Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Telefoane/ Faxuri, Centrale & Videoconferinta - Telecomunicatii: 29 companii
  • Am acordat 4 stele pentru ca nu am primit telefonul pentru confirmarea comenzii in timp de 48 de ore de la postarea ei. In rest, totul a fost ok.

Bucuresti Import - Export
  • Oanta Telecom Srl este o companie cu licenta si personal autorizat sa efectueze activitati de consultanta, proiectare, instalare, si intretinere a sistemelor de telefonie, a sistemelor de alarmare impotriva efractiei, precum si a sistemelor de alarmare in caz de incendiu.

Cluj-Napoca Servicii
  • Oferim solutii de comunicare personalizate pentru antreprenorii din Romania. Te ajutam sa ramai mereu conectat cu clientii si afacerea ta. Azi, totul e in viteza. Daca nu raspunzi imediat, clientul tau va apela in alta parte. Pastreaza-ti numerele de telefon si alege cele mai bune servicii de telecomunicatii din Romania. Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata de portare pentru afacerea ta! Consultanta gratuita! Cu Orange Romania aveti avea garantia ca serviciile de internet oferite sunt de cea mai buna calitate. ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii) a publicat rezultate ale vitezelor medii reale de internet fix si mobil ale operatorilor din Romania. Mai multe detalii pot fi gasiti pe site-ul nostru.

Bucuresti Servicii
  • Telesail Technology Co., Ltd is a professional manufacturer of innovative VoIP equipment and mature serials of EPON products. We offer a full line of VoIP products including IP-PBX series, VoIP Access Gateways, Trunking gateways, VoIP Phones and network products. also we provide VoIP systems and solutions for Call cener, Hotel, Office IPPBX, Service providers; With multiple types of design for high density and cost-effective, Telesail also offers a full range of EPON OLT and ONU series equipment and flexible POS series splitter, cost-competitive optical transceiver modules to meet end to end deployment for FTTx. For more information, please visit                www.telesail.com

Beijing,p.r.china Producator
  • European Telecom S.r.l. este o companie specializata in comercializarea si instalarea echipamentelor de telecomunicatii si retelistica, si in oferirea de solutii in domeniul comunicatiilor fixe si a retelelor de date. Incepand cu 2006, EUROPEAN TELECOM este partener Alcatel pentru distributia si instalarea de centrale telefonice, telefoane fixe si echipamente aditionale pentru aceste terminale (certificare Alcatel). Clientii avuti in vedere pentru vanzarea acestor produse sunt companiile de toate categoriile din toata tara, European Telecom avand in portofoliul sau renumite firme din domenii vaste precum asigurare de viata, banci, santier naval si comert. Mai multe informati puteti afla accesand paginle noastre de web: www.etelecom.ro, www.eurotelecom.ro.

Bucuresti Servicii
  • Solutii Personalizate Srl este partener Orange Business Services. Orange Romania - leaderul telecomunicatiilor mobile din Romania, cu peste 10.394.000 milioane clienti, face parte din grupul France Telecom - Orange, unul din leaderii mondiali in telecomunicatii, cu peste 200 milioane de clienti pe 5 continente. Ne adresam companiilor mici si mijlocii din zona Bucuresti si Ilfov oferindu-le solutii personalizate de comunicare pentru afaceri. Echipa Solutii Personalizate Srl este formata din tineri cu experienta in telecomunicatii la principalii operatori de telecomunicatii din Romania. Ne punem la dispozitie cunostintele si expertiza acumulata pentru a va oferi cele mai bune solutii de comunicare astfel incat sa crestem impreuna cu dvoastra. Punem pe primul loc satisfactia dvoastra astfel incat la sfarsitul unei tranzactii comerciale sa ne oferiti cu placere recomandari. Va stam la dispozitie cu datele de contact de mai jos: Tel: 0374055055

Bucuresti Servicii
  • Aplicatia de centrala VoIP Calltrack este solutia integrata de telefonie office & ecommerce, dezvoltata de While1 Software din dorinta de a oferi partenerilor ei o solutie profesionista care sa ridice calitatea interactiunii cu clientii, productivitatea si eficienta angajatilor companiilor care o adopta.

Bucuresti Servicii
  • Inside Telecom furnizeaza solutii si servicii integrate de telecomunicatii si transmisii de date avand o bogata experienta in domeniul instalarii si intretinerii echipamentelor de voce date respective a retelelor structurate.

Cluj Napoca Altul
  • Magazinul online Digital City reprezinta o platforma specializata in comercializarea solutiilor de telefonie IP si integrare a comunicatiilor de voce ce se adreseaza unei game largi de clienti a�� SOHO, Enterprise sau operatori. Distribuitor exclusiv pentru Romania al brandurilor Synway, ZYCOO si Fanvil, magazinul nostru ofera un numar mare de echipamente destinate migrarii de la solutiile clasice de telefonie la cele de telefonie IP si de implementare a serviciilor de Call-Center/Contact Center (cu toate functionalitatile aferente), de instalare si configurare a centralelor IP si furnizare de solutii pentru inregistrarea apelurilor. Gama completa de produse si servicii Digital-City.ro include: Telefoane audio si video IP Echipamente, accesorii si solutii Call Center Hardware si echipamente Asterisk Centrale IP (IP PBX) configurabile pentru preluarea trunchiurilor IP, analogice, digitale sau GSM Carduri si echipamente pentru inregistrarea apelurilor Carduri CTI pentru integrarea comunicatiilor Platforme SIP multimedia Gateway-uri analogice si digitale Misiunea noastra este de a facilita comunicarea si colaborarea intre oameni si companii, prin furnizarea de tehnologii de telecomunicatii de ultima ora la preturi accesibile.

Bucuresti Importator
  • Echipa noastra ajuta clientii sa rezolve problemele de suport tehnic sau comerciale. Daca ai bune abilitati de comunicare, esti ambitioasa/ambitios si proactiv/a, te invitam sa te alaturi echipei noastre. - Preluarea apelurilor telefonice venite din partea clientilor, identificarea problemelor.

Brasov Servicii
  • Decatel Srl este solicitata pentru incheierea contractelor ce au ca obiect: realizare retele telefonice urbane, retele telefonice de interior, instalare centrale telefonice, service si intretinere retele telefonice, echipamente telefonice (centrale telefonice, multiplexoare, instalatii de secretariat, aparate telefonice), lucrari de canalizare telefonica si lucrari de instalare fibra optica

Brasov Servicii
  • CuteLink,A product of Zerci Which belong to Zerci Communications' Equipment Dept. CuteLink had found data communication a promising and glorious future. Expanding the bandwidth continuously to provide broadband access based on fiber and Ethernet technology would be the next generation of data communication. CuteLink's engineer want to get the majority of marketing share with its own advanced technology, high stability and customer awarded service. CuteLink are willing to share its professional knowledge and experience about the network design, construction and maintenance to all customers. CuteLink will help all customers to build a powerful, efficiently, user-friendly and cost-effective network. CuteLink is the equipment manufacturer also it is the Solution and Services provider. In the futuer CuteLink want to become the leader in R&D, manufacturing, and marketing of data communication equipment and network edge devices and the best network solution and service provider all over the world.

Beijing Producator
  • Interactive CTD. este o firma romaneasca cu capital privat romanesc, distribuitore a corporatiilor americane Harris Comunications, Teltronics, ADC Telecomunications si Lucent Technologies, care datorita capabilitatilor dobandite ca integrator de sisteme simple si complexe de telecomunicatii digitale, isi arata disponibilitatea de a oferi celor interesati, o gama larga de echipamente, impreuna cu serviciile profesionale aferente pentru aplicatii cu specific de voce/date/video, adaptabile oricaror structuri de comunicatii publice sau private, din majoritatea domeniilor de activitate.

Bucuresti Altul
  • Compania SC Sebatelecom SRL este licentiata de Ministerul Administratiei si Internelor in proiectarea, executia si intretinerea sistemelor de alarmare impotriva efractie. Totodata firma este avizata sa execute lucrari de instalare, intretinere si reparatii la sistemele de semnalizare a incendiilor, precum si de proiectare a acestor sisteme.

Rm. Valcea Servicii
  • Firma ofera centrale telefonice: Siemens HiPath 1100 2000 3000 4000 5000, Alcatel 5120 5200 BCN 4200 4400 OXO OXE Bizhub Voicehub, Tiptel, Telstra, Telstra Commander, Dialogo Dialface Telefoane fixe analogice digitale IP SIP si mobile wireless, DECT, IP, SIP Alcatel, Siemens, Tiptel, Polycom, Gigaset, Euroset, Profiset snom, Hagenuk, Philips, AEG, Maxcom, Nippon. Retelistica pasiva FMT si activa LANCOM Made in Germany. Sisteme de call center Voxtron si Cal recorder-e Blue Voice, Tiptel. Roboti telefonici CLIP CLIR adaptoare telefonice Tiptel Sisteme de telemetrie cu aplicatii largi in agricultura viticultura pomicultura hidrologie irigatii Adcon Made in Austria. Sisteme la cheie solutii inteligente de telecomunicatii servicii si prestari servicii telecomunicatii retelistica cablare structurata retea date voce. Casti si sisteme profesionale de call center Dasan, Plantronics. Sisteme de audioconferinta si video conferinta Polycom, sisteme de audio video conferinta. Inchiriem la preturi promotionale sisteme de comunicatie centrale telefonice cu service inclus pachet promotional pe o perioada de 2 3 ani dupa care echipamentul devine proprietastea beneficiarului. http://sites.google.com/site/beiaconsultinternational

Bucuresti Distribuitor
  • Firma tanara, dinamica, dornica de a dezvolta proiecte serioase in domeniul IT, Telecomunicatii terestre si navale. Are un istoric impresionant in doar cei 6 ani de activitate si este eligibila ca partener in orice proiect ce poate atrage fonduri europene.

Constanta Importator
  • Internet Expert is a world-class carrier, dedicated to anticipating and fulfilling the needs of each of its partners. Since our inception three years ago, we have provided the best rates and the highest quality service. We have converged our system with the most advanced technologies of the national telecommunications network, earning the highest NARC rank for the quality of our services. Internet Expert's young and dynamic development team provides innovative, customized solutions for its partners' specialized and rapidly changing needs. Well-established as an international telephony provider, we make it simple and amazingly cheap to call every corner of the world, with rates starting from just 0,04 Euro/minute (in stark contrast to 0,029 Euro/minute for local calls and 0,054 Euro/ minute for long distance calls made through traditional carriers).

Bucuresti Importator
  • Avand o experienta de 15 ani in domeniu, firma noastra ofera servicii de calitate, profesionale si rapide in domeniul caselor de marcat, centralelor telefonice si hardware de calculator. Zona de distribuitie si service pentru casele de marcat este braila - galati - tulcea. firma noastra asigura service in garantie si postgarantie pentru modelele de case de marcat Optima, Euro, Activa, Datecs precum si consumabilele aferente.

Braila Distribuitor
  • Obiectul principal de activitate al firmei il reprezinta furnizarea de solutii de sisteme IT, de conunicatii voce/date precum si integrarea acestora cu sisteme de securitate, control acces , supraveghere video si automatizari.

Ocnele Mari Servicii
  • Suntem o companie tanara, infiintata in anul 2008, facem ce stim si stim ce facem, nu ne este frica de munca si de concurenta. Respectam clientul si facem tot posibilul pentru a-l multumi. Dispunem de personal cu experienta pentru service-ul de copiatoare si calculatoare. Executam retele de calculatoare si telefonie fixa. Nu ezitati sa ne contactati !

Galati Servicii