Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Elemente de Scurgere & Canalizare - Constructii: 122 companii
 • Altdepozit Srl este o societate cu capital privat Romanesc ce are ca obiect de activitate comercializarea online en-gros si en-detail a materialelor de constructii si accesorii pe intreg teritoriu Romaniei.

 • Societatea noastra se orienteaza spre trei mari directii in comert: industria apei, urbanizare, cooperare industriala. Societatea noastra ofera solutii atat pentru apa potabila cat si pentru canalizare, fie vorba de zone industriale, urbane, localitati sau persoane fizice. Pentru industria apei oferim o gama larga de camine pentru apometre, camine si sisteme de canalizare pentru apa uzata. Gama noastra de produse pentru urbanizare cuprinde produsele noastre amplasate in locurile publice care influenteaza in mod direct dispozitia, viata noastra. Astfel de produse sunt echipamentele de joaca pentru locuri de joaca, recipienti pentru colectare deseuri, recipienti pentru material antiderapant. Datorita tehnologiei avansate, avem posibilitatea de a fabrica piese din material plastic de diferite marimi si forme, fabricate in serie mica si mijlocie. Filozofia expertilor nostrii este: tehnologia turnarii prin rotatie a plasticului poate fi atat de variata cat ne permite imaginatia, aceasta filozofie este prezenta in fiecare proiect al nostru, straduindu-ne ca produsele noastre sa apara in toate domeniile vietii. Lista detaliata a produselor noastre: http://www.rezervoarepolietilena.ro http://www.polygo.ro http://www.compostareindividuala.ro

 • Suntem producator de rezervoare poliester armate cu fibra de sticla orizontale si verticale, sisteme de tratare a apei, piese sticloplast antifrictiune, tubulatura ventilatie, luminatoare plane si profilate, scaune stadion, cupole si multe alte produse inclusiv comenzi speciale din poliester.

 • Infiintata in 1999 firma are ca obiect de activitate comertul cu produse industriale din domeniul cuptoarelor de tratament termic (izolatii termice, rezistente electrice: bare de silita, bare de superkanthal). Productie: piese si ceramica, piese din fibra ceramica. Consultata: cuptoare, ceramica, produse oxidice, produse neoxidice. Persoana contact: Serban Daniel, tel.: 0745094880; 0213480206.

 • Protejand mediul protejam viitorul copiilor nostri ! Suntem o firma tanara care s-a impus pe piata din Romania din 2009 avand deja o experienta de 10 ani in occident in Italia in domeniul epurari apelor menajere colaborand inca cu partenerii din Italia in anumite proiecte industriale(Galvanica Service Srl. Site: www.galvanicaservice.it, Ascani Srl. www.ascani.it, etc.) Domeniile noastre de activitate sunt :Constructia de cisterne, rezervoare, in orice material plastic sau fibra de sticla si de orice forma si dimensiune pentru orice tip de lichide; fose ecologice, ministatii epurare, separatoare de grasimi si hidrocarburi, a constructiei instlatiilor industriale in plastic si fibra de sticla, sudura (pp, PE, PVC) instalatii de aspiratie in PVC sau PP pentru mediile toxice. Produsele noastre sunt realizate cu tehnologii de avangarda conform standardelor Europene oferind calitate exceptionala la preturi minime. Nu uitati pentru a fi conforme cu standardul european SR EN 12566-1 fosele pentru locuintele permanente trebuie sa aiba un volum de minim 2000 litri. Contactati-ne e-mail: rotaruplastica.resina@ymail.com Tel.: 0757877800, 0724172175, 0751524501 Reparatii in fibra de sticla si plastic. Aici gasiti calitatea!

 • Hipocar 3 Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 15 angajati, firma noastra produce o gama larga de: fibre din sticla si trasuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania si Europa de vest (Italia, Franta). Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Suntem producatori de capace de canalizare, stalpi si mobilier urban. Productia se desfasoara in Asia prin urmare avem preturi foarte atractive. Durata unei comenzi este de 50 de zile. Cantitati minime ca pentru 20" FCL, 23-26 tone.

 • Suntem o companie mica si voinica. Ne plac interactiunile cu oamenii si ne straduim sa fim pe placul tuturor. De aceea suntem deschisi atat la discutii vesele cat si la critici constructive. Seriozitatea noastra ne-a adus pana acuma numai beneficii, astfel incat am reusit sa devenim unici importatori de supape anti miros GREEN DRAIN. Produsul l-am gasit dintr-o simpla intamplare : aveam nevoie de ceva pentru a impiedica mirosul deranjant provenit de la sifonul de pardoseala de a patrunde in baie. Si, dupa lungi explorari prin lumea infinita a internetului, am gasit acest produs, l-am testat "pe pielea noastra" si ne-a placut enorm. Isi face treaba cu brio si ne-am gandit ca mai sunt si altii ca noi care ar avea nevoie. Asa a inceput aventura GREEN DRAIN. Mintile luminate din Danemarca au conceput acest produs, l-au fabricat si l-au supus unui numar enorm de teste si certificari, astfel incat au obtinut aprobari si certificari internationale de la mai multe institutii din Danemarca, SUA, Japonia etc.

 • Fibrex Srl este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in 2002. Obiectul principal de activitate il reprezinta distribuirea pe plan national a piscinelor, rezervoarelor de fibra de sticla si foselor septice.

 • Suntem o companie cu o experienta de 20 de ani in productia de fose septice ecologice, separatoare de grasimi si hidrocarburi, rezervoare stocare apa potabila certificate larex, rezervoare industriale stocare acizi(acid clorhidric, acid sulfuric etc), butoaie vin fabricate din polipropilena, rezervoare stocare vin, cuve pentru acoperiri metalice din polipropilena,pvc, pvdf, placarea cuvelor din metal si beton cu materiale plastice rezistente la coroziune, utilaje pentru protectia mediului, proiectare si executie rezervoare speciale, proiectare si executie statii de epurare, bazine pentru piscicultura, scrubbere (spalatoare de aer), cuve si rezervoare pentru industria chimica si alimentara, rezervoare pentru lichide alimentare certificate larex, tubulatura ventilatie industriala si pentru medii corozive, instalatii termice si sanitare, service centrale termice, instalatii electrice, montaj si service instalatii de ventilatie, carotare beton armat. Dispunem de o echipa de ingineri si tehnicieni pregatiti peste hotare pentru a raspunde celor mai exigenti dintre dvs.

 • Principiul de bază al societăţii noastre nu este acela de a vinde oricum, ci de a invita clientul să se consulte cu specialiştii noştri şi, împreună, să identifice o soluţie potrivită nevoii sale de achiziţie a materialelor de construcţie.

 • Producem si comercializam rezervoare, statii de epurare, fose septice, placi ondulate, tarabe piata, tobogane, jocuri, mobilier stradal. Importator materii prime pafs (poliesteri armati cu fibra de sticla) si distribuitor. Concesionar autorizat piscine, patinoare, acoperiri presostatice (baloane), spa jacuzzi, aquapark.

 • Firma noastra are la baza o veche experienta in domeniu, materializata prin comenzile onorate la timp satisfacand astfel in totalitate cerintele beneficiarilor. Produsele comercializate de noi sunt realizate din fibra de sticla, in culori vii, cu fiabilitate ridicata. Pe langa cele mentionate, firma noastra mai executa o gama variata de produse destinate copiilor de la cele mai simple dar indragite de copii, pana la complexe de joaca care constituie o atractie pentru acestia. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • CBX Systems 07 SRL este o companie tanara si dinamica, fiind formata din oameni cu vasta experienta in domeniul fibrei de sticla. Tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarui produs. Calitatea reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam si certificam. Chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

 • Experienta, profesionalismul, flexibilitatea si entuziasmul membrilor societatii noastre, ca si rezultatele obtinute pana in prezent, ne recomanda ca parteneri de incredere in relatiile cu clientii nostri privind comercializarea locurilor de joaca, ambarcatiunilor, containerelor, cabinelor de paza, toaletelor ecologice, aparatelor fitness pentru exterior, etc. Pentru a va convinge de calitatea produselor noastre, nu ezitati sa ne contactati la nr de telefon: 021.316.70.56/ 021.316.70.62.

 • Odata cu intrarea pe piata a cazilor de baie din fibra de sticla FIBREX a deschis drumul catre productia de cazi echipate cu instalatii de hidromasaj in Romania precum si productia piscine monobloc din fibra de sticla.

 • Infiintata in anul 1994, Sc Second Generation Trading Srl este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 6 angajati, Sc Second Generation Trading Srl comercializeaza o gama larga de: materiale de constructii, caramida, tigla metalica, cosuri de fum, ferestre mansarda, hidroizolatii, termoizolatii, rigole. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Sc Second Generation Trading Srl, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Pitesti, judetul Arges. Ceea ce isi propune firma New Design Compozite S.R.L. este sa ofere produse realizate din fibra de sticla pentru costructii. Compania noastra are un personal de 41 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In firma New Design Compozite S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. New Design Compozite S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Compania s-a infiintat in anul 2001, stabilindu-si sediul social in municipiul Brasov. Cu o experienta de peste 17 ani, la nivel multinational RoofArt SRL apartine unui Grup regional de companii care dezvolta, produc si distribuie sisteme complete de invelitori: tigla metalica Umbrella, sisteme de jgheaburi si burlane Scandic, elemente de tinichigerie si alte accesorii specifice destinate acoperisurilor. Avand o politica internationala de extindere, RoofArt activeaza in prezent pe piata europeana, in Romania si Republica Moldova ca firme producatoare si distribuitoare, iar in Ungaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Lituania, Belarus, Marea Britanie si Grecia, cu activitati de comercializare si de distributie. Compania se diferentiaza prin calitatea inalta a materiei prime folosite in productia sistemelor de invelitori, principalul furnizor al tablei din otel fiind concernul suedez SSAB, prin liniile de productie si utilajele profesionale marca Samesor - Finlanda, prin dorinta continua de perfectionare, atentia la cele mai mici detalii si gradul de inovativitate in ceea ce priveste designul si functionalitatea produselor finite. Produse romanesti - Un sistem complet de la acelasi producator. Montajul unui sistem complet de invelitoare de la un singur producator reduce semnificativ riscul de aparitie a problemelor tehnice sau estetice, respectiv imbinarea precara a elementelor, diferente de nuante intre produse, decolorarea diferita in timp sau pierderea luciului, probleme de montaj sau garantie si altele. Sistemele de invelitori RoofArt sunt recomandate pentru orice tip de constructie, cladiri noi sau renovate, de intrebuintare publica sau rezidentiala, chiar si in medii cu agresivitate sporita a intemperiilor. SSAB - Furnizor principal de materie prima Compania suedeza SSAB este lider in producerea otelului de duritate inalta si din 2008 este furnizorul principal de materie prima a companiei RoofArt. Acest otel este folosit la fabricarea de utilaje grele, containere, autobuze, mai ales la fabricarea sistemelor de siguranta la automobile. Materia prima folosita la producerea sistemelor pluviale este de inalta calitate intrucat produsul finit trebuie sa reziste la incarcaturi ridicate, sa fie usor de modelat si culoarea trebuie sa reziste foarte mult timp. Fiind testata in conditiile aprige din Scandinavia, tabla Prelaq Nova, din care este realizata tigla metalica Umbrella, prezinta toate calitatile si avantajele pentru un acoperis durabil: protectia UV si la coroziune, luciul excelent si mentinerea in timp a culorii, rezistenta la zgarieturi, durabilitatea pana la 100A� �C, proprietatile anti-alunecare la deplasarea persoanelor pe acoperis in momentul montajului, prezentand siguranta si in momentul manevrarii. Pentru informatii suplimentare despre companie, produse si actiuni desfasurate, accesati www.roofart.ro sau www.facebook.com/roofart.ro.