Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Jgheaburi & Burlane - Constructii: 50 companii
 • Firma Hille Group SRL este importator si disctribuitor al unor game de materiale pentru constructii precum: sindrila bituminoasa, jgheaburi si burlane din plastic, policarbonat transparent si fumuriu, tabla pentru acoperis, plasa gard impletita si cu nod etc. Pentru orice detalii legate de produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • SC Ellcor Roof SRL-d comercializeaza tigla metalica, Tigla metalica acoperita cu piatra, jgheaburi si burlane, accesorii pentru acoperis, ferestre mansarda (Optilight, Fakro, Velux, Roto) sipca de gard metalica, carlige jgheab 125/150, suruburi autoforante, folie anticondens 90gr/mp-400gr/mp, aticuri, piese pe dimensiuni speciale, sipci gard metalic, lambriu metalic, Tigla modulara. SC Ellcor Roof SRL-d va pune la dispozitie servicii de montaj pentru fiecare produs comercializat.

 • Experienta noastra in domeniul executiei de acoperisuri cat si a furnizarii de materiale aferente, ne permite sa ne adaptam eficient cerintelor dumneavoastra. Acest lucru se imbina perfect cu marele avantaj ca toate materialele furnizate de noi sunt de calitate superioara, permitandu-ne sa realizam cu succes lucrari de montaj si reparatii de invelitori compuse din: tigla ceramica, tigla din beton, tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla cutata, tabla prefaltuita, placi ondulate, panouri sandwich, sistem pluvial, ferestre de mansarda, scari de pod si restul accesoriilor aferente acoperisurilor.

 • Lead Roof va ofera distributie si consultanta in domeniul constructiilor. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu am decis sa punem la dispozitia clientilor nostrii cele mai bune materiale pentru hidroizolatii si invelitori.

 • Producem 4 tipuri de tigla metalica cu izolatie, panouri sandwich cu spuma poliuretanica (fata/fete din tabla prevopsita in culori RAL, imitatie de lemn, caramida, inox, OSB, tego, oxid de magneziu, gips-carton, fibrociment, fibra de sticla, aluminiu) si polistiren expandat ignifugat, profile zincate, tabla cutata, toata gama de accesorii de finisaj, elemente de sistem pluvial. Comercializam luminatoare din policarbonat, usi pietonale, accesorii de fixare, accesorii PVC pentru industria alimentara.

 • Firma noastra se ocupa cu confectionarea articolelor din tabla, montat jgheaburi, burlane. Detinem o oferta variata de servicii. Vanzare: cuptoare, galeti, hote, albii, bazin apa, felinare, coturi tabla zincata si neagra, galerie, usa cos, usa focar, etc.

 • Cu experienta de peste 5 ani in domeniu, Cosmin Rusu Construct Srl ofera solutii complete pentru acoperisul tau. Executam lucrari atat pentru persoane fizice cat si pentru firme. Contactati-ne cu incredere la tel/wapp: 0785778481

 • Societate specializata in oferirea de solutii si materiale pentru acoperisuri. Stabilim necesarul de materiale pe baza planului de invelitoare sau masuratorilor la fata locului. Asiguram transportul materialelor la santier, Oferim service postvanzare.

 • S.C. Ivision Wis S.R.L, comercializeaza si monteaza sisteme de invelitori metalice. Comercializam tigle metalice IMPRO, ROOFART, WETTERBEST, BILKA, ferestre de mansarda VELUX si FAKRO, membrane anticondens, tabla cutata, sageac metalic.

 • Suntem o echipa tanara si profesionista in montaj si reparatii acoperisuri si incepand cu anul 2019 va oferim serviciile noastre pentru acoperisuri. Suntem recunoscuti pentru rapiditatea si calitatea superiora in montajul acoperisurilor, dar si a reparatiilor, indiferent daca se utilizeaza tigla metalica sau ceramica, sindrila bituminoasa sau panouri sandwich. Suntem solutia ideala cand vine vorba de acoperisul tau.

 • Oferim consiliere gratuita de specialitate pentru tipul de tigla metalica potrivit casei tale, iti facem gratuit calculul si dimensionarea preliminara a elementelor de invelitoare (tigla metalica si accesorii), efectuam montaj profesionist de tigla metalica, ferestre de mansarda si sisteme de jgheaburi si burlane in conditii adecvate, cu unelte specializate si acordam service, garantie si post-garantie pentru lucrarile executate. Misiunea companiei este aceea de a oferii solutii si sisteme complete de invelitori din tigla metalica si termoizolatii pentru mansarde capabile sa raspunda celor mai exigente cerinte.

 • Magazin online cu stocuri reale pentru solutii si sisteme de incalzire in pardoseala si degivrare / protectie la inghet pentru zone exterioare. Preturi de importator direct. Furnizori atestati din Uniunea Europeana. Garantie 10 ani. Drept de retur in 14 zile conform legii. Montajul sistemelor se va face cu instalatori atestati conform instructiunilor de montaj furnizate. Incalzirea in pardoseala este mult mai eficienta decat sistemele de incalzire clasice cu radiatoare. Confortul termic este net superior, incalzirea realizandu-se de jos in sus cu temperaturi mai mici decat in cazul incalzirii cu radiatoare. In cazul incalzirii in pardoseala, nu se ridica praful deoarece diferenta de temperatura intre pardoseala si tavan este mult mai mica ca in cazul incalzirii cu radiatoare, temperatura de la nivelul radiatarelor atingand valori chiar si peste 75 grade Celsius. Sistemele de protectie la inghet sunt folosite in multe aplicatii, din care cele mai cunoscute sunt protejarea rampelor de acces in garajele subterane, protectia la inghet a aleilor , a treptelor de acces in cladiri, protectia la inghet a sistemelor de jgheaburilor si burlane, a conductelor de alimentare cu apa si ale receptorilor exteriori de evacuare a apei, etc. Kanji Integral SRL, avand sediul social in Bucuresti, str. Pietei, nr. 60, Sector 1, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/15737/2017, avand CUI 38212116, telefon nr. 0740.767.396, comercializeaza sisteme de protectie la inghet si degivrare, incalzire in pardoseala.

 • St Funny Cons Srl este o companie de executie invelitori si fatade ventilate din tabla faltuita si tigla metalica. Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de compania noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Suntem o societate specializata in alpinism utilitar. Executam diverse lucrari la inaltime in variate domenii: Constructii: termoizolatii polistiren montaj jgheaburi,burlane si alte sisteme pluviale decopertare fatade cladiri tencuieli manuale/mecanizate montaj paratrasnete montaj sisteme ventilatie montat/demontat structuri metalice vopsitorie Spalare si intretinere fatade cladiri: spalare geamuri, alucobond siliconare geamuri Publicitate: montare mesh-uri, bannere montare casete luminoase si casete publicitare montare litere volumetrice Alte servicii: toaletari pomi (defrisari) deblocare usi salvari animale montaj plasa ,tepi antipasari montaje cabluri, instalatii etc... Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie. nu ezitati sa ne contactati

 • Tiglele metalice sunt cele mai des folosite invelitori pentru acoperis in cladirile de locuinte, religioase si de utilitate publica. Procesul de productie complet automatizat permite taierea tablei la lungimea dorita, permitand in acelasi timp realizarea de comenzi speciale, cu limitarea simultana a cantitatii de deseuri.

 • Fabrica de productie si distributie: tigla metalica, jgheaburi si burlane, ferestre de mansarda, montaj, membrane anticondens, suruburi, masuratoare, panotaj autocad. Livrare gratuita & consultanta. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Oferim tigla metalica, tabla faltuita, tabla cutata, folie, ferestre de mansarda si tot ce tine de accesorii, sistem pluvial- productie Blachotrapez - Baia Mare. Panouri sandwich, profile Z si C. Toate acestea la pret de producator. Colaboram si cu echipe de montaj pe care le putem recomanda la nevoie.

 • Aici veti gasi o gama larga de produse: sisteme de acoperisuri, jgheaburi si burlane, usi de garaj, cosuri de fum, ferestre de mansarda; care cu siguranta se vor adapta tuturor cerintelor si necesitatilor, pentru a da viata imaginatiei dumneavoastra. In continuare va lasam sa descoperiti produsele, serviciile si solutiile tehnice de inalta calitate pe care firma noastra le ofera!

 • Ideal-Space vine in ajutorul clientilor care sunt in cautarea serviciilor de montaj sisteme solare, incalzire electrica, devrigerare, proiectare, reparatii si intretinere. - 10 ani in slujba confotului - Asiguram cele mai bune produse - Servicii de calitate internationala - Garantie si postgarantie Panou solar termic pentru apa calda Sistem 100l cu boiler integrat presurizat - 2700 lei TVA inclus Descriere tehnica: - Panou solar cu boiler de 100l izolat din inox - Structura de fixare pentru terasa sau acoperis - Tevi de racordare apa calda, apa rece - Sistem de incarcare, golire pe timpul iernii - Manopera, transport si accesorii Sistem 100l cu boiler integrat nepresurizat - 1800 lei TVA inclus Descriere tehnica: - Panou solar cu boiler de 100l izolat din inox - Structura de fixare pentru terasa sau acoperis - Tevi de racordare apa calda, apa rece - Sistem de incarcare, golire pe timpul iernii - Manopera, transport si accesorii Sistem 150l cu boiler integrat presurizat - 3200 lei TVA inclus Descriere tehnica: - Panou solar cu boiler de 150l izolat din inox - Structura de fixare pentru terasa sau acoperis - Sevi de racordare apa calda, apa rece - Sistem de incarcare, golire pe timpul iernii - Manopera, transport si accesorii Sistem solar termic profesional de 100l pentru apa calda, cu antigel - 5100 lei TVA inclus Descriere tehnica: - Panou solar cu 15 tuburi vidate - Boiler de 100l izolat, cu o serpentina - Structura de fixare pentru terasa sau acoperis - Tevi de racordare din inox izolat - Antigel 10l - Kit de pompare - Controler cu senzori - Vas de expansiune de 8l; - Fitinguri, cabluri, etc; - Manopera, transport si accesorii Sistem solar termic profesional de 200l pentru apa calda, cu antigel - 6780 lei TVA inclus Descriere tehnica: - Panou solar cu 20 tuburi vidate - Boiler de 200l izolat, cu o serpentina - Structura de fixare pentru terasa sau acoperis - tevi de racordare din inox izolat - Antigel 15l - Kit de pompare - Controler cu senzori - Vas de expansiune de 12l - Fitinguri, cabluri, etc; - Manopera, transport si accesorii Sistem solar termic profesional de 300l pentru apa calda, cu antigel - 8500 lei TVA inclus Descriere tehnica: - Panou solar cu 30 tuburi vidate - Boiler de 300l izolat, cu o serpentina - Structura de fixare pentru terasa sau acoperis - tevi de racordare din inox izolat - Antigel 20l - Kit de pompare - Controler cu senzori - Vas de expansiune de 18l - Fitinguri, cabluri, etc. - Manopera, transport si accesorii. PANOURI SOLARE FOTVOLTAICE Sistem 24V cu acumulare in baterii, productie 6,8 KW/zi - 2587 euro TVA inclus Descriere tehnica: - 6 panouri de 250whp/bucata, provenienta Germania - 4 acumulatori cu gel de 12V/150A/bucata, provenienta Korea - Invertor integrat hybrid cu MPPT de 60A, provenienta Taiwan - Structura de montaj si accesorii, Germania - Cabluri si accesorii - Manopera - Transport - Garantie si postgarantie in Iasi Sistem 48V cu acumulare in baterii, productie 11KW/zi - 4989 euro TVA inclus. Descriere tehnica: - 10 panouri de 250whp/bucata - 8 acumulatori cu gel de 12V/150A/bucata - Invertor integrat hybrid cu MPPT de 60A - Structura de montaj si accesorii - Cabluri si accesorii - Manopera - Transport - Garantie si postgarantie in Iasi Optionale sisteme fotovoltaice: - Generator SC-6000E(Senci) 5,5KW reali, cu pornire electrica, autonomie 13,5 ore - pret 3300 lei TVA inclus - Sistem de protectie la descarcari atmosferice (paratrasnet + priza de pamant), compus din priza de pamant cu minim 3 electrozi, descarcator, cablu de coborare 15m si varf de captare clasic. Pret 1450 lei www.ideal-space.ro

 • SC Balinstal Srl este ditribuitor al Wavin Romania SRL, importatorul direct al celui mai mare producator de sisteme de conducte din plastic din Europa, respectiv Grupul Wavin Olanda. Firma noastra ofera clientilor sai materiale prin comenzi sau din stoc si tinde sa satisfaca cele mai variate cerinte ale pietei din domeniu. Toate produsele noastre sunt conform cu standardele europene si sunt agrementate tehnic in Romania.