Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Utilaje Constructii - Constructii: 372 companii
 • Ne ocupam cu vanzari utilaje de costructii, inchirieri utilaje,executari de excavari si constructii industriale si civile, utilaje de constructii (excavatoare, miniexcavatoare, incarcatoare, miniincarcatoare si alte utilaje) second-hand la comanda.

Iasi Servicii
 • Societatea Elkon produce statii de beton de o gama extrem de variata, construite toate in parametri ecologici care permit anihilarea zgomotului si a emisiilor de praf, precum si posibilitatea de reciclare a betonului proaspat. Oferta noastra cuprinde in momentul de fata, precum urmeaza: * statii de beton mobile, care prezinta un mare avantaj al flexibilitatii in utilizare, putandu-se asambla si dezasambla foarte usor, cu capacitati de procesare de pana la 100 m/h; * statii de beton fixe cu configuratiile pe care le doreste clientul binenteles sub directa indrumare a unuia dintre consultantii nostrii , cu capacitati de procesare de pana la 350 m/h; * statii de beton semi-mobile, dezasamblabile pe parti cu o capacitate pana la 100mc/h; * statii de beton turncu capacitati foarte mari, care permit reducerea si valorificarea la maximum a spatiului ocupat; * statii de beton in linie, care prezinta avantajul de a putea fi incarcate direct cu camionul, pot fi structurate in functie de necesitatea clientilor. Compania Elkon Romania, va ofera statii de beton fixe si mobile la cele mai bune preturi in Romania, service, intretinere, modernizare si reparatii statii betoane. Consultanta gratuita pentru achizitii statii betoane si vanzari statii beton ecologice.

Cluj Napoca Distribuitor
 • SC Baflo SRL este o companie dinamica aflata in plina ascensiune. Echipa sa de specialisti, seriozitatea ofertei sale si relatiile excelente cu partenerii sai de afaceri reprezinta garantia faptului ca ofera servicii de cea mai buna calitate in domeniul din care face parte. Am aparut pe piata din Romania in anul 2005, ca raspuns la dorintele majoritatii clientilor de a primi din partea unui singur furnizor o oferta completa de utilaje incluzand aici servicii de intretinere curenta, service, asistenta tehnica la sediul clientului, piese de schimb si accesorii, etc. Oferta larga de produse (buldozere, buldoexcavatoare, excavatoare, incarcatoare frontale, gradere, role compactoare, placi compactoare, picoane), calitatea produselor si a serviciilor de service si intretinere, stocurile de piese de schimb, promptitudinea serviciilor si profesionalismul oamenilor nostrii sunt cateva din motivele care ne indreptatesc sa spunem despre noi ca suntem un partener de incredere pentru clientii nostrii. Deasemenea, firma poate oferi si un pachet de finantare, in sistem leasing sau credit bancar, precum si servicii de consultanta in domeniu.

Cluj Napoca Importator
 • Sc Cruc Prodcom Srl din I.L. Caragiale, judetul Dambovita pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Sc CRUC Prodcom Srl produce o gama larga de piese de schimb si service statii de betoane. Firma noastra are o echipa de 40 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Sc CRUC Prodcom Srl este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

I.l. Caragiale Producator
 • Avem peste 25 de ani de experienta internationala in domeniul vanzarii de echipamente de concasare si sortare. Avem 10 ani de experienta in domeniul inchirierilor de concasoare si statii de sortare in Romania. Sunt principalele argumente pentru a alege sa colaboram. Alege sa lucram impreuna si putem sa-ti oferim de asemenea utilaje second hand sau reconditionate pentru reducerea costurilor si eficientizarea operatiunii tale! Iar daca situatia o cere, putem gasi impreuna solutii privind echipamentele noi sau fixe. Avantajele oferite de colaborarea cu firma noastra: - Alegerea optima a echipamentelor second hand - Selectia atenta astfel incat sa avem un istoric cunoscut - Formalitati de transport, plati / facturare externa, etc - Asistenta la punerea in functiune, training si consultanta postvanzare - Piese de schimb si service post vanzare. Pentru o galerie foto a principalelor lucrari efectuate de Rom Con-Sort Solutions vizitati pagina http://www.romconsort.ro/portofoliu-rom-con-sort-solutions/ Contacteaza-ne Acum! Afla mai multe detalii despre produsele si solutiile noastre apeland: 0730112593

Bucuresti Servicii
 • Cu siguranta doriti sa construiti trainic! Acest lucru este posibil numai uzand de utilajele adecvate, care dau eficienta dorita eforturilor dumneavoastra. De cele mai multe ori, achizitionarea unor utilaje performante numai in scopul unor utilizari ocazionale este mult prea costisitoare. De aceea, solutia perfecta este inchirierea acestora

Bucuresti Servicii
 • Autorav S.R.L., o societate cu experienta de 11 ani in domeniul autovehiculelor pentru constructii si reprezentantul oficial in Romania al firmei producatoare de pompe beton Waitzinger Baumaschinen Gmbh Germania. Comecializam si asiguram garantie si postgarantie pt toate produsele Waitzinger. Ne propunem sa oferim servicii pe masura calitatii Waitzinger. Suntem o echipa tanara si ambitioasa cu aspiratii spre performanta maxima. Contactati-ne si va veti convinge.

Piatra-neamt Distribuitor
 • Sc Pro Curb Design Srl a fost fondata in 2003 in Cluj Napoca, judetul Cluj si este o companie romana specializata in realizarea de gradini verticale si Sisteme Complete pentru Executia Bordurilor din Beton Turnate Continuu, decorative pentru parcuri si spatii verzi, precum si a bordurilor stradale executate prin acelasi procedeu. Cu o echipa de 12 angajati cu experienta in horticultura si realizarea gradinilor verticale precum si in domeniul comercializarii de utilaje pentru executia bordurilor decorative pentru gradini, masini pentru turnat borduri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi nu va vindem doar suportul gradinilor verticale sau utilaje ci si un nou sistem de lucru si chiar il imbunatatim pe al dumneavoastra, totodata prin experienta noastra in acest domeniu, va putem proteja investitiile de numeroase falsuri ce apar in fiecare zi, mai ales pe Internet, pentru ca va respectam. Avem intelegeri cu toti producatorii de utilaje si materiale auxiliare acestei activitati si, fara falsa modestie, suntem cei mai buni. Asta pentru ca va respectam si vrem sa fim respectati ! Misiunea noastra este sa va oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de lucru sau de realizare a cerintelor dumneavostra legate de activitatea pe care noi o promovam. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. S.C. Pro Curb Design S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Importator
 • Suntem furnizor / distribuitor pentru: Vibroprese semiautomate/ automate si linii comptele pentru fabricare blocheti (boltari), pavele, borduri, rigole, dale, etc. Vibroprese automate / semiautomate / stationare sau mobile, pentru fabricare tuburi din beton cu diametrul intre 0,1 si 3,00 m, lungime intre 1,00 si 2,50 m, camine, rigole, podete, rezervoare apa, casiuri, rigole, diverse elemente speciale din beton. Matrite metalice profesionale pentru orice tip de vibroprese - fabricare boltari, pavele, borduri, rigole, coame, tuburi din beton. Statii de betoane, fixe sau mobile, capaciatate 5 mc/ora -210 mc/ora beton malaxat. Statii de mortare uscate, capacitate 10 tone mortar/ora - 150 tone mortar/ ora Statii de betoane 4 x 4, cu autoincarcare, Betoniere profesionale, capacitati 150 l - 460 l, coroana din fonta, inclinare volan sau maneta, roti metalice cu cauciuc, motor electric sau benzina/motorina si betoniere hidraulice pe 2 sau 4 roti, capacitati 500 l - 1500 l, cu sistem de cantarire electronic pentru agregate si dozare apa. Malaxoare verticale (planetare) si orizontale dublu ax pentru betoane Silozuri metalice, fixe sau mobile (orizontale), pentru ciment. Masini si Utilaje specializate, hidraulice si pneumatice (vacuum), pentru montat (pus) pavele si borduri. Productivitate 100 mp pavaj/ora. Masini si echipamente pentru montat / montaj pavele /pavaje, borduri, dale de beton, etc., folosind tehnologia cu vacuum. Echipamentele pot fi montate pe un transportor special cu senile sau pe orice motostivuitor, mini-excavator, autoincarcator, etc. Actionarea echipamentului poate fi electrica sau cu motor pe benzina sau diesel. Echipamentele de ridicat / manipulat materiale cu tehnologia prin vacuum pot functiona si ca statie de lucru independenta pentru sortarea / manipularea diverselor materiale sau piese, in cadrul unui anume proces tehnologic. Masini pentru formare polistiren expandat (EPS) de conceptie noua, multifunctionale, care pot lucra cu material nou sau cu material EPS reciclat pana la 100%. Piesa mobila este echipata cu o placa mobila cu control electronic al pozitiei, care permite formarea a doua straturi de densitati diferite si / sau cu diferite tipuri de materiale. Aceasta caracteristica permite modificarea grosimii placii, fara a modifica matritaMasini pentru formare blocuri din polistriren expandat EPS si masini pentru taiere blocuri de polistriren expandat EPS. Linii / echipamente fabricare beton celular usor BCU.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o companie romaneasca, orientata spre performanta, cu o experienta de piata de 20 ani in domeniul importului si distributiei de scule, unelte, echipamente si accesorii, firma luand fiinta in 1994 in Cluj-Napoca. In prezent Expotrade a devenit unul dintre furnizorii semnificativi de scule electrice profesionale, scule de mana, dispozitive si echipamente destinate activitatilor de constructii si industrie. Telul companiei este de a oferi o gama complexa deproduse si servicii, toate integrate intr-o oferta continuu imbunatatita. Avand permanent in centrul atentiei nevoile clientilor, cautam sa furnizam produse la un nivel calitate/pret optim, orientandu-ne catre grupuri de produse si producatori de incredere: Scule electrice - Makita, Japonia - scule electrice profesionale - Hitachi Power Tools, Japonia - scule electrice profesionale - Bosch, Germania - scule electrice profesionale Echipamente laser - Umarex-Laserliner, Germania - tehnica de masurare laser, nivele optice si laser Echipamente constructii - Collomix, Germania - amestecatoare electrice profesionale - Benza, Spania - generatoare curent, motopompe, generatoare sudura, masini taiat asfalt si beton Curatenie si climatizare - Euromac, Olanda - incalzitoare electrice, motorina, GPL, dezumidificatoare, Gradina si agricole - Honda, Japonia - generatoare electrice, motopompe, freze zapada, motocositori - Koshin, Japonia - pompe centrifugale pentru ape curate sau murdare Scule si unelte - Unior, Slovenia - scule de mana si accesorii - Levior, Cehia - scule si unelte de mana - Tovarna Meril Kovine, Slovenia - nivele, dreptare, echere. Toate produsele pot fi livrate din stoc sau la comanda, direct din depozitele firmei din Cluj-Napoca, Bucuresti, prin curierat rapid.

Cluj-Napoca Importator
 • Infiintata in anul 1999, Techno Pro Srl este lider pe piata de scule, unelte si utilaje pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale. Cu sediul in Brasov, firma are filiale in Cluj Napoca, Targu-Mures, Timisoara si Medias. Cu o echipa de 65 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de scule si utilaje, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Si pentru ca stim ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Brasov Importator
 • Firma Bucmar P-CK Tools cu sediul pe Str. Semenic, nr. 3/1, se ocupa cu vanzarea de scule si utilaje de constructii. Suntem pe piata din anul 2019, societatea se constituie pe o durata de timp nelimitat.

Sat Ghiroda, Comuna Ghiroda Producator
 • Lvr Consexpert Srl este o firma de constructii care executa lucrari de demolari si excavatii pentru diferiti antreprenori. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Altul
 • Principalul obiectiv al Masteco Limited este asigurarea unui inalt nivel calitativ al lucrarilor executate, investindu-se in acest sens resurse umane si tehnologii avansate in concordanta cu standardele europene. COMPANIA Managementul firmei este asigurat de personal specializat, tanar si dornic de implementarea principiilor de piata comunitar-europene la toate nivelurile de activitate a tuturor  angajatilor. ORGANIGRAMA Politica SIM   MASTECO LIMITED  S.R.L. a stabilit si implementat un sistem integrat de management al calitatii, mediului, securitatii si sanatatii in munca in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2004 si descris in Manualul Sistemului Integrat de Management. Prin implementarea sistemului integrat de management, conducerea de la cel mai inalt nivel se angajeaza pentru: -  satisfacerea cerintelor clientilor si a celorlalte parti interesate; -  asigurarea infrastructurii si a unui mediu de lucru adecvat pentru desfasurarea corespunzatoare a tuturor proceselor si a resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor stabilite; -  conformarea cu legislatia in vigoare si cu reglementarile legale pentru sanatate si securitatea in munca, aplicabile activitatilor de productie si executie a lucrarilor ; -  imbunatatirea continua a performantelor de mediu si a conditiilor de munca prin asigurarea cerintelor impuse prin autorizatii si a masurilor stabilite cu ocazia identificarii si evaluarii riscurilor de imbolnavire si accidentare profesionala precum si in concordanta cu nivelul de risc global pe organizatie ; -  prevenirea poluarii si a accidentelor de munca ; -  imbunatatirea continua a eficacitatii sistemului integrat de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca Conducerea MASTECO LIMITED S.R.L. urmareste si raspunde de indeplinirea politicii privind calitatea, mediul, sanatatea si securitatea muncii. Autoritatea si responsabilitatea pentru stabilirea, implementarea si mentinerea sistemului integrat de management sunt delegate Reprezentantului Conducerii cu SIM (RMC ). Conducerea MASTECO LIMITED S.R.L. se asigura prin intermediul Reprezentantului Conducerii cu SIM ca prevederile Manualului Sistemului Integrat de Management cat si a celorlalte documente ale sistemului integrat de management sunt cunoscute, insusite si aplicate de intreg personalul companiei. DOTAREA TEHNICA Dotarea tehnico-materiala cu aparatura, instalatii si utilaje de ultima generatie, permite executarea unor lucrari complexe la inalte standarde de calitate.   PRINCIPALELE TIPURI DE ACTIVITATI DESFASURATE: - Lucrari de reparatii si modernizari de autostrazi, drumuri, poduri, pasaje rutiere si aeroporturi; - Lucrari de intretinere a drumurilor iarna-vara; - Lucrari de constructii si reparatii strazi, trotuare si parcari ; - Lucrari adiacente infrastructurii rutiere: consolidari si ranforsari, amenajari cursuri de apa si torenti, regularizari albii, canalizari si scurgeri de ape, etc.; - Lucrari de constructii civile si de geniu; - Lucrari de amenajare si intretinere spatii verzi; - Lucrari de silvicultura si exploatare forestiera; - Activitati de extractie si sortare a agregatelor de rau din balastierele proprii; - Activitati de transport intern si international de marfa si materiale de constructii

Strehaia Servicii
 • Compania noastra este specializata in comercializarea de piese de schimb pentru utilaje de construcii Liebherr, CAT, Komatsu, New Holland, Merlo. Avem in gama noastra de servicii si repararea utilajelor de constructii si a macaralelor mobile. Efectuam reparatii la subansamble de utilaje cum ar fi punti si cutii de viteze ZF, Carrraro, Kessler, Dana Spicer; reparatii de cilindri hidraulici si pompe hidraulice.

Bucuresti, Sectorul 3 Servicii
 • Import-export diferite utilaje agricole, de strungarie (abkant), cap de tractor, utilaje de constructii cum ar fi excavatoare, buldoexcavatoare, generatoare de curent, piese de tractoare, autoturisme.

Sector 2 Bucuresti Import - Export
 • Companie infiintata in 2017, dar cu experinta de 10 ani oferim servicii de excavare, demolare, sapat fundatii, sapaturi generale, santuri pentru utilitati nivelat teren, piconat. Dispunem de bascula de 3.5t pt debarasat moloz si pamant. Lucram in judetul Cluj, pt mai multe infomatii sunati la 0740500789

Gherla Servicii
 • SC. Metric Tools SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul in localitatea Timisoara, Calea Sagului nr. 140 , corp administrativ 1, judet Timis , inregistrata la ORC Timis J35/55/2011,  avand 27897855 (in continuare METRIC TOOL Sa sau "noi"). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal. Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati. Responsabilul Metric Tools cu protectia datelor la adresa de e-mail sau prin posta sau curier la adresa: localitatea Timisoara, Calea Sagului nr. 140, corp administrativ 1, judet Timis, cu mentiunea: in atentia Responsabilului Metric Tools cu protectia datelor.

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 2019, firma Yellow Forest cu o bogata experienta in servicii de transport si constructii, va asteapta sa o contactati pentru a va oferi servicii de calitate. Pentru detalii sunati la nr. de contact.

Manasturel Servicii
 • Suntem o companie romana, specializata pe vanzarea de piese si accesorii pentru utilaje de constructii si camioane. Ca si gama de piese pentru utilaje de constructii acoperim cea mai larga gama. Aducem piese pentru cea mai larga gama de utilaje pentru constructii. Incepand cu utilajele chinezesti (Xcmg, Sany, Yto, Shantui, Liugong) pana la utilajele traditionala Volvo, Komatsu, JCB, Bomag, etc.

Suceava Importator