Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Altele - Calculatoare: 11 companii
 • Firma cu mai multe domenii de activitate una dintre ele fiind in domeniul IT reparatii calculatore, vanzare de componente si accesorii IT. Firma mai activeaza de asemenea si in domeniul publicitar, al cadourilor personalizate, broderie, serigrafiere, etc. Imprimare 3D.

 • Realizam site-uri romanesti si magazine virtuale cu scopul explicit de a spijini vanzarile si eforturile de marketing online. Dezvoltam, de asemenea, solutii unice si inovatoare acordand prioritate conceptului si identitatii vizuale.

 • Luqas PC Fabrique este o companie in dezvoltare pe parte hardware: Service IT Furnizare servicii IT Sisteme, Laptop-uri, Componete Imprimante Tonere Mentenanta Imprimante Mentenanta Software Sisteme de Operare-Instalari Antivirus.

 • Editura si tipografia D*A*S au prins viata. Din 1 septembrie 2016, firma noastra pune la dispozitia celor interesati o paleta bogata de produse si servicii specializate in cele doua noi domenii de activitate. Pornind de la principiul Total customer satisfactiona, firma noastra si-a asumat obligatia de a asigura o calitate superioara serviciilor si produselor oferite, prin angajarea in acest efort sustinut a avantajelor tehnologiei moderne, a cunostintelor, experientei si creativitatii profesionale ale personalului D*A*S.

 • Reparăm calculatoare, reinstalăm sisteme de operare, instalăm noi componente. Seriozitate maximă și promptitudine oferită la prețuri rezonabile și rentabile. Dacă sunteți interesați lăsați un mesaj și vă vom contacta noi.

 • Va oferim o gama completa de servicii de consultanta si suport pentru proiectele privind tehnologia informatiei. Executam servicii    la domiciliul sau la sediul clientilor prompt, rapid si cu responsabilitate reparatii calculatoare, oferim consultanta IT, servicii de tehnoredactare, creare si gazduire pagini web.

 • Firma noastra are ca obiect de activitate proiectarea, comercializarea, instalarea si asigurarea service-ului de echipamente de climatizare de la cele mai simple sisteme tip split, pana la cele mai complexe sisteme de climatizare tip VRV sau chiller ca solutii de racire, de la o simpla ventilatie pana la un sistem complex cu centrala de tratare, de la o simpla centrala pentru o locuinta, pana la incalzirea unei hale sau sediu de firma cu solutii conventionale sau sisteme prin convectie si pompe de caldura. Un alt domeniu de activitate al societatii noastre este comercializarea si asigurarea unui pachet complet de servicii pentru copiatoare, plecand de la comecializarea si pana la oferirea de service si consumabile. Ultimul, dar nu cel din urma domeniu de activitate il reprezinta comercializare de echipamente IT a unor producatori renumiti, consumabile, reincarcari cartuse precum si realizarea de retele, operatiuni de service, etc.

 • PChomeFIX va ofera servicii complete la domiciliu in Cluj-Napoca pentru Reparatii Calculatoare | PC | Laptop sau Desktop. Indiferent daca problema PC-ului tau imbraca forma unui ecran spart sau ai nevoie de asistenta pentru partea software solutia o gasesti pe www.pcfomefix.info

 • Operatorii SeoDirect completeaza, verifica si inregistreaza manual fiecare site! Oferim posibilitatea de promovare online si prin sms la cele mai avantajoase preturi atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice!

 • Krom ofera servicii de externalizare IT, servicii de audit si servicii de administrare continua pentru persoane juridice. Cu un colectiv capabil, tanar si motivat sustinem activitatea clientilor nostri prin intermediul tehnologiei. Traditie din anul 2000.

 • Calculatoare GMC Craiova comercializeaza o gama larga de calculatoare second hand si noi, laptopuri second hand si noi, monitoare second hand si noi, imprimante second hand, la preturi minime, calitate maxima. calculatoarele, laptopurile, monitoarele sunt branduri de renume de import din Germania, Franta, Suedia; sunt in stare perfecta de functionare si sunt livrate impreuna cu garantie si factura.