Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Judet
De la
Accesorii gaming - Gaming: 6 companii
  • Rotech Electronics Development SRL este una dintre cele mai importante firme din Romania din domeniul produselor multimedia si al accesoriilor pentru calculator: -Multiplicam industrial toate tipurile de discuri la cele mai exigente standarde de calitate si asiguram toate celelalte servicii accesorii necesare procesului de livrare (lipire CD pe coperta revistei/manualului, infoliere pachete, distributie in tara, etc.); -Oferim solutii complete pentru productia si ambalarea mediilor optice de stocare a datelor, precum si produse conexe multiplicarii: carcase normale si slim CD/DVD, plicuri, ambalaje speciale: digipack, digibox); -Oferim o gama larga de accesorii IT (mouse, tastaturi, casti, cabluri, camere web, modulatoare FM pentru masini, sisteme audio, boxe, smart watch, selfie-sticks, etc.).

  • Suntem o firma nou infiintata care are ca domenul de activitate importul si distributia de jocuri, console si accesorii pentru console. O parte din angajati au deja o experienta pe acest domeniu de peste 10 ani si dorim sa gasim persoane care au legatura cu lumea gamingului si care doresc ca munceasca alaturi de noi si sa-si faca o cariera.

  • Firma are ca obiecte de activitate: - instalare/reinstalare sistem operare; - instalare antivirus + firewall free; - montari (Boxe & Subwoofere; Sisteme Home Theatre; Computere, imprimanta/copiator/multifunctionala); - instalare Jocuri; - back-up date; - abonamente de service pentru firme; - instalare componente; - crearea paginilor web in functie preferintele clientului si de tipul siteului; - publicarea anunturi internet pe 20 site-uri cele mai accesate; - recuperare de date dupa hard disk; - reparati calculatoare si periferice; - asistenta pc pentru client; - configurare software; - asistenta achizitionare sisteme desktop (calculatoare) / periferice in functie de necesitatile clientului.

  • Game Shop Magazin Online Jocuri PC PS3, PSP, PS2, WII, XBOX360, NINTENDO DS Jocuri Personal Computer ofera spre vanzare online jocuri PC: Actiune, Arcade, Aventura, Curse Auto Moto, Fighting, First Person Shooter, Jocuri Strategie, Role Playing Game, Simulator, Sport, Turn Based Strategy.

  • Firma comercializeaza jocuri si accesorii de gaming . Gaming was never this easy....mai simplu ca niciodata sa te joci si sa traiesti experienta jocurilor preferate! Suntem aici pentru a iti furniza cele mai cautate si mai noi jocuri , plus o multime de accesorii !