Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte marci - Autoturisme: 98 companii
 • Firma are mai multe domenii de activitate printre ele si tuning auto. Importam si comercializam produse de calitate la preturi fara concurenta. Seriozitate, promtitudine si calitate acestea sunt prioritatile noastre.

Sibiu Importator
 • Oferim echipamente de tuning exterior si interior, consultanta in tuning auto, lucrari de vopsitorie si tinicchigerie, tapiterie, grafica si personalizare, vopsea mata, service auto. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sacele Servicii
 • Compania a luat fiinta in anul 1995, avand stranse legaturi cu parteneri din Europa si se bazeaza pe vanzarea autovehicolelor in rate in toata tara. Cel mai mare numar de vanzari s-a inregistrat la autoturisme dar firma coercializeaza si autoutilitare, camioane, remorci si semiremorci. Curand firma isi v-a extinde activitatea si in domeniul turismului prin construirea unei pensiuni turistice de 4 stele.

Campulung Moldovenesc Altul
 • Auto Dinamic Service este un service infiintat in anul 2005 care se ocupa cu reparatii auto si comert cu piese de schimb. Dotarile tehnice moderne ale Auto Dinamic Service - elevatoare, rampe, aparate de masura si control, testere permit efectuarea unor lucrari de reparatie profesionale la standarde calitative ridicate. Oferim service - reparatii auto si comert cu piese de schimb Dacia Logan 1, 4: schimb de filtre + distributie + pompa de apa + manopera = 490 Ron, control baterie si stare incarcare GRATUIT. Pentru activitatile noastre suntem agreati de Ministerul Transporturilor si Registrul Auto Roman. Site: www.vandpieseauto.ro

Bucuresti Servicii
 • Flota auto 200 autoturisme si autoutilitare din toate clasele, service auto propriu cu vulcanizare, linie ITP, servicii mecanica si tinichigerie, broker de asigurari CASCO si RCA la cele mai bune preturi. Servicii complete pentru flota dvs.

Bucuresti Altul
 • Prestam servicii de reparatii auto pentru orice tip de masina reparatii electromotoare, alternatoare, instalatii electrice, schimb ulei gratuit, vulcanizare, reparatii ce tin de motor avem si un magazin de piese auto.

Potigrafu Servicii
 • Suntem o companie in plina desfacere si scensiune care incepe sa se remarce prin calitate si promtitudine care are ca obiectiv de activitate reparatia, intretinera (schimb ulei, filtru, kit garnituri, etc.) si diagnosticarea cutiilor de viteze automate sofisticate si casete de directie.

Valul Lui Traian Servicii
 • Auto Covasna vinde masini din stoc sau la comanda, import Olanda. Masini impecabile la preturi imbatabile. Masinie sunt inscrise in circulatie cu toate taxele platite la zi. AutoCovasna.ro Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Intorsura Buzaului Importator
 • Firma Sc Dorand & A Srl infiintata in anul 2009 are ca obiect de activitate vanzarea on-line de uleiuri auto import SUA, pe viitor si piese auto, anvelope, etc.. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Gherla Distribuitor
 • Suntem o companie importatoare de autoturisme, piese auto (kit ambreiaj, kit distributie, curele accesorii, AC, generator, placute frana, bujii, consumabile), anvelope, uleiuri. Spalatorie auto cu produse de importate din Franta. Service autorizat RAR.

Craiova Altul
 • Firma se ocupa cu intretinerea si repararea autovehiculelor in special cu schimburi de ulei de motor si filtre de ulei, de aer, de combustibil, de aer conditionat, cu schimburi de curele de transmisie si distributie.

Busteni Servicii
 • Compania are o activitate de vinzare en gros si en detail, vanzarea produse la un pret convenabil pentru buzunarul oricarui cetatean al acestei mari natiuni EUROPA. Produsele sunt in general de cea mai buna calitate.

Marghita Importator
 • Tudor 3 Com Service Srl detine service auto automobile, cu servicii de inalta calitate. Importator direct ulei Castrol si distribuitor cu preturile cele mai bune de pe piata. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Importator
 • Firma de transport infiintata in anul 2002 cu patru camioane, platforme speciale moderne de transpotrat autoturisme noi sau second-hand, 8-9 bucati. Oferim asigurare pe marfa transportata. Pretul se negociaza. Informatii la tel 0740181775.

Cluj-napoca Transportator
 • Editura care comercializeaza Manuale auto in limba romana pentru diferite marci de automobile si tipuri de motorizare. Manualele cuprind detalii tehnice, indicatii de reparatie si intretinere pentru respectivele autovehicule.

Iasi Altul
 • Compania noastra este un service auto pe nume perfect color infiintat in anul 2002 si are ca obiectiv prestarea de servicii. Service-ul este situat pe 2000 de metri patrati si contine tinichigerie, vopsitorie, ITP si mecanica.

Ovidiu Servicii
 • Firma Sc International Quatro Rote SRL cu sediul in Arad, Str. C-tin Brancoveanu Nr. 43, va ofera o gama larga de piese auto provenienta GERMANY pentru autoutilitare si autoturisme la preturi si discounturi mult sub standardele pietei,plus servicii de service usoare. Va asteptam la sediul nostru

Arad Importator
 • Bin - Com Serv Srl este o firma ce se ocupa cu vanzarea autovehiculelor noi si second-hand. Prin calitatea echipelor noastre am devenit un partener de incredere pentru clientii nostri, oferindu-le servicii prompte si moderne. Vino sa construim impreuna acest succes si in Romania. Cautam oameni pasionati de munca lor, orientati spre clienti si care isi doresc sa se dezvolte profesional. Alatura-te echipei noastre de profesionisti! Noi iti oferim un mediu de lucru performant si ne vom ocupa de formarea ta profesionala.

Bucuresti Altul
 • Firma ofera automobile second-hand la preturi negociabile, numai prin intermediul Italoparts Car Logistic, LIDER IN ADMINISTRAREA AUTOVEHICULELOR RULATE!!! Italoparts Car Logistic este primul prestator profesionist de servicii administrare parcuri auto provenite din contracte de leasing incetate inainte de termen, ale principalelor firme de leasing din Romania. www.car-logistic.ro

Otopeni Servicii
 • Auto Blitz Service a luat fiinţă în urma unui studiu de piaţă îndelungat din care a rezultat nevoia clienţilor de a fii trataţi în service-uri corect şi eficient, iar costurille să fie cât mai reduse.

Bucuresti Servicii