Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Produse Optice - Ceasuri, Bijuterii, Optice: 92 companii
  • foarte frumosi va multumesc

Bucuresti Altul
  • Optik-Shop Optipar este un magazin de optica medicala, care ofera consultatii pentru stabilirea dioptriilor, si care se ocupa de comercializarea ramelor si lentilelor de ochelari, lentilelor de contact si al accesoriilor pentru ochelari, bazindu-se pe raportul calitate pret mereu in avantajul dumneavoastra. PROMOTII SAPTAMANALE Incercam mereu sa va surprindem cu promotii si oferte variate. CONSULTATIE GRATUITA Va consultam, va alegeti rama si aveti ochelarii, totul in decurs de o ora. PRODUSE DE CALITATE Oferim produse de inalta calitate de la o serie intreaga de producatori renumiti.

Cluj-Napoca Import - Export
  • Inca de la infiintare Sc Optiven Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: consultatii oftalmologice computerizate, perimetrie optica computerizata, laser terapie pol anterior. Prelucram lentile si montam ochelari monofocali, bifocali, progresivi. Vindem rame ochelari vedere de colectie, lentile pentru ochelari monofocali, bifocali, progresivi, lentile speciale pentru lucrul pe calculator si pentru soferi. De asemenea, punem in vanzare ochelari de soare normali si cu lentile polarizate pentru conducatori auto. Vindem accesorii pentru ochelari, lentile de contact estetice si cu dioptrii. Compania are un efectiv de 4 angajati. Firma detine certificatul Certificat de Ministerul Sanatatii. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Firma noastra a achizitionat echipamente de ultima generatie ca: perimetru optic computerizat, laser YAG3, combina oftalmologica completa Coreea. In compania Sc Optiven Srl se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sc Optiven Srl sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Optiven a deschis un punct de lucru in orasul Ianca. Se ofera consultatii oftalmologice computerizate si servicii de optica medicala. In cadrul opticii veti gasi rame, lentile, lentile de contact, accesorii ochelari, ochelari de soare. Program lucru cabinet: Luni - Vineri: 10-19 Ne puteti contacta la tel. 0239 624031 sau 0722 645250, 0723 511492. Punct lucru Ianca Tel.: 0720 645250 0239 668900

Braila Servicii
  • De 16 ani avem grija ca serviciile noastre sa multumeasca toti clientii! Colaborarea cu firme de renume din domeniul opticii medicale ne ajuta sa oferim produse de calitate ridicata si premium intr-o gama diversificata!

Alexandria Altul
  • Fragile.ro - Mall Online - Exprima-ti personalitatea prin stilul vestimentar. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie Articole vestimentare | Imbracaminte si Incaltaminte | Accesorii de lux | Ceasuri de mana | Ochelari de soare | Articole sportive | Rochii si fustite | Branduri populare

Zizin Importator
  • Importator Unic & Distribuitor al lentilelor de contact 'ColourVue'. Lentile de contact & accesorii. In acest moment, de lentilele de contact 'ColourVue' se bucura milioane de persoane din peste 50 de state de pe intregul glob. Pentru a beneficia de cele mai bune oferte nu ezitati sa vizitati site-ul nostru oficial: www.colourvue.ro

Bucuresti Producator
  • Firma noastra a fost intemeiat in 2009. La inceput am distribuit detectoare radar si acum in 2010 distribuim en-gros si en-datail si ochelari de soare de buna calitate (de tip Artica si Fisher), ochelari de soare bun si pentru iarna la schiat. Cu furnizare sigura si rapida am obtinut o reputatie buna la cumparatori nostri.

Salonta Importator
  • Locul 1 In Topul Afaceri Romania Judetul Harghita Importam materiale pentru optica medicala, optometrie, import rame de ochelari, ochelari de soare, lentile de contact, lentile de ocheleri cu durificare sau antireflex, snururi din material textil si naylon pentru copii si adulti, lavete.

Miercurea Ciuc Servicii
  • Optica medicala cu servicii complete, incepand cu consultatii executate de medici oftalmologi, cosiliere in alegerea ramelor si a lentilelor oftalmice sau a lentilelor de contact, executarea de ochelari.

Bucuresti Servicii
  • Importator / distribuitor lentile de contact colorate si accesorii pentru acestea (solutii de intretinere, picaturi oftalmice, suporturi de pastrare, pensete de manevrare, ventuze de aplicare). Vanzare engros catre comercianti, en detail, drop-shipping in numele colaboratorilor.

Municipiul Bucuresti Importator
  • Operatie cataracta oftalmologie ochelari vedere La Clinica Artision Med aveti servicii: - oftalmologie medicala - consultatii oftalmologice, investigatii (ecografii, tomografii in coerenta optica OCT, topografie corneana); - tratamente laser (capsulotomie YAG, panfotocoagulare retiniana cu laser Argon, pexii retiniene); - activitate chirurgicala - cataracta, glaucom, chirurgie refractiva (corectia miopiei, a hipermetropiei, astigmatismului), strabism, chirurgie palpebrala si alte interventii de pol anterior. Cabinetul oftalmologic Dr Andrei Muresan se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Domeniul de interes principal este chirurgia cristalinului atat in scop refractiv cat si optic cu implantare de cristaline artificiale premium. Cu acestea din urma Cabinetul are o experienta importanta. Obiectivul nostru pentru fiecare pacient fiind o vedere neingradita si independenta de alte mijoace de corectie optica, respectiv de ochelari. Folosim predominant implantele cu material hidrofob de la cei mai buni producatori pe plan mondial. Aceasta pentru a obtine stabilitate, predictibilitate si rezultatele cele mai bune pe termen lung.

Timisoara Servicii
  • Optica medicala si centru montaj ochelari. Optiterra a luat nastere cu scopul de a imbina tehnologia, esteticul si partea medicala, oferind o experienta unica si memorabila fiecarui client atunci cand isi alege produsul preferat. La Optiterra tot ce facem este centrat in jurul vederii. Am adunat pentru dumneavoastra producatori de rame si lentile, distribuitori, optometristi, tehnicieni toti avand aceeasi misiune de a combina tehnologia de ultima ora, concentrandu-ne pe nevoile dvs de prescriptie medicala. Suntem un furnizor de servicii de ochelari si accesorii de inalta calitate. Oferim consultanta pentru a ajuta clientii sa ia propriile decizii privind ramele si ochelarii si posibilitatea de a-si cumpara produse la pretul corect. Comercializam produse 100% autentice, fiind achizitionate de la distribuitorii autorizati in tara noastra a brand-urilor respective. Toata lumea merita sa arate bine purtand o pereche de ochelari la preturi accesibile.

Sat Tomesti, Com.Tomesti Distribuitor
  • Cabinetele Optic Clar Medical situate Calea Marasesti nr.98 [PIATA SUD], Str. Costache Negri nr.G8 [TARGU OCNA], Str. Aprodu Purice Nr.7 NORD vin in intampinarea dumneavoastra cu o gama larga de: ochelari de vedere, ochelari de soare, rame de ochelari, lentile de ochelari realizate de cele mai prestigioase firme de moda si optica din lume. Lucram cu lentile de inalta calitate : lentile Zeiss, lentile Hoya, lentile Essilor; si va punem la dispozitie orice tip de lentile : lentile sferice cat si lentile sfero-cilindrice; lentile prismatice (lentile pentru strabism) ; lentile monofocale si bifocale ; lentile bifocale fotocromice ; lentile progresive, lentile progresive heliomate, lentile progresive fotocrome, lentile cu filtru pentru calculatoare, lentile pe care putem aplica tratamente ca: antireflexiv, tratament anti UV rezultand lentile heliomate ( fotocromice gri / maro ), dar si multe altele, in functie de necesitatile fiecaruia. Noi producem ochelari de calitate superioara care iti sporesc individualitatea, iti maresc confortul si te ajuta sa vezi mai clar si mai precis. Astfel poti sa te bucuri mai mult de placerile vietii fara a fi constrans de lipsa unei vederi bune.

Municipiul Bacau Servicii
  • La 8ics, avem o abordare speciala in ceea ce priveste ochelarii, consideram ca sunt cele mai potrivite accesorii pentru a ne imbunatati imaginea, pentru a scoate in evidenta acea frumusete care sta numai in detalii. Ochelarii 8ics vor reusi sa completeze orice stil, sa protejeze de soare sau sa ofere un aer sic, geek sau elegant.

Otopeni Importator
  • Grija pe care o avem pentru pacientii opticii noastre ne indeamna mereu spre o evolutie permanenta in sensul innoirii aparaturii medicale, imbunatatirii serviciilor, instruirii personalului si bineinteles avand cele mai noi produse la cele mai bune preturi de pe piata. Va asteptam in cabinetul de optica pentru consultatii oftalmologice, cumparare de ochelari de vedere si de soare, lentile de ochelari, rame de ochelari pentru barbati si femei, copii si adulti, lentile de contact.

Mun. Arad Servicii
  • Oferim rame de calitate. Datorita aparaturii performante de care dispunem, oferim ochelari de vedere personalizati: progresivi, bifocali, pentru calculator si birou, pentru condus, fotocromatici, de soare cu dioptrie, cu prisma, antireflex sau inscriptionati.

Lugoj Altul
  • Idol Eyes este unul dintre principalii lideri mondiali din industria ochelarilor pentru copii. Avand sediul in Australia, ea face parte din Iris Optical Co, o afacere specializata in prescriptia de ochelari cu o experienta de 69 de ani. Ochelarii de soare Idol Eyes au avut parte de multe aprecieri in cele peste 65 de tari in care se comercializeaza. Acum sunt prezenti si in Romania.

Baia Sprie Distribuitor
  • Orto-Optical noastra efectueza servicii de optica medicala si centru pentru dispozitive medicale personalizate (orteze, corsete, proteze, dispozitive de mers, ochelari) realizate pentru fiecare pacient in parte in urma preluarii de mulaj si unei podometrii si consultatii aferente cazului.

Iasi Servicii
  • netOptica.ro este un magazin online de lentile de contact, solutii de intretinere si picaturi de ochi. La noi gasiti super preturi si livrare rapida prin intermediul serviciului de curierat. Nu rata acum cele mai bune preturi!

Budapesta Distribuitor
  • De 25 de ani avem grija de ochii tai. Optica medicala: * Rame ochelari * Determinare dioptrii * Reparatii ochelari * Consultatii gratuite De 25 de ani oferim cele mai bune servicii de optica medicala. Impreuna pentru un viitor mai clar.

Bucuresti Servicii