Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Diverse Obiecte si Decoratiuni - Cadouri / Artizanat: 510 companii
  • Mmagazin pentru cadouri in care veti gasi de toate pentru toti incepand de la sticlarie, lemn, artizanat, flori naturale. Aici poti face cadoul dorit mai ales ca ambalarea este gratuit. IMPORTANT: daca valoarea cadoului depaseste 1000 RON si locuiti in Turda sau imprejurimi puteti suna 0745603014 si comanda produsul dorit. VA ASTEPT str Sr Sulutiu 2 vizavi de printul vanator.

  • Suntem producatori de cadouri unicat cu maxime, citate celebre si citate religioase. Executam o gama variata de produse: obiecte pentru decor interior si obiecte care pot fi oferite cadou in cele mai speciale ocazii. Dintre produsele noastre remarcam: papirusuri, tablouri canvas, carti decor, gravuri, magneti de frigider. La comanda personalizam oricare din produse cu mesajele si imaginile dorite de client. Pentru distribuitori oferim discount in functie de cantitate.

  • Firma este aflata in cartier si se ocupa cu comertul de produse cosmetice, papetarie, cadouri, jucarii, imbracaminte. Magazinul este deschis de luni pana vineri intre orele 09.00-21.00 iar sambata si duminica de la orele 09.00-20.00.

  • P & M Gravura S.R.L a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de gravura, insigne, medalii, placute, plachete inscriptionate, matrite pentru medalii, poansoane de otel pentru marcat, cizelura, icoane cizelate, armura cizelata, stampile din metal, sigilii, timbru sec, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

  • Inca de la infiintare Nicoratex S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Nicoratex S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca tesaturi artizanat, fete de masa, prosoape, servetele, saculete, traistute. Compania noastra are un personal de 4 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Nicoratex S.R.L. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Nicoratex S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. Totul la www.nicoratex.ro

  • D H I S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 4 angajati, D H I S.R.L. efectueaza servicii de inramari tablouri, vanzare de materiale necesare artelor plastice. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei D H I S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

  • Pyro-technic Transilvania S.R.L., a fost fondata in 1998 in Oradea, judetul Bihor si este o companie recunoscuta pe plan local si international pentru focurile de artificii realizate la diferite evenimente. Compania Pyro-technic Transilvania S.R.L. efectueaza focuri de artificii, decoratiuni baloane. Firma noastra are o echipa de peste 30 de angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

  • Suntem o companie localizata in Targu Mures, judetul Mures, si infiintata in anul 1991. Firma Cubi-metal S.R.L. are o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de metale neferoase, ornamente, piese de schimb (turnatorie). In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In compania Cubi-metal S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

  • Sc  Vis  Line  Srl  din Timisoara s-a ocupat cu vanzarea de produse din Serbia. Firma acum desfasoara contrate cu furnizori din comunitatea europeana:din Polonia, Ungaria. Produsele sunt in general cosmetice, scutece, accesorii.

  • Infiintata in anul 1952, Potaissa Sc. M este situata in Turda, judetul Cluj. Linia de macinare/spalare PET are o capacitate de 800kg/h, dorim colaborare in acest domeniu. Vindem produsele din stoc pentru pomul de Craciun la cele mai bune preturi. Mobil.0722 776419: fax.0372874898