Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Acumulatori - Sisteme Electrice Masini & Vehicule: 27 companii
  • S.C. Principal Auto S.R.L. Cluj Napoca este importator al prestigioasei firme producatoare de acumulatori auto, VARTA, leader al producatorilor de acumulatori. De asemenea suntem importatori exclusivi ai renumitei firme RYME din Spania, producatorul celei mai mari game de echipamente si testere pentru statii ITP (Inspectie Tehnica Periodica). Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Cluj Napoca Import - Export
  • Suntem o companie localizata in Oradea, judetul Bihor, si infiintata in anul 1998. Cu un efectiv de 22 angajati, Interdac Trade S.R.L comercializeaza o gama larga de piese si accesorii auto, anvelope, acumulatori, uleiuri de motor. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Interdac Trade S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Oradea Distribuitor
  • Inca de la infiintare Mentty Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca ansamblu toba esapament, acumulatori, ambreiaje, amortizoare, filtre. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Mentty S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Mentty S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Miercurea Ciuc Importator
  • Infiintata in anul 1996, Crisgum S.R.L. este situata in Cristuru Secuiesc, judetul Harghita. Compania Crisgum S.R.L. comercializeaza o gama larga de anvelope, amortizoare, ambreiaje, filtre, cuzineti, claxoane, generatoare, acumulatori. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Crisgum S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Crisgum S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Cristuru Secuiesc Distribuitor
  • Infiintata in anul 1994, Castor Fiber S.R.L. este situata in Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese de schimb pentru tractoare (rulmenti auto, acumulatori, uleiuri, curele de transmisie, furtunuri si tuburi de presiune). Firma noastra are un personal de 3 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In compania Castor Fiber S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Castor Fiber S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Odorheiu Secuiesc Distribuitor
  • Infiintata in anul 1997, Roline Com S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Avand 3 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: lubrifianti auto Agip si acumulatori auto. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Roline Com S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
  • Autocasa Srl a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Turda, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Autocasa Srl comercializeaza o gama larga de: piese auto, acumulatori, anvelope, piese interne si import. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Turda Distribuitor