Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Imobiliare: 2117 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Firma noastra este specializata in constructii civile, finisaje si antreprenoriat de constructii, precum si intermediere vanzare-cumparare de bunuri imobile si terenuri. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Regatta - liderul brendurilor romanesti. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Complex Comercial Ralisa, ofera spre inchiriere spatii de productie si depozitare cu suprafete cuprinse intre 250 si 2500 mp, spatii pt depozite farmaceutice, spatii comerciale, incepand de la 2-7 euro/ mp, birouri mobilate complet in suprafete de 30-60-120 mp, acces direct din DE, utilitati; curent, gaze, apa, canal, cantar bascula electronica. Telefon: 0747-506654

Craiova Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Neagu Emilia este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 5 angajati, Neagu Emilia presteaza urmatoarele servicii: vanzari si cumparari, inchirieri imobile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Imo Business Centrum S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: inchirieri, intermedieri imobiliare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: vanzari,inchirieri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Servicii
 • Incepand cu anul 1996 am parcurs mai multe perioade pe piata imobiliara. Din perioada naiva a anilor 90' si continuand cu cea feroce  de pana in anul 2008, am ajuns in vremuri nedecantate deocamdata.                 In tot acest rastimp  ne-am adaptat nevoilor clientilor nostri oferindu-le servicii caracterizate de profesionalism si onestitate. Experienta acumulata nu se traduce prin blazare si rutinare ci prin mai multa rabdare si aplecare inspre cerintele clientului. Agentia noastra incearca, ca pe baza datelor actuale cat si pe baza datelor oferite de istoricul pietei imobiliare, sa ofere o consiliere de buna calitate, in vederea luarii    de catre clientii nostri    a unor decizii favorabile in privinta investitiilor pe care doresc sa le realizeze.

Brasov Servicii
 • Coriax 97 S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Coriax 97 S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri apartamente, case, terenuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Navodari, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Bac Limited S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri apartamente, terenuri, case. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Firma noastra a achizitionat echipamente de ultima generatie ca: calculatoare ,imprimante. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Navodari Servicii
 • Agenția RoHouse activează pe piața imobiliară din 1999, fiind constituită la initiativa unor specialiști in domeniu. Experiența si dăruirea prin care ne definim activitatea vin in intampinarea tuturor clienților care ne solicită. Majoritatea dintre cei care au apelat la serviciile noastre ne-au rămas fideli de-a lungul timpului. Oferta diversificata de servicii imobiliare pe care o propunem incearcă să acopere o arie de inters cat mai extinsă. RoHouse nu se limitează la intermedierea de bunuri imobiliare, ci oferă și consultanță in diagnosticarea pieței, evaluare specializată prin personal autorizat precum și asistență pe tot parcursul derularii unui proces de achiziție. Succesul in vanzări, consolidat in timp, a fost construit și este bine ancorat in domeniu. Rohouse vă intampină cu o echipă de specialiști in știința spațiului edificat, ingineri constructori sau arhitecți ca formații de bază, membrii au in palmares atestări și lucrări in evaluări imobiliare, auditare și expertizare energetică, dirigenție de santier. Consecvența formației in domeniu, pluritatea fațetelor atinse prin specializări, serviciile complete și longevitatea fac din RoHouse una dintre cele mai credibile agenții imobiliare din Cluj. E suficientă o scurtă analiză a portofoliului nostru de clienți, internaționali in proporție de peste 30%, pentru a intări această afirmație. Suntem aici pentru a iniția, derula și inchide o tranzacție cu soluții financiare, juridice și tehnice de specialitate. Ofertele pe care le procesăm de la clienți nostri sunt vizibile peste tot in lume. Activi și inovatori, atat in spațiul fizic al urbei cat și in mediul virtual, ne adaptam, ne regenerăm și ne regandim prioritățile cu sensibilitate și atenție la orice fluctuație sau modificare a pieței.

Cluj-napoca Servicii
 • Maxintermedia S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: vanzari,cumparari,inchirieri imobile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: intermedieri, vanzari, terenuri, inchirieri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Avand intre 1 si 30 angajati, firma noastra presteaza servicii de intermedieri imobile si terenuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Bucurestiul. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000, a inceput cu un singur sediu, pentru ca apoi sa ajungem la un numar de 4 filiale. Cu un efectiv de 30 angajati, Casa Mea Invest S.R.L presteaza urmatoarele servicii: intermedieri imobiliare, consultanta imobiliara gratuita. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Ne bucuram de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Avis3M.ro - Intermedieri imobiliare pentru confortul Dvs.! Comision minim. Avis3M.ro . Formulare online. Agentie imobiliara Bucuresti. Consultanta, asistenta juridica. Vanzari, inchirieri. Garsoniere, apartamente, vile, case de vacanta, imobile diverse, terenuri, spatii comerciale.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Cartier S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri, consultanta. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Aliance Invest S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Aliance Invest S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri, vanzari-cumparari, consultanta. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii