Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Energie Regenerabila - Energie: 463 companii
  • Suntem o companie tanara cu perspectiva de dezvoltare, dinamica la schimbarile pietei. In prezent distribuie aparataj electric Tracon Electric si pe viitor si alte produse de mare necesitate in constructii, instalatii si constructii montaj. Ofera consultanta de specialitae in cadrul derularii unui proiect cu solutii optime.

Bacau Servicii
  • ScanRom Solutions este distribuitor in zona Dobrogea al produselor Thermia AB si Trebema AB fabricate in Suedia. Ideea noastra de afacere este promovarea pe piata romaneasca de produse fiabile, ecologice, caracterizate prin calitate, simplitate, siguranta in exploatare, avand ca principal scop reducerea consumului de combustibil si energie electrica precum si a costurilor de intretinere, in acest mod contribuind la sporirea nivelului comfortului dumneavoastra.

Constanta Distribuitor
  • Departamentul IT: echipamente de calcul si birotica, proiectari si dezvoltari aplicatiisoftware la cerere, asistenta si consultanta de specialitate. Departamentul programe si finantari EU: asigura servicii complete in scrierea proiectelor cu finantare comunitara, indentifica si faciliteaza accesul IMM-urilor la liciile finantare comunitara pentru investitii si dezvoltare economica. Departamentul Constructii: proiecteaza si implementeaza instalatii pentru producerea energiei alternative. asigura instalatii, echipamente si utilaje pentru constructii civile si industriale. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele si serviciile firmei noastre.

Galati Servicii