Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Ford - Autoturisme: 27 companii
  • Singurul magazin in zona de vest cu piese origine Ford, infiintat in anul 2008.. Totul pentru Ford-ul tau ! Oferta noastra contine si piese after market la cele mai bune preturi. Totul pentru masina ta! In paralel vindem piese originale pentru toate brandurile.

Timisoara Distribuitor
  • Firma noastra distribuie uleiuri auto si industriale, marca: Castrol, Aral, BP, Mobil, Ford, GM, BMW, Hexol, Lukoil; anvelope marca: Michelin, Good Year, Continental, Dunlop, Kleber, Kormoran, Tigar, Kama, Belshina, Voltyre, Lassa; filtre auto, curele auto si industriale, becuri auto, piese auto si odorizanti auto.

Iasi Distribuitor
  • Vanzari autoturisme, autoutilitare, scutere, ATV-uri, service auto, ITP, vopsitorie, tinichigerie, mecanica. Firma activeaza pe piata de profil din zona Braila, Galati, Tulcea, Slobozia, fiind unic reprezentat Ford in zona.

Braila Importator
  • În prezent, Centrocar reprezintă o echipa tânară, dinamică şi entuziastă, pregatită oricând să vă ofere suportul tehnic şi informaţiile de care aveţi nevoie, dar cel mai important, piesele de care aveţi nevoie.                          Bazându-ne pe experienţa şi profesionalismul angajaţilor, dar şi pe o riguroasă cercetare de marketing, stocurile de marfă sunt gândite astfel incat să se plieze pe cerinţele pieţei dându-ne posibilitatea să onoram în cel mai scurt timp orice comandă.                          Principala noastra preocupare este permanenta îmbunătăţire şi îmbogăţire (lărgire) a gamei de servicii oferite clienţilor noştrii, cunoaşterea îndeaproape a nevoilor acestora şi satisfacerea celor mai pretenţioase cereri. Distribuţia se realizează atât prin reţeaua proprie cât şi prin intermediul curieratului rapid. Piesele comercializate au certificat de garanţie de la producători.

Bucuresti Distribuitor
  • Trans Atlantis are o experienta de peste 14 ani in comercializarea, repararea si intretinerea autovehiculelor. In acest interval de timp, ne-am creat un colectiv cu un inalt grad de profesionalism. Principalele activitati desfasurate de firma Trans Atlantis în zona Dobrogea sunt: comercializarea si gama completa de servicii de asistenta tehnica pentru autovehiculele comercializate si nu numai.

Constanta Distribuitor
  • Firma ofera servicii de import auto din Germania, vanzari automobile, orice model, seriozitate si promptitudine maxima, indiferent de localitate, indiferent de model, preturi acceptabile in raport cu masina dorita, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre.

Cluj Napoca Importator
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 50 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: autovehicule Mercedes, Chrysler, Jeep, Dodge si Ford, service si ITP. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor