Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Jucarii: 727 companii
  • www.jucarii.com.ro Magazin online Masinute, navomodele, aeromodele, tancuri cu comenzi radio sau infrarosu, pe toate gusturile si preferintele. Importam trenulete si accesorii de la PIKO, MEHANO si NOCH

  • G.L.I, companie israeliana, desi noua pe piata romaneasca, are experienta unei lungi activitati in afara. Importatoare exclusiva a branduli AMAV, a salatelor cu specific oriental - Shamir salads, precum si a cartelelor produse de Digital Print, destinate operatorilor telefonici.

  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Avand 25 angajati, firma noastra efectueaza reparatii si intretinere jocuri electronice. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Novosat Amusement S.A. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

  • Infiintata in anul 2003, Sc gecama cat S.R.L este situata in Iasi, judetul Iasi. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: imbracaminte, incaltaminte si jucarii pentru copii. Compania are un efectiv de 6 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

  • Infiintata in anul 2002, Burak Toys Distribution este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: jucarii din plastic, cu telecomanda, cu baterii, cu acumulatori, jocuri creative si de logica. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 50% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

  • S.C. ELECTROSID S.R.L. importa si distribuie o gama larga de produse IT si de birotica, hobby toys, hovercraft si echipamente pentru climatizare. Marci comercializate si produse: IT - HP (server-e, PC-uri, notebook, monitoare, imprimante si consumabile); ACER (monitoare, notebook); TOSHIBA (notebook si copiatoare); DELL (server-e, PC-uri, notebook, monitoare); CANON (imprimante si consumabile); LEXMARK (imprimante si consumabile); PANASONIC (televizoare); FUJITSU (server-e, PC-uri, notebook, monitoare) si altele precum SONY, APC, INTEL, AMD HOBBY TOYS - ROCO si PIKO (trenulete analogice si digitale, locomotive, vagoane, seturi de start); NOCH (diorame, elemente de peisagistica, iarba, pomi, terra form, poduri si viaducte, etc); KIBRI (casute si accesorii); FALLER (casute si accesorii, elemente pentru diorame tematice - zone industriale, parcuri de distractii, ferme, gradini zoologice). AER CONDITIONAT - AIRKOOL, FUJITSU, LG - pentru orice tip de cladire sau locuita.

  • Infiintata in anul 1998, Pab Com S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 7 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: jucarii, produse de papetarie (etichete, role de casa de marcat). Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.