Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Filtru de Apa - Electrocasnice: 67 companii
  • Din anul 1993 Ascomi Trade Company este reprezentantul tehnic si comercial exclusiv in Romania al firmei italiene Nobel, ce produce echipamente de tratare a apei- statii de dedurizare, filtre, deferizatoare, demineralizatoare, filtre cu carbune activ, filtre cu nisip cuartos, osmoza inversa etc. Impreuna, cei doi parteneri s-au impus pe piata romaneasca, devenind lideri in domeniul statiilor de dedurizare. Ascomi oferta apa buna, atat pentru clientii din sectorul casnic, cat si pentru cei din sectorul industrial. ASCOMI este NOBEL in Romania !

  • Companie de renume mondial, produse elvetiene, desfacere in peste 40 de tari ale lumii, ne aflam in fruntea campaniei pe teritoriul hranirii sanatoase. Compania este recunoscuta prin vasele de gatit de cea mai inalta calitate cu ajutorul carora hrana este mult mai sanatoasa, naturala.

  • Suntem o firma ambitioasa ce ofera solutii in automatizari casnice, de protectie si siguranta, detectoare de gaz, filtre si purificatoare de apa, dedurizatoare si filtre cu diverse caracteristici pentru asigurarea calitatii bune a apei chiar la punctul de utilizare. Lucram pentru a oferi clientului solutii complete, sigure si fara dubii in ceea ce priveste calitatea apei pe care o foloseste. Nu acceptam compromisuri atunci cind este vorba de sanatatea noastra ! Produsele sunt de provenienta europeana in concordanta cu standardele de calitate europene. Oferim solutii complete pentru case cu sursa de apa din foraj pentru tratarea eficienta a apei si potabilizarea ei. Iata citeva din produsele noastre pentru lupta cu calcarul si impuritatile din apa de la robinet sau din fintina:  dedurizatoare automate, filtre de apa pentru bucatarie si  coffee shops, purificatoare de apa cu osmoza inversa, dispensoare racitoare-incalzitoare de apa, filtre simple pentru toata casa, filtre anticalcar pentru masini de spalat si filtre de dus antimicrobiene, sterilizatoare cu ultraviolete.

  • Distribuitor echipamenete profesionale de tratare si filtrare a apei. Sisteme de dedurizare casnice si industriale. Consultanta in domeniul filtrarii si purificarii apei de consum, solutii profesionale, testare gratuita a calitatii apei.

  • Compania noastra este unic importator al sistemelor de purificare si ionizare a apei produse de firma Jupiter din Coreea de Sud. Apa obtinuta cu aceste ionizatoare ajuta la detoxifierea, alcalinizarea si oxigenarea organismului contribuind la recapatarea sanatatii, vitalitatii si tineretii. Printre bolile care pot fi vindecate enumeram: diabet, boli de stomac, hipertensiune, cancer, alergii, boli ale rinichilor, hepatita, psoriazis, lupus, etc.

  • Vanzari electrocasnice - marci Kenwood, Krups, Tefal, Rowenta si Moulinex. Produsele sunt importate din Marea Britanie, se acorda certificat de calitate, produsele se pot livra si pe www.electro-bazar.ro telefon-0746595715

  • Societate mixta romano/coreeana. Unic importator in Romania a purificatoarelor de apa WATERPIA Solutii de alimentare cu apa potabila de cea mai buna calitate. Apa proaspata indiferent de cantitate!