Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Electronice & IT: 331 companii
 • Firma noastra administreaza si furnizeaza mentenanta pentru servere Linux si retele integrate. Service calculatoare si imprimante. Administrare, gazduire si actualizare site-uri web, module antispam, antivirus. Colocare centru de date, consultanta IT in general.

 • S.C. INSTALCO S.R.L este o companie cu capital privat ale carei principale activitati sunt dezvoltarea si distributia de software precum si consultanta in tehnologia informatiei. Inca din 1999 personalul Instalco a fost format din persoane cu o foarte buna pregatire in dezvoltarea de software, consultanta si training, cunostinte generale de management si management IT.

 • Sab Web Hosting va ofera web hosting pe servere de mare viteza, Cpanel sau Plesk, Reseller web hosting, FFmpeg hosting, servere dedicate, inregistrare domenii. Oferim servicii complete pentru gazduirea site-ului dumneavoastra.

 • Suntem pe piata inca din 2009. Firma noastra este o societate comerciala care se ocupa cu contabilitatea completa, consultanta prelucrarea datelor, consultanta REVISAL, pentru firme mici si mijlocii, eventual mari. Asa s-a infiintat firma si au de gand sa ofere servicii de cea mai buna calitate.

 • Firma noastra, Sc Maco Lord Srl este distribuitor calculatoare si accesorii. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele oferite va rugam sa ne contactati la numarul de telefon sau sa ne trimiteti un e-mail.

 • Q-TRONIC creaza, dezvolta si implementeaza solutii hardware si softare profesionale destinate gestionarii si optimizarii fluxurilor de clienti din cadrul institutiilor publice, companii de telecomunicatii, banci, sanatate sau companii industriale. Sistemele profesionale atat hardware cat si software se recomanda prin insusi numele de prestigiu al clientilor nostri, care au gasit in  Q-TRONIC un partener de afaceri de incredere, cu care au stabilit  relatii comerciale  pe termen lung.

 • Compania are ca obiect de activitate prestarea de servicii in domeniile: web design, comert electronic, alte servicii legate de internet. Ofera situri de prezentare, cataloage online si magazine virtuale, hosting si facilitati de plata multiple, totul la cele mai mici preturi.

 • Firma de informatica S.C. Ela Wizard Design S.R.L. Firma nostra efectueaza la preturi avantajoase si la cea mai buna calitate lucrari de: - webdesign (constructie website pentru persoane juridice sau fizice, administrare siteuri,asigurare hosting, creare casute de mail) - softuri educationale construite in colaborare cu profesori cu rezultate foarte bune, atat pentru scoala primara, gimnaziu, liceu sau facultate - publicitate si prelucrare de grafica (anunturi online, inscriere la motoare de cautare, design carti de vizita, bannere, etc.).

 • În atentia firmei, Suntem o firma specializata în domeniul electronic, automatizari,robotizari, reparam de la oricare producator panele electronice industriale de commanda si putem servi cu piesele de schimb unicate, si piesele nefabricate în timpul respectiv. Activitatea noastra cuprinde: - Motor electrice si posturi de transformare Rewind Service - pompe si cutia de viteze Service pentru reparatii - Placii cu circuite imprimate de reparare (PCB) - Programmable Logic Controllers (PLC) - Robotica si electronice de automatizare - CNC@MAchine Tools, Encoders - Actionari si AC Invertoare, DC Drives,repararea Motoare Servo - Integratori de sistem & Control Numarul - PCB proiectarea si fabricarea(fabricarea a circuitelor de placi imprimate) - Process Control Instrumente si dispozitive - Noi si Service Exchange Echipament - Monitoare (display, touch sreen) si surse de alimentare. - proiectarea robotica, panele de commanda, automatizari, PLC, Se poate face o economie 50-60% fata de a achizitiona una noua-nouta. Pentru fiecare panel electronic reparat este dat 12 luni de garantie. Pentru orice detalii ne puteti contacta. Cu stima, Cseresznyes Botond Odorheiu-Secuiesc Romanian Manager Mobile: O744-661.712 Web: www.electrotechweb.com

 • DigiTech Solutions are ca activitate principală instalarea, administrarea şi intreţinerea de reţele de calculatoare şi telefonie. Avantajele incheierii unui contract pentru administrarea şi intreţinerea tehnicii de calcul şi aparaturii de birou, constă in servicii prompte şi de calitate, in contul unui abonament lunar, la tarife mici, inferioare costurilor intreţinerii in regie proprie a echipamentelor.

 • Infiintata in anul 2002, Computer Tools & Support S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza service IT - reparatii, intretinere. Compania are un efectiv de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Computer Tools & Support S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Computer Tools & Support S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.