Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Filtre - Subansamble Masini & Vehicule: 136 companii
 • Firma Win-Win Solutions, infiintata in anul 2012, in bucuresti, va ofera produse tip DIY (Do-It-Yourself), importator Germania, tuning auto extern-putere si cuplu mai mari (pana la 30%) si consum de carburant mai mic (pana la 15%), amortizare in 13.000-26.000 km, filtre de aer lavabile profesionale K&N: pana la 1.000.000 km ! www.tuningmotoare.ro

 • Firma Auto-Full Srl. are sediul in Timisoara, Str. Anton Balcabasa, Nr. 19, a fost infiintata in anul 2003 si se ocupa de comercializarea cu amanuntul a pieselor auto, atat din import cat si autohtone. Pentru firmele dornice de colaborare, firma noastra va poate oferii preturi atractive in functie de gama si cantitatea de produse dorite.

 • Albatros Imp-Exp Srl - importator piese originale si aftermarket pentru marcile Hyundai si Kia. Avem peste 2000 de produse in stoc, la cele mai competitive preturi de pe piata. O traditie de peste 7 ani in importul de piese pentru marci koreene.

 • Va oferim accesorii si piese auto noi, originale si after market, cu plata la ridicarea produselor. Livrarea se poate face in toate orasele prin Posta Romana sau prin curierat rapid cu plata in ramburs.

 • Magazin Online piese Auto oirginale si after market la cele mai avantajoase preturi. Sediu si puct de lucru in Bucuresti. Transport gratuit in Bucuresti. Lucram cu cele mai mari firme de piese auto din lume. Pe vremuri de criza preturi de criza.

 • Infiintata in anul 2003, Automobile Hermannstadt Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Sibiu, judetul Sibiu. Compania Automobile Hermannstadt S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca autovehicule, piese, accesorii auto, ambreiaje, filtre, uleiuri. Firma noastra are un personal de 4 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Automobile Hermannstadt S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Inca de la infiintare Fibrobet S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese si accesorii auto(lubrifianti, uleiuri auto, placute de frane, filtre), materiale de constructii, instalatii sanitare, instalatii electrice. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Fibrobet S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Fibrobet S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Inca de la infiintare Geoglass Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand 2 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: piese si accesorii auto (discuri de ambreiaj, placute de frane, uleiuri)si serviciu de montaj parbriz. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Geoglass S.R.L.. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1996, Amazonas Com Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Targu Mures, judetul Mures. Compania Amazonas Com S.R.L. efectueaza reparatii auto, piese auto, ambreiaje, filtre. Firma noastra are o echipa de 8 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2006, Auto Denis S.R.L. este situata in BACAU, judetul Bacau. Compania Auto Denis S.R.L. efectueaza spalatorie auto, piese auto, placute de frana, rulmenti, parbrize, baterii, filtre de ulei. Firma noastra are o echipa de 7 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. In compania Auto Denis S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Infiintata in anul 1996, Agromagis Srl este situata in Gura Calnaului, judetul Buzau. Compania Agromagis S.R.L. comercializeaza o gama larga de piese agricole, baterii, acumulatori, filtre, ulei. Firma noastra are o echipa de 7 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Agromagis S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1994, Agromixt Actual Srl este situata in Baia, judetul Tulcea. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: piese de schimb, utilaje, acumulatori, baterii, ulei de masina. Compania are un efectiv de 7 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania AGROMIXT ACTUAL S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Si pentru ca AGROMIXT ACTUAL S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Inca de la infiintare Stanciu Service SNC si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de piese auto, ulei de masine, acumulatori, baterii, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. In cadrul companiei Stanciu Service SNC desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Inca de la infiintare D.V.R. INVEST S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania D.V.R. INVEST S.R.L. efectueaza service auto, accesorii auto, ambreiaje, filtre, vulcanizare. Firma noastra are o echipa de 13 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma D.V.R. INVEST S.R.L. este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2006, Best Auto Srl este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: vanzari piese si accesori auto, acumulatori, ulei, filtre. Compania are un efectiv de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta BEST AUTO S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Beta Car Com Srl. a fost fondata in 2002 in Constanta, judetul Constanta si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 2 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: piese auto si accesori, piese de motor, ulei de masina, filtre de masina. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.                 Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Cernovada, judetul Constanta Compania AUTO NEMO S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca desfacere piese auto, ulei de masina, filtre, bujii, piese motor. Firma noastra are un personal de 2 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. AUTO NEMO S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Deluxe Auto iti aduce piese auto in toata tara, prin comanda online. Viteza si profesionalismul ne caracterizeaza, de aceea iti garantam ca iti vom raspunde la comanda ta in cel mai scurt timp, in timpul programului de lucru. In felul acesta ai piese auto la tine acasa, in cel mai scurt timp si cu cel mai mic efort.

 • Autoparts Services se ocupa intotdeuana de masina dumneavoastra ca si de propria masina. Intotdeauna va puteti baza pe noi si pe experienta noastra in domeniul auto. Va oferim cele mai bune preturi pentru dumneavoastra si cele mai bune piese pentru masina dumneavoastra. Va asteptam sa incercati serviciile noastre ! Toate cele bune !

 • Magazin piese auto, comercializam uleiuri diferiti producatori: Castrol, Mobil, Meguin, Pennasol, Total, Elf, Addinol, Selenia, Urania, Repsol, Rowe, Q8, Aral si piese auto pentru toate marcile de masini.