comartis 97 din Buzau, judetul Buzau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: prelucrari mecanice, produse feroase si neferaose, confectii metalice, piese sudate. Compania are un efectiv de 12 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, Gama-Ancavivi S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Gama-ancavivi S.R.L.comercializeaza echipament profesional de curatenie - masini de maturat, spalat si curatat pavimente dure, aspiratoare pentru mediu uscat si umed precum si aspiratoare pentru mochete si covoare, masini de spalat auto. etc Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Gama-ancavivi S.R.L.. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Mosnita Veche Importator
 • Wilocom S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Satu Mare, judetul Satu Mare. Firma Wilocom S.R.L. are o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de echipamente in domeniul termic, instalatiilor si alimentarii cu apa. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune solutii (pret - calitate -servicii). Experienta Wilocom S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati: 0261-706.861, 0727-755.800

Satu Mare Distribuitor
 • Racvert S.R.L. din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Racvert S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca electrozi de sudura Ductil, echipamente de sudura, scule electrice de mana KRESS. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Migami S.R.L., a fost fondata in 1999 in Focsani, judetul Vrancea si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de ace de cusut, creta croitorie, hartie si piese de schimb pentru echipamente de croitorie, ata, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Migami S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Focsani Distribuitor
 • Inca de la infiintare Vaspet S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 30 angajati, Vaspet S.R.L produce o gama larga de inele din teflon, bare, bucse, placi, folii, poliamide. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Vaspet S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Vanatori Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Sibiu, judetul Sibiu. Firma noastra efectueaza servicii de prelucrari mecanice, strung, freza, matriterie, etc. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Ceea ce isi propune firma Eta Automatizari Industriale SRL este sa efectueaze servicii profesioniste de integrator solutii automatizari industriale. Compania noastra are un personal de 50 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Eta Automatizari Industriale SRL. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Eta Automatizari Industriale SRL si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Timisoara Producator
 • Infiintata in anul 2002, Acm Profesional S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Pitesti, judetul Arges. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: rulmenti, curele de transmisie, electrozi, lanturi. Compania are un efectiv de 5 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Acm Profesional S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Pitesti Distribuitor