Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Pardoseli & Accesorii - Constructii: 622 companii
 • ARATA BINE,AU PRETURI MICI,SPER CA ATUNCI CIND LE VOI PRIMI SA FIE PRECUM IN OFERTA.LE ASTEPT IN JUR DE 11 FEBRUARIE.\r\nMULTUMESC

 • Concrete Art executa pavaje din beton amprentat si pardoseli decorative din rasini epoxidice, microtop cat si pardoseli acidate. Toate solutiile oferite sunt ideale pentru aplicari comerciale, rezidentiale, turistice si pentru lucrari publice, amenajari de piete, trotoare, strazi, parcari, piscine, centre comerciale, hoteluri, magazine, restaurante, cafenele. Floor Art, divizia de sisteme pentru pardoseli de interior, ofera pardoseli din rasini epoxidice decorative, rasini poliuretanice, microtopping si podele din piatra naturala diverse culori si granulatii. Aceste sisteme sunt destinate urmatoarelor segmente de piata: Aeroporturi; Industria de autovehicule - showroomuri, laboratoare, camere de vopsit, spatii de asamblare, coridoare; Industria chimica, Invatamant/Educatie-sali de clasa, sali de laborator, coridoare, sali de sport; Industria electronica-sali de testare a echipementelor, laboratoare, depozite, sali de asamblare, Restaurante, Cafenele, Pub-uri, Industria hoteliera, Industria militara, Industria farmaceutica.

 • Suntem la inceput de drum, dar avem experienta in domeniul instalatiilor sanitare si incalzirii in pardoseala, montaj rigips, gresie, faianta, instalatii electrice, acoperisuri. Suntem seriosi, dinamici, afacerea noastra este succesul dumneavoastra. Cu noi proiectele dumneavoastra devin realitate. Va multumim!

 • Stadt este distribuitor si partener MAFI pentru Romania. MAFI produce de generatii parchet stratificat din lemn, exclusiv made in Austria, ecologic, personalizat pentru fiecare client in parte, manufacturat si nu productie de serie, cu mai multi oameni implicati decat masini. Atenti la detalii, atenti cu natura si oamenii implicati in procesul de productie, atenti cu clientii, de 40 ani MAFI a devenit lider pe piata producatorilor de pardoseli din lemn de calitate premium. MAFI= pardoseli de lemn PREMIUM Parchet MAFI- parchet stratificat din lemn, produs exclusiv in Austria, personalizat pentru fiecare client in parte, pentru bucatarie, baie, mediul privat sau spatii comerciale. Robust, rezistent, durabil, versatil.

 • Oferim parchet de lemn si servicii de montaj-finisaj de cea mai buna calitate pentru cele mai exigente cerinte. Consultanta pentru a obtine o lucrare de calitate, frumoasa, durabila si rezistenta. Atenti la detalii, lucram curat cu oameni supercalificati. Distribuitor autorizat al firmei Vicla.

 • Daca doriti un pret mai mic la o gama uriasa de materiale de calitate din domeniul acoperitoarelor de pardoseli (majoritatea importate direct de noi), insotite de servicii impecabile de montaj si instalare, DHN reprezinta cea mai potrivita alegere. Sustenabilitatea este deviza noastra iar propunerea de sortimente si culori este cea mai variata si inovativa de pe piata actuala de profil.

 • Rav Tools, prin consultanta tehnica de specialitate, gama variata de produse si serviciile post vanzare isi propune sa fie partenerul ideal al oricarui client ce isi doreste profesionalism in privinta alegerii celor mai bune solutii de la producatori renumiti in domenii cum ar fi prelucrarea pietrei naturale, curatenia profesionala, industria constructiilor.

 • Principalul obiectiv al companiei este acela de a introduce tehnologii inovative din domeniul constructiilor, in special in ceea ce priveste repararea si intretinerea suprafetelor betonate (ReBeton - beton polimeric, lacuri si vopsele epoxidice sipoliuretanice) si asfaltate (asfalt "rece"). ReBeton - beton polimeric este un produs unic pe piata romaneasca. Deasemenea realizam si lucrari de terasamente, demolari, platforme betonate.

 • Sc HyTech Construct Srl cu sediul in Bucuresti, activeaza din 2008 in domeniul constructiilor. Pentru a veni in intimpinarea constructorilor - producem, importam si comercializam distantieri pentru armaturi. Hytech Construct a devenit una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul distantierilor, recunoscuta pentru calitatea produselor si serviciilor sale destinate armarii fierului in constructii civile, edilitare, industriale si de agrement. Pentru o colaborare reusita, HyTech Construct asigura un pachet complet si profesionist de servicii aferente produselor comercializate: consultanta tehnica, asistenta tehnica in santier, transport gratuit al produselor in orice locatie din tara.

 • Societatea Life Sport Nets este prezenta pe piata cu o gama variata de plase de protectie, plase sportive cu nod, plase pentru agricultura, plasa constructii, dotari sportive, dale din cauciuc si gazon artificial de inalta calitate. Asiguram expedierea si montajul produselor oriunde in tara. Oferim consiliere de specialitate in privinta utilizarii corecte a produselor sau pentru montajul acestora. Pentru orice detalii va stam la dispozitie: Tel.: 0743559982 Site oficial: www.plase-sport.ro

 • Suntem o societate infiintata in 2007 de o echipa tanara specializata in comertul cu produse pentru pardoseli (mochete, linoleum Tarkett, covoare, metraje,    adezivi si accesorii), tehnica parasolara (jaluzele verticale si orizontale, rulouri) si plase insecte recomandata de seriozitate, produse de calitate si preturi mici cu sediul in Cluj-Napoca. Oferim transport gratuit, masuratori gratuite si montaj profesional. Produsele se pot comanda si prin telefon si se livreaza prin curierat in tara. Pentru cantitati mari se ofera reduceri de pret. www.magazinaspect.ro

 • Alma Parchet este o companie importatoare de parchet masiv, parchet stratificat, parchet dublustratificat, deck (parchet de exterior), lambriuri din lemn si mobilier de gradina. Echipele noastre de specialisti vor raspunde cerintelor dumneavoastera cu profesionalism, punctualitate, responsabilitate si va ofera consultanta de specialitate gratuita.

 • Compania Ultra Divers se ocupa cu importul Fibrei de polipropilena, pardoseli suprainaltate si lucrari de finisare. Mai multe servicii puteti urmari pe pagina noastra web www.ultradivers.ro Pentru mai multe detalii, contactati-ne !

 • Distribuitor national autorizat al produselor Sure-Step Antialunecare si Antiderapare pe pardoseala uda si de tratament pentru pardoseli de orice tip. Tratament antialunecare Sure-Step Pardoseala, Tratament antialunecare Sure-Step Cada de Baie, Sure-Shine (Lustruieste orice), Sure-Clean (Curata orice), Sure-Gel (3 in 1 solutie curata, lustruieste si aderenta pentru orice tip de suprafata), Banda Adeziva 5 cm, 10 cm, pentru antialunecare pe trepte si plan inclinat.

 • Compania noastra activeaza in domeniu de 12 ani si se ocupa de montarea, raschetarea, lacuirea, baituirea parchetului. Montam orice fel de parchet (masiv, laminat, stratificat, dusumele sau lambriuri), calitatea lucrarilor fiind exceptionala. Utilizam scule profesionale de ultima generatie: Lagler, Bona X, care nu degaja praf. Preturile sunt rezonabile.

 • Importator autorizat al produselor Kerakoll si Profilitec in zona de vest a Romaniei, compania Aris Co Group va ofera o gama superioara de produse din zona hidroizolatiilor, adezivilor de placa ceramica si parchet, sape si mortare speciale de reparatii. Toate acestea sunt insotite de consiliere tehnica atat in timpul vanzarii cat si direct in santier. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru WWW.CASA-ARI.RO

 • Suntem specializati in realizarea de constructii civile si industriale In paralel cu lucrarile de structura realizam si lucrari speciale in constructii: consolidari, consolidari cu fibre de carbon, hidroizolatii, hidroizolatii speciale, pardoseli industriale pentru spatii comerciale si de productie in industria alimentara, farmaceutica, chimica si petroliera.