Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Auto& Barci& Vehicule: 4876 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Firma noastra comercializeaza o gama larga de piese auto Opel, originale GM si aftermarket, filtre, consumabile, ulei GM etc, multe importate de noi din Germania. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Delta Plus Trading S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Pitesti, judetul Arges. Cu un efectiv de peste 100 angajati, Delta Plus Trading S.R.L comercializeaza o gama larga de: anvelope si camere auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, prin cele 10 puncte de lucru pe care societatea noastra le detine, printre care si punctul de lucru din Ploiesti. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem siguri ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa, asadar contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Ploiesti Importator
 • Detinem un lant de magazinein judetul Dolj in care se comercializeza piese si accesorii auto si cautam noi oportunitati de afaceri si in alte domenii. De asemenea avem si distributie de piese auto si accesorii.

Craiova Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Cirus Plast S.R.L este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Cirus Plast S.R.L produce o gama larga de ambarcatiuni; constructii din fibra de sticla; reparatii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Producator
 • Peseta Com S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: elemente de caroserie, anvelope, piese suspensie, motor. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Paps S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Paps S.R.L. produce o gama larga de: seturi motor, camasi cilindru, bolturi,accesorii utilaje prelucrarea solului:cutite plug,brazdare,discuri,plazuri mosoare ... Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 7 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: camere si anvelope auto, piese de schimb Tractor, Aro, Raba, Saviem, Ifron, Dacia. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 30% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. Punctele de lucru unde putem fi gasiti sunt: Brasov, str. Aurel Vlaicu . 82, 0268 422 849 - Adrian), Fagaras, str. Negoiu nr. 2 (0740 207 150 - Mihaela), Vistea de jos, str. Principala nr. 116 (0743 193 444 - Andrei).

Brasov Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Bta Srl are sediul in Brasov, str Aurel Vlaicu, Magazin piese auto; Statie Distributie Produse Petroliere in Com. Prejmer, judetul Brasov. Cu un efectiv de 10 angajati, Bta S.R.L. comercializeaza o gama larga de: piese si accesorii pentru autovehicule; uleiuri pentru motor si transmisie, pivoti, placute de frana, curele.anvelope, BENZINA, MOTORINA SI G.P.L. AUTO. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Tel./fax 0268421150

Brasov Distribuitor
 • White Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, White Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: uleiuri minerale,rulmenti,filtre de carbon. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Anvelo S.R.L. comercializeaza o gama larga de autocamioane marca ROMAN, precum şi comercializarea pieselor de schimb şi accesoriilor pentru autocamioane ROMAN. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: sisteme de siguranta auto (codealarm, ungo, guard, plerion). Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Brasov Distribuitor
 • Sc Elpimar Com Srl s-a infiintat in 1996 ca societate cu raspundere limitata, cu doi asociati avand principal obiect de activitate comercializarea cu piese si accesorii auto.                          Un an mai tarziu de la infiintare societatea incheie primele contracte de reprezentanta cu urmatoarele intreprinderi: S.c. Electroprecizia S.a. Brasov, S.c. Hidrojet S.a. Breaza, S.c. Hidraulica S.a. Plopeni, S.c. Romradiatoare Brasov, S.c. Mefin S.a. Sinaia, S.c. Altur S.a. Slatina, S.c. Romlag S.a. Brasov, S.c. Mat S.a. Craiova, S.c. Elba S.a. Timisoara, S.c. Pulsor Scornicesti.                          La putin timp dupa acest eveniment Elpimar devine primul dealer din judetul Dolj al acestor companii ceea ce a contribuit la crearea unei imagini favorabile pe piata autohtona .                          Elpimar s-a folosit de pozitia de leader pe piata si a diversificat activitatea in domeniul serviciilor si in segmentul de imbuteliere si partitionare uleiuri si unsori minerale                          In prezent firma firma isi desfasoara activitatea in conditii optime bucurandu-se de experienta acumulata si de fidelitatea clientilor satisfacuti. Avand in vedere mediul de afaceri schimbator si incert elpimar a cautat mereu sa se adapteze conditiilor actuale si sa ofere maximum de calitate la preturi minime. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor
 • Sinterom S.A. a fost infiintata in anul 1936 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 100 angajati, Sinterom S.A. produce o gama larga de: piese sinterizate metalice, bujii auto, piese ceramice, scule. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Europa Centrala/Est. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 5.000.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Producator
 • Logic Auto Electronics Srl a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: montaj sistemele de alarma si audio. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Electromecanica Op S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Sinaia, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: sisteme pentru testare injectie diesel. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sinaia Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: distributie piese si accesorii auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii