Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Utilaje/Instrumente pentru Irigatii - Agricultura: 206 companii
 • Sc Novus Srl Constanta este o societate comerciala cu capital privat 100% romanesc infiintata in anul 1991. Firma noastra este specializata in producerea si comercializarea instalatiilor de irigat prin aspersiune, pompe si motopompe, masini si utilaje agricole, confectii metalice, structuri de rezistenta metalice, recipiente metalice, bariere si semibariere automate, piese prelucrate prin aschiere. Firma dispune de un colectiv de muncitori si ingineri cu inalta calificare care asigura fabricarea produselor la standardele Uniunii Europene, are implementat sistemul de urmarire a calitatii ISO 9001/2008 si de mediu ISO 14001/2008. Datorita calitatii, a respectarii termenelor de livrare si a seriozitatii, produsele NOVUS sunt apreciate de partenerii nostri din Uniunea Europeana. Baza materiala a societatii: Teren proprietate : cca. 3000 mp Hale de productie : 1850 mp Sediu administrativ : 80 mp Masini unelte si utilaje: strunguri, masini de frezat, masini de debitat, masini de indoit, instalatii de sudura in mediu protejat, instalatii de sablat, instalatii de vopsit, strung CNC. Magazii si depozite Parc auto: 1 camion, 1 macara, 1 autoturism. Serviciu de asistenta tehnica (service): 2 autovehicule Capacitatea de productie: 2,3 - 3 milioane euro/an Certificari: ISO 9001/2000; ISO 14001/2008 Structura personalului: personal cu studii superioare tehnice: 6 personal cu studii superioare economice si juridice: 2 muncitori cu inalta calificare: 28 Structura de productie: - Instalatii de irigat prin aspersiune cu tambur si tub PE - computerizate - Motopompe si pompe purtate pentru irigatii - Agregate de pompare pentru irigatii cu captare din panza freatica - Motopompe de mare capacitate pentru desecari si acvacultura - Motopompe p.s.i. pentru interventii la incendiu - Motopompe de mare capacitate pentru interventii la inundatii - Masini si utilaje agricole - Piese si subansambluri prelucrate pe centre de prelucrare cu comanda numerica Confectii metalice: - rezervoare metalice cu capacitatea de pana la 20 t - geamanduri maritime - copertine metalice - Structuri metalice de rezistenta pentru constructii civile si industriale - Piloni metalici de rezistenta - Piese si subansambluri obtinute prin prelucrari prin aschiere, sudura, roluire, indoire, ambutisare.                                                                         Firma NOVUS este singurul producator roman de        instalatii de irigat cu tambur, motopompe de        mare capacitate si agregate de pompare pentru        irigatii, desecari, acvacultura, pentru        stingerea incendiilor si inlaturarea efectelor        inundatiilor.

 • Brinkoflex Romania este un furnizor / distribuitor pentru gama completa de furtunuri, racorduri si accesorii industriale pentru urmatoarele industrii: alimentar, transporturi, petrochimic, agricultura, automotive, navala, salubritate, minerit, metalurgica, etc. Brinkoflex Romania face parte din grupul Mees Van den Brink unul dintre cei mai mari furnizori de furtunuri, racorduri si accesorii din Europa, avand sucursale in Olanda, Germania, Belgia, Ungaria si Romania.

 • Www.magazin-agro.ro este o firma online care vinde materiale agricultura special pentru solar. Avem o gama larga de produse. Pentru mai multe informatii va asteptam pe site-ul nostru www.magazin-agro.ro

 • Compania Evo Point Trade este distribuitor la nivel national ce vine in intampinarea necesitatilor clientilor sai cu o gama diversificata de produse in domeniul agriculturii, constructiilor si amenajari peisagistice.

 • SC Lencoplant Business Group SRL are ca domeniu principal de activitate comercializarea semintelor profesionale de legume, a ingrasamintelor solubile, biostimulatorilor, a materialelor foliare, sisteme pentru irigatii, folie polietilena, substraturi de turba, alveole pentru rasad si altele.

 • Agri Pro Solutions vă pune la dispoziție rezultatul multor ani de cercetări și experiență a furnizorilor de top. Agri Pro Solutions oferă soluții profesionale pentru agricultură prin intermediul furnizorilor care au zeci de ani de experiență și produse de top. Astel, Agri Pro Solutions vine cu o gamă foarte largă de produse.

 • Firma AgroKit, firma Sud Coreana, cu reprezentanta in Romania, are ca scop principal implementarea de tehnologie orientale in estul Europei. Importanta de a gasi solutii pentru provocarile din domeniul agricol si de mediu din lume sunt recunoscute pe intreg Mapamondul. Agrokit contribuie la aceasta, oferind solutii puternice pentru proiectele dumneavoastra valoaroase, pe baza performantelor solide.

 • Ecotech Chemicals firma romaneasca, unic producator in Europa de Est de substante chimice pentru instalatii cum ar fi - antigel aditivat termodinamic, pasta verde, lubrifianti, sigilanti, paste decapante pe baza de pulberi metalice, etc. Pentru domeniul instalatiilor fabricam tevi compozite din polietilena pentru incalzire in pardoseala de tip PE-Xa,PE-Xb, PERT si regulatoare de gaz ,iar in domeniul agricol furtunuri pentru irigatii si teava PEHD. Deasemeni acoperim si alte sectoare de activitate profesionale, ca producator,cum ar fii domeniile auto, aer conditionat, piscine, detergenti industriali si horeca. Ecotech Chemicals este o firma certificata in sistemul de manegementul calitatii ISO 9001: 2008, de organismul international RINA pentru fabricarea produselor chimice de uz profesional si a tevilor compozite din polimeri.

 • Avem ca obiectiv pastrarea sanatatii recoltelor cat si imbunatatirea lor. In acest scop vindem o gama variata de produse alaturi de consultanta de specialitate. Va sfatuim ce sa comercializati si cum sa faceti sa va imbunatatiti recolta in functie de condtitiile meteorologice si de sol. Oferim consultanta agricola, impreuna cu produse agricole, pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie cat mai profitabila.

 • Rom-Aida Impex este o companie ce doreste sa puna la dispozitia clientilor sai experienta acumulata in cei aproape 20 de ani de la infiintare. Specializarea noastra nu se opreste doar la un singur domeniu de activitate, aceste domenii sunt : Constructii civile si industriale Amenajari exterioare si interioare Instalatii sanitare si termice Sisteme de irigatii Pentru a asigura o calitate superioara a lucrarilor avem posibilitatea de a oferi clientilor urmatoarele servicii: Dirigentie de santier Societatea noastra foloseste mereu produsele de cea mai buna calitate si nu face rabat de la calitate si nu considera o lucrare terminata pana ce clientul nu este 100% multumit de munca noastra. Pentru a extinde gama de servicii oferita clientilor am achizitionat urmatoarele utilaje de constructii: Excavator pe senile Hitachi ZX 250LCN-3 Doua Buldoexcavatoare TEREX 820 Mini incarcator frontal multifunctional LOCUST model L 752 Incarcator frontal Dressta 520E

 • Cunoscand nevoia producatorilor romani de a-si construi sere si solarii in regim propriu, cu costuri de productie mult mai scazute, firma Wert Mond s-a axat pe importuri de accesorii, profile, echipamente solarii si sere din Grecia, la preturi mult mai scazute decat cele din Germania, Olanda ori Ungaria, de exemplu. Chiar daca sunt solarii construite in regim propriu, cu costuri minime se pot obtine eficiente maxime: se pot adauga profile de prindere a foliei, ca aceasta sa nu se mai ingroape in pamant; tot cu ajutorul acestor profile, se poate monta folie dubla pe solarii ori sere, sau se pot construi solarii cu ventilatie la coama, pe toata lungimea lor, printr-un kit simplu format din cremaliere, ax, motor, etc., pentru a scadea temperatura in timpul verii si implicit pentru a obtine productii mai mari, sau pentru a avea o temperatura mai ridicata in timpul iernii, datorita foliei duble, care este strat termoizolant, pentru a castiga timp si pentru a incepe valorificarea produselor mult mai devreme, si implicit la preturi mult mai mari.

 • Societatea comercială Technoresort, cu sediul la Miercurea-Ciuc, îsi desfăşoară activitatea în domeniul furnizării şi reparării de electropompe externe şi submersibile, pentru ape murdare şi curate.

 • Sc Ingcomion Srl Craiova a fost infiintata in 1991 si se ocupa cu comercializarea si distribuirea tractoarele si masinilor agricole. Punem la dispozitie intreaga gama de tractoare, Goldoni, MTZ, BCS, STEYR, precum si accesorii pentru acestea. Societatea dispune de un centru de consultanta in Loc Craiova si de un show-room pe centura de nord a orasului Craiova (str. Trandafirului, nr. 77).

 • Prin gama larga de produse pe care le comercializam, sustinem si promovam practicarea unei agriculturi ecologice. Incepand cu seminte bio, fertilizanti naturali si pina la oferirea de consultanta in domeniul agriculturii biologice, echipa Natural Biosolaris Grup va sta la dispozitie. Accesand site-ul firmei www.biosolaris.eu obtineti informatii complete despre produsele noastre. Pentru ori ce fel de intrebare sau informatie legata de agricultura ecologica, va rugam sa ne contactati.

 • GSF Impex Srl este importator si distribuitor de echipamente de gradina si de constructii: - motopompe, - piese de schimb motopompe - motosape piese schimb - furtunuri absorbtie, - furtunuri gradina, - generatoare curent, - piese schimb generatoare - burghie SDS-Plus si HSS. Pentru mai multe informatii vizitatii www.gsf-impex.ro

 • Principalul domeniu de activitate al firmei este producerea de furtune sertizate (pentru care oferim o garantie de 6 luni) si comercializarea unei game largi de furtune: furtune hidraulice, furtune industriale, furtune pentru produse petroliere, furtune pentru spalatorii auto - cu accesoriile aferente, precum si armaturi, bucse de strangere, fitinguri, cuple rapide sau alte produse: pompe de gresat, gresoare, pompe de ulei, bare din plastic, saibe de cupru, coliere, papuc cablu, sigurante cu arc, mufe rapide pneumatice, stifturi, uleiuri diferite, vaselina, etc. Produsele, de cea mai buna calitate, provin din import (Germania, Polonia, Italia). Producatorii folosesc sisteme de asigurare a calitati produselor dupa cum urmeaza: UNI EN ISO 9001;2000 (CERT-13131-2003 AQ-BOL-SINCERT AMA S.p.A, Italia) DIN EN ISO 14001 (TAV CERT-01-104-042066 PRESSOL SCHMIERGERATE GmbH, Germania) Conditia necesara mentinerii calitatii este exploatarea in limita caracteristicilor tehnice. Am dori ca depozitul nostru si materialele livrate de noi sa satisfaca cerintele Dvs., astfel incat sa devenim pentru Dvs. un partener corect si de incredere. Telul nostru primordial este ca firma noastra Romsprinter sa devina principalul Dvs. furnizor. Acesta este motivul pentru care va solicitam un necesar estimat precum si cererile de oferta pentru a putea evalua necesarul pe care trebuie sa-l avem in stoc in permanenta la dispozitia Dvs. Speram sa avem pe viitor o colaborare utila ambelor parti, bazata pe corectitudine si sinceritate.

 • Compania Agritech Srl comercializeaza tractoare si utilaje agricole pentru legumicultura, cultura mare, viticultura. Asiguram garantie si service pentru utilajele comercializate. Calitatea produselor, preturile competitive si serviciile post vanzare au condus la satisfactia clientilor nostri. Puteti si Dvs. sa va numarati printre ei.

 • Romtank SRL este o firma specializata in comercializarea si intretinerea rezervoarelor de combustibil, a rezervoarelor mobile de combustibil - autorizate ADR precum si a accesoriilor destinate consumului privat sau public.