Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Autoturisme - Auto& Barci& Vehicule: 430 companii
  • Comercializam aparatura cabinet dentar second hand, aparatura cabinet stomatologic second hand, aparatura din import, aparate aproape noi + AUTOTURISME SECOND HAND Importul se face din Germania, Spania, Franta, Italia, Austria.

  • Autohaus Pasing S.A. este firma cu sediu in Germania, care are ca principala activitate importul si exportul cu  automobile. Pentru detalii despre proddusele si serviciile noastre, va rugam sa ne contactati cu incredere.

  • Inca de la inceputul activitatii sale firma Auto Bat a stat la dispozitia clientilor sai cu o gama larga de consumabile, accesorii si piese auto autohtone incercand sa satisfaca cerintele pietei auto atat la nivel local cat si la nivel national Desfacerea produselor en-gross se face din depozitul situat in Bistrita, cart. Unirea nr. 368, cat si prin distributia la nivel national aceasta efectuandu-se cu masinile proprii.

  • Bau Motors Park Oferim clientilor nostri  posibilitatea de a expune spre vanzare orice tip de vehicul, beneficiind de publicitate, experienta in vanzari paza si iluminat pe timpul noptii, parcul fiind situat la drum european E85; -transport cu platforma auto la park cosmetizare auto; -pretul de vanzare este fixat doar de propietar, noi neintervenind in nici un fel  asupra lui, avand posibilitatea sa-l modificati ulterior ; -se percepe comision 3-5%    din pretul hotarat de d-voastra,acesta achitandu-se la vanzare ; -fara taxa de parcare sau comisioane ascunse; -in cazul in care doriti sa ridicati masina din park nu se percepe absolut nici un comision sau taxa indiferent de perioada stationarii٭ -intocmim contracte vanzare-cumparare gratuit; -venim in ajutorul clientilor cu tot ce inseamna formalitati R.A.R. -asigurari auto ; Alte servicii oferite: -TRACTARI AUTO-NON-STOP; -gazduire vehicule accidentate si valorificarea lor; -auto-moto-utilaje aduse la comanda; -asistenta la vanzare sau cumparare prin diagnosticare stare tehnica [serviceBosch] ; -Service autorizat BOSCH. Date contact: -0742.572.486 / 0770.44.33.94. e-mail. VA ASTEPTAM SI VA DORIM UN AN NOU PLIN DE SUCCES! ٭(exceptie facand cazul in care vehiculul a fost adus pe platforma fiind necesara plata cv. transport).

  • Firma se ocupa cu auto lovite vanzari dezmenbrari auto reparatii aut, Audi, Volkswagen Golf, Bora diesel benzina, testari motoare schimburi ulei placute frana, rulmenti distributi. Firma se ocupa cu comercializarea de piese din dezmenbrari  piese noi totul pentru ca masina ta sa circule in conditii  bune.

  • Popeci Auto este Partener Autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz si din 2013 Jaguar, LandRover Group. Comercializeaza autovehicule Mercedes Benz, iar datorita investitiilor efectuate dispune de Service de Camioane, Sectie de Vopsitorie si Tinichigerie cat si de o Statie ITP care poate deservi atat automobile cat si camioane, remorci. In Februarie 2013 s-a semnat achizitia Licentei de Vanzari si Service cu Jaguar, LandRover Group.

  • Companie cu capital privat,unic asociat. Activitatea de baza a firmei este comert si servici. Oferim comert cu autoturisme si autoutilitare, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, produse Husqvarna, Ferrari, scoatere, ATV. Service auto multimarca, statie ITP.

  • S.c. Analis Consulting S.r.l. este o firma in plina dezvoltare pe piata serviciilor din Romania, putand prin prisma relatiilor si a logisticii de care dispune sa acopere o mare parte din posibilele nevoi ale potentialilor clienti, indiferent de natura acestora.

  • Vindem masini: autoturisme: Renault Megane diesel cu 48000 km si Matiz fabricatie 2007, inmatriculate ro pe firma, cu factura, primul si unicul proprietar. Detalii: http://www.autovehicule.webgarden.ro Idee de oportunitate afacere la cheie de vanzare: vindem instalatie cu utilaje si echipamente pentru fabricarea, productia sau obtinerea de biomotorina ecologica denumita biodiesel sau biocarburant pentru autovehicule, biocombustibilul viitorului nostru. Este noua, marca UK FuelTech, Anglia si are o capacitate de productie de 9600 litri/zi, incluzand si presa de ulei de 200 kg/ora. Pentru detalii, accesati: http://www.biodiesel.webgarden.ro

  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 50 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: autovehicule Mercedes, Chrysler, Jeep, Dodge si Ford, service si ITP. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.