Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Organe de Asamblare - Constructii: 130 companii
 • Meteor Impex Srl are ca obiect de activitate comercializarea organelor de asamblare şi fixare (si a materialelor electrice), insă pentru a oferi servicii largi şi un suport deplin clienţilor noştri, producem şi piese speciale pe bază de desene. Gama de produse este una diversificată.

 • Scopul nostru este de a veni in intampinarea nevoilor partenerilor, carora le propunem produse de calitate la preturi convenabile. Firma este progresiva, colaboreaza cu societati din tara si din U.E. Incercam sa deservim clientii in max. 48 - ore de la comanda.

 • Producator de piulite fluture, suruburi cu cap fluture din otel si inox, alama, suruburi cu ochi, carlige filetate din otel si inox. Distribuitor elemente de fixare importate din Italia - ancore, suruburi, dibluri, fixari chimice, suruburi, conexapnduri.

 • Suntem producator dibluri pentru fixarea placilor de polistiren de diferite dimensiuni produse din polipropilena. Diblurile produse de noi sant de o calitate foarte buna fiind produse cu utilaje de injectie si matrite performante.

 • Distribuim sisteme de fixare pentru panourile de gard bordurat - cleme TAR si cleme speciale pentru prinderea panourilor de stalpi rectangulari cu laturi intre 20 si 135 mm Acordam consultanta telefonica si prin e-mail pentru materialele si produsele comercializate Asiguram livrarea materialelor in Bucuresti si imprejurimi, iar pentru alte localitati livrarea se face contra cost prin curier cu plata ramburs

 • Standardstock din 2012 este divizia de comert cu amanuntul in cadrul grupului Fixkit. Misiunea noastra este sa va punem la dispozitie o gama cat mai larga de sisteme de fixare si organe de asamblare, insotite de servicii de consultanta si suport la cel mai inalt nivel, precum si de o logistica performanta pentru asigurarea promptitudinii livrarii produselor atat de necesare proiectelor Dvs. Avem o gama de peste 15.000 de repere, in permanenta extindere. Avem solutii pentru constructii, reparatii si tuning automobile si barci, agricultura, industria alimentara si de prelucrare si multe alte domenii. Va rugam sa apelati cu incredere la noi, pe site (fixkit.ro) sau in magazinul fizic si va asiguram ca vom depune maxim de efort pentru a va ajuta sa gasiti solutii potrivite pentru proiectul Dvs.!

 • Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, MASTER-CONS comercializeaza un sortiment variat de organe de asamblare si elemente de fixare, elemente de ventilatie, scule electrice si unelte, precum si accesorii pentru acestea. Master-Cons distribuie din 1998 produsele sale in peste 140 de magazine din judetele Timis, Arad,Bihor, Hunedoara si Caras-Severin. Din anul 2002 ne-am diversificat activitatea si vindem en-gros firmelor de constructii.

 • Sc. Grialex Group Srl., importator si distribuitor de sisteme profesionale de fixare, comercializeaza o gama larga de produse si accesorii pentru industria lemnului si a constructiilor. Orientata spre calitatea fixarii, satisfacerea solicitarilor si asteptarilor, SC GRIALEX GROUP SRL va ofera solutii pentru majoritatea tipurilor de fixare: Pistoale profesionale cu acumulator pentru legat sirma la armaturi, Pistoale pentru batut cuie in lemn, Pistoale de batut cuie in beton, Scule pneumatice - electrice - autonome, Cuie in role si benzi, agrafe si elemente de asamblare.

 • Alsafix - companie franceza specializata in fixare profesionala va propune toate tehnologile de fixare existente la momentul actual. Oferim consultanta de specialitate in alegerea sculelor si consumabilelor potrivite lucrarii Dvs., demonstratii gratuite pe santier, cat si service performant in Romania. Fixarea cu agrafe, fixarea in cuie, gaurirea, fixarea cu organe de asamblare, insurubarea, decuparea, conectica sunt operatiuni care ne reprezinta la modul profesional si alcatuiesc spiritul ALSAFIX. Garantia calitatii este asigurata de colaborarea cu parteneri de renume mondial ca: PANASONIC, MAX, POWERS, HAUBOLD, PREBENA, FOX. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon: 0368/007056, prin fax: 0368/007055 sau prin e-mail. Website Alsafix: www.alsafix.ro Recomandam si celelalte site-uri ale noastre: www.masinidebatutcuie.ro, www.conectorilemn.ro, www.suruburi-autoforante.ro, www.sculepanasonic.ro, www.ancorechimice.ro, www.discuribeton.ro.

 • Producem si distribuim toata gama de dibluri pentru polistiren 10x70...10x300, rozete OSB, dibluri cu surub cui percutie, distantieri gresie/ faianta, plasa protectie schela, plasa delimitare lucrari, cuie pentru beton, suruburi gips carton, banda ALUX, banda gips carton, polistiren expandat, adeziv polistiren, tencuieli decorative. CAUTAM DISTRIBUITORI Asiguram echipa de profesionisti pentru amenajari interioare si exterioare                                                                                                                                 Site: www.euroclass-constructii.ro Site: www.dibluri-termosistem.ro Asiguram transport.

 • Societatea noastra detine utilaje moderne de mare capacitate pentru prelucrarea maselor plastice prin injectie, complet automatizate. Putem realiza orice reper din mase plastice prin injectie cu masa de la <1 gr. pana la 950 gr. Productivitatea utilajelor de ultima generatie si nivelul de pregatire al tehnicienilor nostri ne recomanda ca si un partener de incredere al afacerii dvs.

 • Firma noastra este importator exclusiv pentru marca FAC si GreySTIR Italia si este distribuitor national pentru produsele: accesorii porti, role, balamale, manere, sine zincate, accesorii porti autoportante. Automatizari porti marca Roger Technology Italia.

 • Suntem o companie tanara si dinamica si in plina dezvoltare, axata pe satisfacerea si intelegerea nevoilor clientilor. Importam si distribuim la nivel national o gama larga si diversificata de organe de asamblare si sisteme de fixare pentru domeniul constructiilor insotite de certificate de calitate.

 • Societatea noastra produce conectori metalici pentru lemn, utilizati acolo unde este necesara preluarea sarcinilor mari, pentru a nu realiza prelucrari dificile in lemn sau atunci cand se doreste fixarea (ancorarea) elementelor din lemn (stalpi, grinzi, pereti de case din lemn, etc) pe structuri din beton sau zidarie.

 • Avem ca domeniu de activitate vanzarea cu amanuntul a produselor feroase si neferoase. Avem o gama larga de suruburi, piulite si saibe pentru utilajele agricole si autoturisme! oferim si o gama larga de scule pentru reparatia utilajelor dar si pentru constructii.

 • Strim Metal Srl importator si distribuitor organe de asamblare, suruburi, piulite, tije filetate, saibe, sisteme de fixare, conexpanduri, suruburi metrice, suruburi autofiletante, suruburi autofiletante, suruburi autoforante. Ne puteti gasi la depozitul nostru din Racovita, Budesti.

 • Suntem o companie specializata in distributia de organe de asamblare si consumabile industriale. Ne desfasuram activitatea in special pe teritoriul Romaniei. Datorita angajamentului nostru neconditionat de a oferi calitate exceptionala, seriozitatii noastre ca furnizor, reprezentam un partener comercial de incredere si ne desfasuram activitatea gandindu-ne permanent la sustenabilitate.