Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Inchirieri Utilaje Constructii - Constructii: 857 companii
 • Comunicare , seriozitate , promtitudine

 • Produsele de calitate,exact ca in imagini,pro

 • Honest General Trading si-a inceput activitatea in 1994. Avem 19 ani de experienta in comercializarea de: - scule si unelte cum ar fi: ciocane, clesti, perii, pile abrazive, surubelnite, chei, etc. - feronerie cum ar fi: zavoare, butuc chei, yala, broasca, vizor, lacate, manere mobilier, lant, balamale etc. - aschietoare cum ar fi: burghiu, filiere, dalti, dorn etc.; - produse pentru constructii si zidarie cum ar fi: drisca, cancioc, spaclu, mistrie, rulouri vopsit, pistol vopsit, bidinea, pensule, dispozitiv taiat faianta, discuri flex, freze beton, masina batut calciu, amestecatoare vopsea, dreptare, presa silicon, rindea, galeti, betoniere, roabe etc.; - produse pentru gradina si uz gospodaresc cum ar fi: ferastraie, topoare, securi, foarfece gard viu, foarfece iarba, foarfece vie, lopeti, cazmale, sape, furci, coase, seceri, greble, tarnacop, aspersoare, plantatoare, furtun, accesorii furtun, usi soba, plite, felinar, vermorel, zdrobitoare, masini tocat carne etc.; - produse pentru tamplarie cum ar fi: diamant geam, rindea, dalta lemn, ferastrau, menghina, freze lemn, sfredel, capsatoare, cuie, levier, creioane etc.; - protectie si sudura cum ar fi: manusi protectie sudura, masca protectie sudura, genunchiere, ochelari protectie, antifoane, masca praf, casca protectie, pelerine, brener, opritor flacara oxigen, cleste sudura, aparat sudura, electrozi; - instrumente de masura cum ar fi: rulete, sublere, vincluri, metru, compasuri, nivele, furtune pentru nivel, lere etc.; - electrice cum ar fi: bormasina cu/fara percutie, ciocan rotopercutor, bormasina cu acumulator, masina slefuit colturi/disc/banda, rindea electrica, ferastrau circular, pendular electric, ferastrau cu lant, freza electrica, polizor banc, masina debitat profile, polizor unghiular, generator curent, masina tuns iarba, pistol cu aer cald, pistol lipit, lanterne intrerupatoare, prelungitoare, prize, lampi fluorescente, pompe, hidrofoare etc.; - elemente de fixare cum ar fi: nituri pop, ancora, diblu, colier metal tevi, holzsurub etc.; - instalatii si sanitare cum ar fi: robinete, baterii, fitinguri, lavoare, cabine dus, vase wc; - diverse alte produse. Honest General Trading detine patru marci comerciale: [Honest] gama de scule profesionale; [Santo] gama de scule si unelte; [Aqua] gama de sanitare; [WB] gama de instalatii. Observand o analiza comparativa din ianuarie 20013 s-a constatat ca cifra de afaceri a companiei a ajuns in anul 2012 la aproximativ 30 milioane de euro plecand de la suma de 5 milioane de euro inregistrata in 2003, an considerat referinta. De asemenea dezvoltarea noastra poate fi observata din ramificarea zonelor in care produsele noastre sunt distribuite. In afara celor doua depozite din Bucuresti in punctele de lucru Veseliei si Glina, avem instituite sucursale la Iasi, Brasov, Timisoara, Constanta, Cluj.

 • CA Terraparts SRL a fost infiintata din lunga experieta acumulata din domeniul vanzarii de piese de schimb pentru utilaje de constructii. Avand la baza valorile unei afaceri de familie, ne recomanda corectitudinea, transparenta si calitatea produselor si a serviciilor noastre. Cu o experienta de peste 10 ani, furnizam cu profesionalism o gama larga de piese de schimb si accesorii la cele mai avantajoase preturi pentru utilajele clientilor nostri.

 • PrimeRenting este prima platforma on-line din Romania care agrega oferta de inchirieri de echipamente de la mai multi furnizori din piata. Cu ajutorul PrimeRenting, companiile gasesc echipamentul cautat in cel mai scurt timp, de la furnizori de incredere si la cele mai bune preturi. Toti furnizorii PrimeRenting sunt evaluati de catre clienti dupa fiecare inchiriere, ajutand astfel la mentinerea calitatii inalte in cadrul comunitatii PrimeRenting.

 • Inchiriem utilaje de constructii in Bucuresti si in judetul Ilfov. Inchierea utilajelor se face cu operator cu multi ani de experienta. Inchiriem buldoexcavator Terex 880 Elite, buldoexcavator Volvo BL 71, excavator pe roti Mecalac, Incarcator Frontal Locust. De asemenea, executam subtraversari, forari orizontale mecanizate, diametrul maxim de forare 130.

 • Ne ocupam cu inchirieri de schele fixe pentru lucrari exterioare si schele mobile pe roti pentru executia de lucrari interioare si exterioare. Pentru schele fixe avem disponibili pana la 7000 mp de schela, iar la schelele mobile avem disponibil pentru a se putea efectual lucrari de pana la 14,5 m inaltime. Schelele fiind omologate si conforme cu standardele UE.

 • SC Dav Ideal Media SRL ofera servicii de inchiriat utilaje de constructii, in special macarale, automacarale. Utilajele noastre macaralele, automacaralele se incadreaza in standarde de munca, au toate autorizatiile la zi si se inchiriaza cu deservent si echipamente de prindere complet.

 • S.C. Dual General Construct S.R.L. a ajuns la profesionalism prin selectia personalului pentru identificarea de catre manageri a persoanelor care poseda competenta necesara, utilizand metode flexibile de selectie si testare, evaluarea personalitatii, interviuri si apoi instruire si constientizare, in functie de procesele din organizatie si complexitatea acestora, cultura organizatiei si politica de personal, stadiul relatiilor cu clientii, necesitatile de imbunatatire in organizatie, disponibilitatea resurselor si a personalului pentru inovare, cresterea productivitatii, reducerea costurilor, monitorizarea si masurarea performantei personalului.

 • Fortza.ro Srl este o societate cu capital privat si activeaza in domeniul utilajelor pentru constructii fiind specializata in vanzare si inchiriere macarale, autorizata ISCIR pentru montajul, reparatia si intretinerea macaralelor cu o sarcina de pana la 100 t/f. La noi gasiti atat de vanzare cat si de inchiriat, schela metalica, popi metalici, si tot ce include accesorii schela si popi extensibili, furci doka, montanti pentru cofraje, panouri doka, grinda doka, distantieri de fier, pene, cravate pentru coloane, etc.) atat noi cat si second hand. Comercializam si inchiriem macarale de santier: macarale turn, macarale auto montante, macarale turn cu montaj hidraulic. Societate noastra este reprezentant oficial in Romania pentru San Marco International Srl - Italia, firma lider producatoare de macarale.

 • Sc Andor Utilaje Srl reprezinta un partner de incredere pe piata constructiilor civile din Cluj Napoca, industrial si edilitare prin furnizarea serviciilor si pentru inchiriere de utilaje si echipamente de constructii, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.

 • Firma specializata oferim urmatoarele servicii: Executam demolari civile si industriale Excavatii, drumuri, canalizari, gaze, santuri Transport piatra, pamant, etc. Transport de la autoturisme pana la utilaje grele Executam concasare betoane si piatra INCHIRIEM urmatoarele utilaje si utilitare cu operator: Excavatoare pe senile de la 20 Tone -la 40 tone echipate cu picoane, cupe, foarfeci demolari, pulverizatoare. Concasor cu falci, 35 tone cu banda magnetica si de steril Excavatoare pe pneuri Buldoexcavatoare cu picon si cupe toate dimensiunile Bobcat Macara 18 tone Basculante 8x4 de 40 tone 18-20 m3 Basculante 3,5 tone de 3 m Buldozere Compactoare de la 800 kg la 20 tone Greder Incarcatoare frontale (vola) Transport pe platforma 1,2,3 sau 4 autoturisme simultan Platformele sunt in Giurgiu (punct de plecare) Transport utilaje cu trailer pana la 50 tone (avem trailere in Bucuresti si Giurgiu) MARE ATENTIE, PENTRU DISPONIBILITATE UTILAJE SI PRETURI DOAR LA TELEFON 0769333150 Www.inchirieriutilajeconstructii.ro Pe langa TRACTARI AUTO mai putem asigura consultanta pentru INMATRICULARI MASINI IN BULGARIA WWW.TRACTARI-INMATRICULARI.RO

 • Societatea Luc Invest s-a infiintat in anul 2003 datorita expansiunii pe care o cunostea la acea data domeniul constructiilor civile si industriale. Inca de la inceput societatea noastra si-a propus sa devina un partener de incredere pentru constructori, antreprenori generali si subantreprenori, oferind solutii complete in desfasurarea activitatilor de constructii (schele metalice, popi metalici, cofraje, utilaje, scule si unelte). Societatea Luc Invest reprezinta o retea nationala de furnizori de schele metalice, sisteme de cofrare, echipamente, accesorii si utilaje pentru constructii, unelte si scule, inchirieri echipamente si utilaje, etc. Reprezentand producatori de prestigiu din Europa, compania noastra promoveaza pe piata romaneasca, calitatea cat si experienta la un standard european de actualitate. La ora actuala Luc Invest se numara printre primele societati importatoare din Romania de echipamente pentru constructii si isi propune sa aduca un plus de calitate in domeniul constructiilor. Echipa Luc Invest vine in sprijinul dezvoltarii dumneavoastra cu solutii europene, profesionale, de ultima ora pe care le pune la dispozitia clientilor printr-un set complet de produse si servicii. Avand o experienta de peste 12 ani in domeniul constructiilor, societatea Luc Invest si-a intarit pozitia pe piata, furnizand la ora actuala solutii complete si moderne pentru toate tipurile de activitati de constructii.

 • Suntem implicati pe termen lung, de aceea ne place sa construim patreneriate durabile cu clientii nostri. Echipa noastra formata din manageri profesionisti, va poate pune la dispozitie schela metalica de fatada, care ofera o buna stabilitate in timpul lucrarilor executate, si servicii de montaj/demontaj schela, efectuate de catre personal calificat. De asemena, avem personal cu experienta in executia lucrarilor de anvelopare, pentru cresterea performantei energetice a cladirilor (rezidentiale sau comerciale). www.skele.ro

 • Firma Sc Metronix Srl activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale, de asemenea are in dotare utilaje de constructii pentru inchiriere si vanzare. Firma are sediul in Dambovita-Targoviste si poate activa pe raza intregului judet dar si in afara lui.

 • Cauti ceva si nu gasesti la noi? Vom aduce special pentru tine, in cel mai scurt timp, de la partenerii nostri externi! Venim in intampinarea ta prin seriozitate, promptitudine, profesionalism, calitate.

 • Societatea noastra se ocupa cu inchirierea de utilaje pentru constructii, pentru executarea de lucrari de excavare, terasamente, amenajari de drumuri sau nivelari. Suntem o companie serioasa ce dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientului cu seriozitate, profesionalism si promptitudine. Serviciile companiei noastre cuprind lucrari in constructii si inchirierea de utilaje de constructii.

 • Suntem o societatea, cu buni profesionisti cu posibilitatea de a ne plia ofertele noastre la cerintele pietei. Ofertele noastre nu necesita aprobari si asteptari, avand acces rapid la serviciile noastre de: -Inchirieri utilaje de constructii -Buldoexcavatoare 3CX, -Excavator pe pneuri O&K -Excavator Volvo pe senile cauciuc -Instalatie picon -Transport utilaje de constructie cu: -Trailer 32To -Platforma specializata cu vinci si cale hidraulice 0-9TO -Inchiriere autobasculante. Executam lucrari de excavatii si lucrari de terasamente. Preturile sunt invers proportionale cu inflatia.