Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Usi - Usi & Ferestre: 483 companii
 • Inca de la infiintare Ziroma S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Am reusit sa ne impunem pe piata galateana datorita experientei acumulate, a calitatii produselor si a serviciilor. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Ziroma S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati. www.ziroma.ro

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Pitesti, judetul Arges. Avand 15 angajati, firma noastra efectueaza montaj tamplarie pvc si aluminiu, usi, ferestre, balcoane. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Parnas Impex S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Fabrica de binale DOVA a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Sag, judetul Timis. Cu un efectiv de 50 angajati, Fabrica DOVA produce o gama larga de tamplarie din lemn stratificat pentru usi si ferestre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. In firma DovaSAG S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1997, Flosim Impex Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 16 angajati, Flosim Impex S.R.L efectueaza montaj tamplarie pvc si aluminiu, usi, ferestre, balcoane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Flosim Impex S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Kom Doors Tehnic S.R.L, a fost fondata in 2003 in Sibiu, judetul Sibiu si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Kom Doors Tehnic S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca usi de garaj, ferestre, tamplarie pvc, accesorii pentru porti. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Kom Doors Tehnic S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Reprezentanta Prometalic SRL din Timisoara, judetul Timis pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Infiintata in anul 1994, Prometalic S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta nu numai in Oradea, judetul Bihor ,ci si in intreaga zona de Vest a tarii. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de tamplarie pvc si aluminiu, usi, ferestre. Compania are un efectiv de 80 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Prometalic S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Pro Metalic SRL este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Infiintata in anul 1995, Sistema Italia Impex S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Sistema Italia Impex S.R.L. produce o gama larga de usi de interior, ferestre din lemn, cepuri si baghete canelate. Firma noastra are o echipa de 70 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Sistema Italia Impex S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Experienta Sistema Italia Impex S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Arad, judetul Arad. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca tamplarie PVC si aluminiu cu geam tip termopan, usi, ferestre. Firma noastra are un personal de 30 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Deva, bdul 22 Decembrie nr 236 B ,judetul Hunedoara. Firma Decovit Prodcom S.R.L are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de tamplarie pvc si aluminiu, usi, ferestre, jaluzele, plasa de tantari. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Decovit Prodcom S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1996, Histria International S.A se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Firma Histria International numara in prezent peste 150 de angajati si iporta o gama larga de usi industriale, usi din lemn, usi metalice, usi de garaj. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Histria International S.A stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Rollexpert S.R.L, a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Rollexpert S.R.L produce o gama larga de jaluzele verticale si rolete textile, copertine retractabile, usi de garaj, rulouri exterioare, plase de tantari. Firma noastra are o echipa de 14 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Rollexpert S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1992, Avi & F Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand 40 angajati, firma noastra produce o gama larga de ferestre din pvc, usi din pvc si comert cu usi din lemn de interior. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Avi & F S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1994, Giba S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Giba S.R.L efectueaza tamplarie pvc si aluminiu, usi, ferestre. Firma noastra are o echipa de 8 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Giba S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1994, Flamerus S.R.L. este situata in Fagaras, judetul Brasov. Avand 4 angajati, firma noastra produce o gama larga de: tamplarie aluminiu si pvc, ferestre si usi. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Cu cei peste 12 ani de experienta in productia de ferestre termopan, incercam sa ne distingem din multimea de firme din acest domeniu nu doar prin calitatea produselor noastre ci si prin consultanta tehnica si amabilitatea cu care incercam sa ajutam clientii sa aleaga cele mai bune materiale astfel incit sa beneficieze de ultimele tehnologii in domeniu. Principalele functii ale unei ferestre sint: izolarea termica, izolarea fonica, fiabilitatea si nu in ultimul rind siguranta contra efractiei. Pentru a indeplini toate aceste functii cit mai bine am selectat cei mai buni furnizori de pe piata: Rehau- cel ma mare producator german de profile din PVC, Winkhaus-feronerie produsa in Germania, numarul 1 in siguranta, Wurth-material marunt. Mai multe detalii puteti gasi pe pagina noastra web: www.intechferestre.ro

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Firma Brico S.R.L are o echipa de 80 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de tamplarie pvc si aluminiu, usi, ferestre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Brico S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • S.C. Decovil S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. S.C. Decovil S.R.L. produce o gama larga de: tamplarie pvc si aluminiu, usi si ferestre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

 • Globoind S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 20 angajati, Globoind S.R.L produce o gama larga de: tamplarie pvc, usi, ferestre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1993, S.C. Clod Com S.R.L. este situata in Comanesti, judetul Bacau. Cu un efectiv de peste 10 angajati, S.C. Clod Com S.R.L. produce o gama larga de: cherestea rasinoase, grinzi, elemente de sarpante, tamplarie din lemn cu geam termopan, usi de interior, usi de exterior, casute din lemn, mobilier de gradina, garduri, mic mobilier. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Rom Decor Srl. Punct Lucru a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Rom Decor S.R.L Punct Lucru comercializeaza o gama larga de: usi de interior si exterior, porti garaj, elementi fier forjat, parchet, tamplarie, seminee, tapet, muluri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.