Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Unelte / Accesorii pentru Curatenie - Casa si Gradina: 89 companii
  • Profi!

Bucuresti Importator
  • Seriozitate, promptitudine.

Targu Secuiesc Distribuitor
  • sunt foarte multumit,nota 5

Bucuresti Importator
  • Servirea a fost promta, produsul de foarte buna calitate. Foarte multumit, va felicit!

Cluj-napoca Servicii
  • Magazinul www.impotrivadaunatorilor.ro este locul in care gasiti cea mai diversificata gama de produse pentru combaterea daunatorilor precum soareci, sobolani, cartite, soareci de camp, dihori, etc. Avem cele mai eficiente insecticide pentru combaterea insectelor precum muste, tantari, gandaci, furnici, purici. Vizitati magazinul nostru pentru a beneficia de reduce substantiale.

Bucuresti Importator
  • Companie din Arad comercializeaza en-gross deseuri textile din bumbac alb si colorat, lavete bumbac, lavete tesute, lavete cusute, lavete necusute lavete industriale. Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati.

Arad Producator
  • Infiintata in anul 1996, Abrazcom Exim S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse abrazive si perii de sarma din import. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
  • Producem maturi si perii pentru aproximativ toate domeniile din industrie, perii pentru interioare sau automaturatoare stradale, perii pentru morarit, perii apicole, perii pentru uz tehnic, perii speciale, perii pentru curatenie, perii industriale, etc. Nici o comanda nu este imposibila pentru firma noastră. Recondiţionam orice tip de perie inclusiv periile monodisc, prin utilizarea celor mai adecvate materii prime si de asemenea in functie de preferinţele clientului.

Saucesti Producator
  • BrazenBull Srl este o companie tanara pe piata care urmareste promovarea calitatii in special in NordVestul Romaniei, oferind produse unice pe piata, potrivite pentru orice nevoi. Dorim sa aratam ca igiena nu este un cost, este defapt o investitie care va fi rasplatita,

Mun. Baia Mare Distribuitor
  • Firma noastra, Transnational Invest Srl, va ofera o gama larga de produse: - articole pentru casa si gradina - scule - accesorii irigatii etc Pentru mai multe informatii referitoare la produsele pe care le comercializam nu ezitati sa ne contactati.

Calarasi Distribuitor
  • Intreprinderea nostra se ocupa cu vanzare de produse ce tin de renovarea caseri si de domeniul constructiilor. Sunt produse care se gasesc mai putin pe piata dar care sunt practice pentru orice gospodarie, casa sau apartament.

Bistrita Importator
  • Suntem o companie cu capital 100% romanesc, producatoare de mopuri. Ne propunem sa ne canalizam eforturile pentru a oferi o gama variata de mopuri: bumbac, microfibra, sintetic, de diferite dimensiuni pentru a acoperi toate necesitatile, cat si culori pentru a oferi un plus de diversitate. Avem posibilitatea de realizare a marcilor proprii.

Ratesti Producator
  • Importatori exclusivi scule electrice DWT, Strend Pro si accesorii, scule de mana, utilaje, electrocasnice, produse uz gospodaresc, aparataj electric. Distribuitori de scule si unelte pentru gradina, scule si unelte pentru ateliere, o gama larga de utilaje profesionale. De asemenea, distribuim si o gama larga de aparate de incalzire si electrocasnice. Service propriu.

Curtea De Arges Importator
  • Compania noastra are ca obiect de activitate importul si distributia produselor de curatenie, consumabile curatenie si accesorii curatenie. Detinem un portofoliu de produse complet care cuprinde produse de curatenie pentru uz casnic si profesional , precum si o gama larga de consumabile( hartie, saci etc). Suntem unic importator al produselor MPL - Spania.

Harman Importator
  • Firma noastra comercializeaza curatitoare cu presiune, curatitoare cu aburi, aspiratoare, masini de maturat, pompe de presiune, pompe submersibile, solutii de curatare Karcher, masini pentru casa Karcher. Pentru comenzile mai mari sau egale cu 500 RON,transportul este gratuit pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru comenzile mai mici de 500 RON,taxele de transport sunt suportate de catre client. Taxele de transport sunt la preturi preferintiale, datorita sistemului de preturi implementat.

Sofia Distribuitor
  • Cine suntem? Suntem o companie tanara, cu capital romanesc infiintata in anul 2014. Modul de lucru pe care il propunem ofera beneficii semnificative atat pentru clienti cat si pentru furnizori. Furnizorii nostrii sunt branduri internationale, precum si producatori locali. Scopul principal fiind acela de a asigura clientiilor nostri acces la cele mai bune si cele mai potrivite solutii pentru a satisface nevoile lor. Ce facem? Oferim game complete de produse non-food, clientii nostri fiind astfel capabili sa se concentreze pe afacerea lor de baza, sa-si eficientizeze actul de cumparare, eliberand capital de lucru si astfel simplificand administrarea interna, avand ca rezultat final, cresterea eficientei si imbunatatirea competitivitatii acestora. Gama de produse Smr Divers este impartita in patru divizii: 1. Ambalaje si articole de unica folosinta a) Tacamuri, farfurii, pahare, caserole, din plastic etc. b) Hartie de ambalat, pungi din hartie, pahare de carton, cutii pizza etc. c) Servetele, prosoape din hartie, manusi de unica folosinta etc. 2. Produse de curatenie si articole menaj a) Produse de curatenie profesionale (pardoseli, vase, geamuri, mobila etc.) b) Mop-uri, maturi, lavete, bureti, etc. c) Saci menajeri grosi negrii sau colorati (LDPE, HDPE) d) Servetele umede, servetele tip a fold, hartie igienica pentru dispenser etc. 3. Produse si consumabile birotica-papetarie a) Cartuse si tonere originale si compatibile b) Gama completa de instrumente de birou, table whiteboard (instrumente de scris, prezentare etc.) c) Hartie de copiator, plicuri, cartoane etc. 4. Articole pentru ambalare industriala a) Folii profesionale pentru ambalat (stretch, bopp etc.) b) Banda adeziva (scotch) c) Saci rafie si benzi de legare PP Mod de lucru: Punem la dispozitia clientilor, pe langa consultant dedicati (key account), si o platforma on-line de comenzi, unde, clientii cu locatii multiple isi pot administra locatiile pe centre de cost, avand un control absolut asupra comenzilor si a costurilor per locatie.

Catelu Distribuitor
  • Cine suntem? O echipa tanara si ambitioasa, cu o experienta de 10 ani in domeniul pardoselilor. Care este obiectivul nostru? Sa va furnizam toate informatiile, produsele si consultanta de care aveti nevoie pentru a va pastra casa sau biroul dumneavoastra curate, ingrijind corect fiecare suprafata. In paginile noastre veti gasi sfaturi si detalii legate de utilizarea produselor de curatat profesionale. De ce sa nu aflam si de ce sa nu folosim secretele profesionistilor? Pentru ca vrem doar ce este mai bun pentru dumneavoastra, am ales ca parteneri companii multinationale renumite in domeniul curatarii si intretinerii pardoselilor: Bona, Loba, Shutter, Irsa, Asevi si Dr. Schutz. Promitem sa actualizam si sa completam permanent gama de produse si informatiile oferite in functie de solicitarile dumneavoastra, pentru ca ne dorim sa fiti clientii nostrii pe termen lung. Ne puteti vizita la www.mai-curat.ro.

Ploiesti Distribuitor
  • Respectand traditia unei afaceri de familie de mai bine de 20 de ani, am incercat constant sa imbunatatim si sa ne diversificam gama de produse putand astfel azi, sa oferim clientilor nostri tot ceea ce se poate cere in domeniul in care activam incepand de la produse de curatenie CASNICA, punand accent pe produsele INDUSTRIALE create dupa specificatiile clientului nostru.                 Astfel ca pentru a optimiza costurile am introdus in activitatea noastra si RECONDITIONAREA unor produse uzate cum ar fi: perii monodisc, sau orice alt tip de perii folosite pe utilaje. Producem stupi si accesorii pentru apicultura, mobilier de gradina din lemn masiv, mobilier pentru casa din lamn masiv sau PAL.

Sat Schineni Producator
  • Societate cu capital privat producator de mop bumbac, mop sintetic si mop microfibra, cozi si manere din lemn corpuri pentru perii, maturi, pensule, producator de tocatoare de lemn pt bucatarie, mese de calcat, pensule, alte obiecte de uz casnic si gospodaresc.

Sighetu-Marmatiei Producator
  • Producem si comercializam lavete din bumbac 100% pentru uz general, diferite culori certificate LAREX si ISO 9001 confectionate din material nou (tricot bbc 100%)cu capacitate de absortie prin imersie de min. 200%. Produsul nu lasa scame si este insotit de fisa tehnica si certificat de conformitate. Alte detalii pe site-ul nostru www.fonic.ro

Bucuresti Producator