Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Produse Agricole Stocabile - Agricultura: 68 companii
 • Firma serioasa . Livrare rapida

 • Distributie de furaje si materii prime pentru producerea furajelor si a hranei pentru animale, facem achizitii si trading de cereale, producem si distribuim biocombustibil natural solid sub forma de peleti si brichete cu o mare eficienta energetica, din biomasa-din surse regenerabile si resturi vegetale. Oferim pentru piata interna si pentru export:cereale, faina; tarate de grau, tarate de orez, malai furajer, sroturi, furaje combinate, sare, ingrasaminte, biocombustibil sub forma de peleti. Oferim transport intern si international.

 • Detinem o baza de cereale: 4 silozuri x 500 To. si 2 silozuri x 1000 To., selector 40 To./ ora, bascula 60 To. electronica, instalatie aerare, laborator analize cereale, magazii depozitare, curte betonata imprejmuita cu gard din beton, suprafata teren 10.250 m2

 • Producem legume si fructe pe dealurile insorite din comuna Moacsa, judetul Covasna, aflata in Depresiunea Targu Secuiesc, pe cursul vaii Padureni, la capatul sudic al Muntilor Bodoc, la o altitudine de 547 m.

 • Meyvn este o companie specializata in comert import-export care a luat nastere din dorinta de a crea o legatura intre produsele de calitate ale pietei romanesti si Marea Britanie. Meyvn a colaborat cu fermieri din intreaga UE pentru a le oferi acces la piata, evitand pesticidele si ingrasamintele chimice. Inspiratia noastra provine din natura, din resursele naturale pure nealterate.

 • Oferim servicii complete in vanzarea si achizitia uleiurilor vegetale si produse agricole. Putem oferi orice cantitae pentru piata interna si pentru export: ulei crud si rafinat de floarea soarelui, porumb, soia, rapita. Suntem dealeri autorizati cu contract de reprezentare fabrica. Cantitate minima pe comanda 500 TM.

 • Cea mai ieftina metoda din Romania, in care pot fi depozitate cerealele, pentru a creste pretul acestora! Scopul nostru in acest moment este sa oferim fermierilor si procesatorilor, solutii pentru depozitarea cerealelor si furajelor, la preturi cat mai avantajoase chiar in ferma acestora. Noi va oferim o solutie foarte recomandata, la un pret scazut care elimina intermediarul, precum cei care speculeaza pretul in campania de recoltare sau bazele de receptie a cerealelor. Sistemul Silo Bag este un nou mod de depozitare a cerealelor, manipulare si comercializare in agricultura mondiala. Afacerea noastra este fondul liniei voastre de profit.

 • Combavipor SA Galati este producator de fainuri de grau, malai si nutreturi combinate din jud Galati. Capacitatea de depozitare este de 100.000 de tone. Executam servicii de conditionare si pastrare de lunga durata. Capacitatea de productie a morii de porumb este de 200 tone/zi. Producem malai gris degerminat de calitate extra si superior destinat consumului uman cat si diverselor industrii (bere, snacks-uri, pufuleti, etc.). Capacitate de productie a morii de faina de grau este de 200 tone/zi. Producem faina tip 480, 650, 800, 1350, 1750, de secara, tarate de grau, gris, arpacas. Ambele mori sunt echipate cu utilaje Buhler de fabricatie germana. Capacitatea de productie furaje este de 120.000 tone/an. Producem peste 25 de retete de furaje pentru toate speciile de animale, pasari si pesti.

 • Agritrans Service International este unic distribuitor in Romania al produselor marca Djili-Soy. Societatea a fost infiintata in 2004 la Constanta, iar de atunci a continuat sa isi extinda reteaua de distributie rapid, acoperind in prezent mai mult de jumatate din teritoriul tarii.

 • Aur Scorpion S.L. este un exportator en-gros de fructe si legume din Spania. Printre acestea se numara: citrice (mandarine, lamai, grapefruit, portocale, lamai verzi), Fructe de piatra (piersic, nectarin, paragvayo, platerin, cirese, caise, rodie), Legume (rosii, castraveti, ardei, vinete, dovlecei, cartofi, ceapa, usturoi), salata verde si de grup (Iceberg, Romance, Lollo Rosso, Lollo Biondo, frunze de stejar, rucola, patrunjel, marar, coriandru, menta). Cele de mai sus nu sunt toata lista de fructe si legume, care sunt exportate de firma noastra. Pretul este actualizat in fiecare saptamana. Luni, toti clientii primesc un mesaj e-mail cu un sortiment de produse oferite si preturi. In cazul in care clientul nu doreste sa astepte pana luni, ne trimite o rezervare pentru produsele dorite cu el aratand toti parametrii (dimensiune, categoria, greutatea neta a produsului intr-o cutie, vezi caseta). Aceste ordine sunt procesate in mod individual cat mai curand posibil. Noi nu vrem sa spunem ceea ce suntem buni, noi vorbim, modul in care lucram. Sarcina noastra de a executa ordinul in conformitate cu cerintele dumneavoastra. Foto si video de raport descarca clientul devine on-line cu WhatsApp sau Viber. Exporturile de fructe si legume este activitatea principala a companiei. Pe masura ce clientii vin la noi cu o cerere pentru furnizarea unor astfel de bunuri ca vin, ulei de masline, masline, sosuri, alimente conservate. De lucru cu noi, veti obtine mai intai pacea sufleteasca pe care le expediati marfurile in conformitate cu cerintele dumneavoastra. Contactati-ne puteti in orice mod convenabil pentru tine: Cu deosebita consideratie GOLD SCORPION S. L CIF B98756638 Spaine, Gandia, c / Guardamar 28/16 Tel. + 34625596049 +34625595244 + 34747854238 +34962149655 www.scorpion-fruit.com

 • Elixir Europe S.a.s se ocupa cu vanzari online en detaliu si angros. Societatea are deschise 3 magazine online. V oferim produse alimentare neperisabile (condimente, mirodenii, plante medicinale, cereale, ceaiuri, uleiuri, ciuperci uscate). Produse pentru gradina si agricultura (Polyter Hydro-fertilizant, granule de apa uscata, tratamente pentru plante, etc.). Produse pentru casa.

 • Cu o vechime de 10 ani in industria import-export ne situam pe un loc fruntas in acst domeniu. Incercam sa intram pe piata cu produse noi importate din Romania. Calitatea produselor din Romania este net superioara celor importate din Asia. Avem nevoie de producatori seriosi care pot produce si livra o contitae foare mare de produse pe luna.

 • We are now looking for partners interested in good pellets for fuel, We can supply you with 1000 Ton/ month. Good prices and great quality. Pellet and Briquettes production for good price: Raw material: Eucalyptus send a message to: ricardo.vidros@live.com

 • Firma produce grau, porumb, floarea soarelui, rapita, soia, mustar, sfecla de zahar etc. Activitati secundare: prestari servicii mecanizare, transport si comert cu seminte, ingrasaminte si pesticide. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • SC Natura SRL este o firma in curs de dezvoltare. Oferim produse agricole naturale, cultivate si ingrijite manual, in conditii    naturale. Calitatea este garantata. Produsele sun obtinute in conditii bio. Preturile sunt promotionale.

 • Sc Agricom Total Service Srl, din Loc. Poienarii Burchii, strada Lemnului 9, judet Prahova va ofera pulpa de sfecla de zahar - granule. Activitatea de baza - import si distributie Produse Agricole Stocabile.

 • Moara macinis malai furajer, nutreturi combinate din diferite produse agricole ambalate la saci de 10/20/30/40 kg. Prestari servicii cu uium de 12% din diverse produse agricole ale clientilor. Programul de lucru este de 8 h.

 • Societatea Sc Geco-Prod Srl se ocupa cu prelucrarea cerealelor, detinand o moara de grau in satul ciupercenii vechi avand o capacitate de macinare de 24 tone pe zi. Pentru mai multe informatii sunati la 0768100428.

 • Fondata in 1978 cu putin mai mult decat visuri si munca sustinuta, Forever Living este acum o companie de miliarde de dolari, cu sediul in Scottsdale, Arizona, care produce si comercializeaza o vasta gama de produse pentru sanatate si frumusete. Cea mai buna specie de aloe pentru cele mai bune produse: Aloe Barbadensis Miller. Este un nume lung, dar pe care merita sa-l retii. Exista in jur de 400 de specii de aloe. Toate sunt suculente si cresc in regiuni aride. Fiecare specie are beneficiile ei, dar numai una este recunoscuta de mii de ani pentru beneficiile pe care le aduce organismului - Aloe Barbadensis Miller. Referinte despre aceasta planta exista inca din anul 2200 I.H. de pe tablitele de lut ale civilizatiei sumeriene. Beneficiile cosmetice si terapeutice ale plantei erau cunoscute si de egipteni, chinezi, greci, romani, indieni si arabi. Asemenea acestor civilizatii, Forever Living cunoaste proprietatile calmante si hranitoare ale acestei plante. Folosim cea mai valoroasa specie de aloe in produsele noastre pentru sanatate si frumusete. Detinem toate plantatiile de aloe care stau la baza produselor noastre, deci putem garanta puritatea si calitatea produselor noastre. Produsele Forever pe baza de Aloe vera au fost primele recunoscute si certificate de Consiliul Stiintific International pentru Aloe. Cauta aceasta sigla pe toate produsele pe baza de aloe Suntem exigenti cand vine vorba de calitate. De aceea tu primesti ce-i mai bun. Your Future Starts Today Starting your very own home-based business is easy. Forever Living Products ensures your success every step of the way. If you don’t personally know a sponsor, we’ll match you up with someone in your area to mentor you. There’s no membership fee or expensive investment. You’ll get instant access to our absolutely amazing products at their discounted prices. When it comes to training materials, a success plan, and your commissions, we provide all of that. All you need to provide is a commitment to your future and your enthusiasm. You can’t lose! Contact: 0040/0753572884 Ioan Hadar.

 • Sc Terraval Srl este un producator de cereale la cea mai inalta calitate, dotat cu utilaje tehnologice noi si capabili sa realizam produse agricole exceptionale. Oferim urmatoarele cereale: grau, orz, porumb si floarea soarelui precum si paiele aferente.