Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Industria Chimica: 1854 companii
 • Dieter & Kitty S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: piese auto, produse chimicale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2005, Arcommat Nirom SRL este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Arcommat Nirom SRL comercializeaza o gama larga de lubrifianti auto si industriali. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Firma noastra comercializeaza o gama larga de: mase plastice industriale, poliamida, bare si placi, polietilena, PVC,cauciuc, garnituri metalice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Europa Centrala/ Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 100% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Vitra Instruments Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Vitra Instruments S.R.L. produce o gama larga de: echipamente pentru automatizari inregistratoare, brelocuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Cep S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avem doua magazine de prezentare in Timisoara. Produsele noastre sunt cosmetice profesionale pentru par si ten. Avand 5 angajati, firma noastra importa o gama larga de tratamente pentru par, creme colorante, masti, sampoane, lotiuni. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 25% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1993, Midorali-com S.R.L. este situata in Codlea, judetul Brasov. Cu un efectiv de 9 angajati, Midorali-com S.R.L. distribuie o gama larga de cosmetice, textile, incaltaminte si nu in ultimul rand articole de pescuit sportiv. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Purolite Srl este o companie romano-americana infiintata in anul 1995 in Orasul Victoria, judetul Brasov. Principalul domeniu de activitate il reprezinta producerea rasinilor schimbatoare de ioni, fiind producator unic al acestor produse pe piata romaneasc. Rasinile schimbatoare de ioni sunt utilizate la demineralizarea apei, inclusiv apa de uz alimentar, la dedurizarea apei si a altor fluide, la tratarea apelor industriale uzate, la recuperarea unor metale pretioase, in industria farmaceutica, etc. Produsele noastre sunt destinate exportului in proportie de peste 90%. La nivel mondial PUROLITE produce intreaga gama de schimbatori de ioni in uzinele din Victoria, Philadelphia/SUA si Hangzhou/China, fiind singurul producator din lume specializat, in exclusivitate, pe aceste produse. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1955, Arpacor S.A. este situata in Bucov, judetul Prahova. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: cauciuc si produse din cauciuc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: reactivi, sticlarie, consumabile, aparatura si mobilier de laborator. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • S.C. Axon S.R.L. s-a înfiinţat în anul 1994, firma crescând treptat, atât ca cifră de afaceri cât şi ca număr de angajaţi. Sediul firmei şi locul de desfăşurare a activităţii se află în Ploieşti, Jud. Prahova, str. Lupeni, nr. 108 (în incinta Uzinei “UPETROM – 1 MAI”). Producem şi livrăm articole tehnice din cauciuc, materiale plastice şi metal, pe baza documentaţiei tehnice sau modelelor primite de la clienţi. Produsele se realizează în matriţe proprii sau aduse de beneficiari. În funcţie de condiţiile în care vor funcţiona piesele, elaborăm amestecuri de cauciuc necesare, pe baza unor reţete proprii. Fiecare şarjă este testată în laboratorul de încercări fizico-mecanice şi promovată, după caz. În paralel cu producţia de piese, desfăşurăm şi o activitate de cercetare pentru îmbunătăţirea permanentă a performanţelor acestora. Prin activitatea desfăşurată, societatea noastră urmăreşte să ofere clienţilor produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, la preţuri competitive, cu scopul satisfacerii depline a partenerilor de afaceri. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, am implementat Sistemul de Management al Calităţii conform ISO 9001:2000. Cele mai importante categorii de produse fabricate si principalii nostri clienti sunt: - garnituri pentru instalatii de foraj din industria petroliera, active sau piese de schimb, inclusiv pentru instalatiile livrate la export (pentru: UPETROM–1 MAI Ploiesti, UZTEL Ploiesti, ROMPETROL WELL SERVICES Ploiesti, CAMERON Câmpina, DAFORA Medias, FORAJ-SONDE Tg. Mures si Ploiesti, UPET Târgoviste, ROMGAZ Tg. Mures, AMPLO Ploiesti, CONPET Ploiesti, NEPTUN Câmpina etc.) - pompe cu cavitati progresive (principal beneficiar OMV-PETROM S.A) - garnituri si piese pentru instalatii de îmbuteliere din industria alimentara, având ca principali clienti: COCA COLA (Ploiesti, Timisoara, Iasi), fabrici de bere (URSUS, HEINEKEN, UNITED ROMANIAN BREWERIES – TUBORG), DANONE Bucuresti, ALEXANDRION GRUP, TYMBARK MASPEX, EUROAVIPO GRUP, PEPSI COLA, AGRANA Buzau, ICDVV Valea Calugareasca etc. - garnituri si piese pentru diverse alte domenii; dintre beneficiarii importanti amintim: MICHELIN ROMANIA, AVERSA Bucuresti, CHIRCU S.R.L, MFA Mizil, SAINT GOBAIN – ISOVER, TECHNOPHAR etc. Mai multe detalii despre materialele folosite si produse: http://www.axon-elast.ro

 • Infiintata in anul 1991, 3b S.R.L. este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: adezivi, pigmenti, vopsele, grunduri, lacuri, diluanti, coloranti, detergenti, sapunuri, pensule, etc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • White Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, White Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: uleiuri minerale,rulmenti,filtre de carbon. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Incepind din anul 2003, societatea comerciala PLASTIC INDUSTRIES srl produce articole din folie PVC electrosudata, cu aplicatii in domeniul papetariei, articolelor promotionale,precum si protectii executate din folii pvc pentru uz industrial. Aplicatiile produselor realizate de noi urmaresc fidel nevoile clientilor, fiind realizate in proportie de 90% dupa desenul si specificatiile tehnice ale acestora. Beneficiind de o experienta de peste10 ani in prelucarea foliilor din materiale plastice, de utilaje performante si nu in ultimul rind de un colectiv motivat, putem satisface cele mai exigente cerinte, la standarede inalte de calitete si cu timpi de livrare minimi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1994, Ce Cimpoaca Electronic Srl este situata in Bucuresti. Avand 3 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii:distributie produse de climatizare; termometre, termohigrometre, dusuri de siguranta, aparatura si consumabile laborator, dulapuri de siguranta, prelevatoare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.