Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Combine & Cultivatoare - Echipamente si Utilaje Agricole: 87 companii
  • Myo-o SA este proprietarul si distribuitorul firmei Semanatoarea producator de Combine si utilaje agricole; unic distribuitor pe piata din Romania a tractoarelor agricole LS Mrton - Coreea de Sud, combinelor agricole Sampo-Finlanda. Myo-o comercializeaza si alte utilaje agricole la cerere precum si piese de schimb pentur utilajele comercializate.

Bucuresti Distribuitor
  • Vand combine agricole John Deere 975, vand combine John Deere 975 in stare foarte buna de functionare, cu masa paioase + carucior. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati la numerele de telefon.

Diosig Producator
  • Suntem o intreprindere individuala bazata pe o suprafata de teren moderata, luata in arenda ! Ne ocupam cu cultivarea de grau, floarea soarelui, orz, orzoaica, porumb, etc.! Firma detine in stoc cateva utilaje agricole mai vechi pe care doreste sa le vanda, mai exact doua combine agricole, recent reparate !

Buzau Altul
  • Suntem o firma care se ocupa cu vanzarea de utilaje second hand. Vindem doua combine Claas Dominator 96 si Comandor 228, cu motoare Mercedes, hidrostatice, in perfecta stare de functionare, aduse recent in tara. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele comercializate va rugam sa ne contactati.

Plosca Import - Export
  • Utilajul Massey a lucrat in 2010, are electromotorul defect si cateva pierderi de ulei la saltare. Cauciucurile sunt 80% bune curele sunt in stare buna, are doua tobe si sase cai scuturatori. Masa este de 3 60 m motor in sase pistoane Perkins.

Craiova Servicii
  • Compania noastra comercializeaza utilaje, echipamente agricole, majoritatea sunt combine de cereale, tractoare agricole. Ne ocupam cu piese de schimb pentru combine de cereale, combine de cartofi, etc., de utilaje agricole.

Campia Turzii Import - Export
  • Societatea se ocupa cu comertul de utilaje agricole si piese de scimb din import, putem asigura in termen relativ scurt, aproape ori ce fel de piese de schimb pentru utilaje agricole. Avem furnizori mari din Germania si Franta.

Arad Importator