Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Ambalaje Industriale si Speciale - Ambalaje si Hartie: 310 companii
  • CALITATE SI PROMPTITUDINE

Harman Producator
  • foarte bun produsul, nu ma asteptam

Sector 5 Importator
  • Colaborare excelenta!

Arad Producator
  • PROFESIONISM SI CALITATE

Bucuresti Producator
  • Foarte ok!

Buzau Producator
  • Promptitudine!

Sat Silistea, Com. Silistea Producator
  • Oamenii de la Ansor

Brasov Producator
  • Foarte eficient si serios!

Tg Frumos Producator
  • Calitate foarte buna recomand

Bucuresti Importator
  • Firma prducatoare de folii si ambalaje din folie LDPE/HDPE, cu o gama variata extinsa de tipuri si dimensiuni de ambalaje, ce se adreseaza domeniului industrial dar si alimentar. Experienta in domeniu, utilaje performante ce permit un nivel calitativ optim, urmarirea si planificarea productiei pentru asigurarea unei rapiditati excelente in livrari, precum si un raport optim pret-calitate au facut posibila dezvoltarea firmei noastre pe un trend ascendent rapid. Conceptul nostreu este acela ca nu exista clienti mari sau clienti mici, ci exista "clientul", ale carui nevoi incercam sa le adaptam la conditiile economice actuale pentru a gasi solutia optima a unei colaborari bazate pe respect si incredere. Nu ne laudam ca suntem cei mai buni, ci te lasam pe tine, potential client, sa te convingi de acest lucru.

Pitesti Producator
  • Producem cutii pentru ambalare si transport, din carton ondulat in 3 straturi. Cutii rigide din mucava, personalizate pentru diverse folosinte si cutii personalizate simple, din carton GC1. Tipografie specializata in personalizarea afacerilor si branding pentru firme.

Lugoj Producator
  • Xtra Time Srl - Partenerul tau de incredere in industria Horeca. Oferim o gama diversificata de consumabile de inalta calitate pentru hoteluri, restaurante, cafenele si alte afaceri din domeniu. Descopera solutii profesionale in categorii precum: - Consumabile Hoteliere - Consumabile Catering - Pungi de Vidat - Consumabile Hartie - Detergenti - Ustensile de Curatenie - Masini si Echipamente Profesionale - Odorizanti & Dezodorizanti - Dezinfectanti Cu Xtra Time, te bucuri de eficienta si stabilitate!

Mun. Suceava Importator
  • A&R General Distribution Srl este o companie care activeaza in Romania din anul 2016, in domeniul comertului si distributiei de ambalaje alimentare si ambalaje nealimentare pentru industrie, dar si gama de consumabile si detergenti pentru HORECA. A&R General Distribution este o companie in continua ascensiune, obiectivul nostru fiind ca in urmatorii ani sa fim primii in acest domeniu, pe scurt vrem SUCCESUL! Sarcina noastra in fiecare zi este sa cautam produse sustenabile si sa negociem pentru a obtine cele mai bune preturi pentru colaboratorii nostri. Asteptam sa va cunoastem si suntem sigurii ca odata ce veti comanda de la noi, vom ramane in portofoliul dumneavoastra de furnizori!

Oradea Distribuitor
  • Suntem o companie tanara axata pe comercializarea de piese si consumabile pentru masinile de ambalat cu folie termocontractibila, benzi de legat /asigurat paletii in timpul transportului, folii stretch pentru ambalare si/sau securizarea incarcaturii, benzi adezive, folie cu bule pentru protectia produselor fragile.

Buftea Distribuitor
  • DepoBox şi-a obţinut reputaţia de furnizor de incredere in ceea ce priveşte cutiile de plastic pentru manipularea, depozitarea şi transportul materialelor cu aplicaţii diverse in diferite industrii. Gama noastră largă de cutii cu multiplă utilizare in domeniul casnic, hotelier, industrial, medical şi farmaceutic, alimentar, comercial este disponibilă intr-o varietate de culori, dimeniuni, forme şi capacităţi de stocare. Produsele noastre cum ar fi cutii, lăzi, sertare, coşuri, carucioare, pardoseli trec prin multiple filtre de verificare astfel incat acestea să indeplinească cerinţele specifice in ceea ce priveşte aspectul, utilitatea, capacitatea, temperature şi durabilitatea. Acestea se caracterizează prin robusteţe, manipulare uşoară şi capacitate mare de stocare. Aceste cutii de plastic se potrivesc perfect pentru utilizare in zonele de montaj şi asamblare, depozite industriale, fabrici de paine, lapte, carne, transportul şi depozitarea fructelor şi legumelor, magazine pentru vanzarea cu amănuntul, hoteluri, restaurante, spitale, clinici medicale, farmacii.

Bucuresti Importator
  • Comercializam masini si echipamente pentru productia de paleti si ladite din lemn (masini individuale, linii semiautomate si automate), deruloare si fabrici complete pentru confectionarea furnirului (plywood), piese de schimb pentru masinile de mai sus, sarma speciala pentru confectionarea laditelor din lemn pentru fructe-legume, hartie speciala pentru ambalarea merelor, instalatii de exaustare, filtrare fum si recuperare energetica, cazane industriale productie apa calda din deseuri de lemn, masini automate pentru productia de lazi din carton ondulat, masini si echipamente pentru procesarea legumelor si fructelor, adezivi pentru instalatii industriale, instalatii productie pellets si brichete din lemn.

Targu Mures Distribuitor
  • Wepadi Timisoara (West Packaging Distribution Timisoara) este o companie relativ noua, dar cu o vasta experienta pe piata ambalajelor din carton ondulat si a ambalajelor din carton duplex, atat in plan local, national dar si international.

Timisoara Producator
  • Suntem o firma de productie intr-o continua dezvoltare, cu o capacitate de productie peste 250 tone/luna, va ofera o gama variata de produse perfect adaptate nevoilor dumneavoastra. Avand o dotare tehnica completa si de ultima generatie, asiguram un nivel calitativ deosebit produselor realizate de noi, ceea ce ne face sa derulam contracte cu peste 500 de parteneri interni si externi. Acoperim cu produsele noastre necesarul si nevoile de ambalare din domeniul AGRICOL (producem folie solar pentru agricultura, simpla sau aditivata UV,cu grosimi pana la 0,4 mm si latimi de pana la 10 m); INDUSTRIAL (producem folie termocontractibila - shrink, saci baxare, saci mare grosine, folie protectii pentru curatatorii ecologice, pungi diverse, pungi cu autoinchidere (zipp), folie strech paletizare manuala sau automata, etc; CONSTRUCTII (folie material reciclat pentru sape beton, folie anticondens, folie acoperiri diverse; INDUSTRIA ALIMENTARA pungi LDPE/HDPE sau BOPP - dimensiuni si grosimi diverse.

Intrare Autostrada A1 - Pitesti Producator
  • Sc Ambart Srl din Cluj-Napoca este importator si distribuitor de ambalaje de unica folosinta folosite in Horeca. Ambalajele sunt fabricate din hartie, carton, plastic si polistiren. Majoritatea produselor pot fi personalizate cu grafica clientului.

Cluj Napoca Importator