Cum vor fi promovate reducerile

Vizibilitate maxima

Reducerile vor avea o vizibilitate ridicata si vor fi afisate intr-un mod distinct in paginile de cautare de pe Bizoo.ro. Aproximativ 70% din vizitatorii site-ului Bizoo folosesc motorul de cautare pentru a gasi produse.

Vezi exemplu

Promovare prin Bizoo Reduceri

Produsele vor fi grupate in sectiunea Reduceri pentru o vizibilitate si mai mare. Practic aceasta sectiune este vizitata in special de amatorii de reduceri. Ei achizitioneaza produse din impuls chiar daca nu au nevoie pe moment de produsul cumparat.

Vezi exemplu

Promovare prin newsletter

In fiecare luna Bizoo.ro trimite un newsletter cu principalele reduceri la peste 800.000 de utilizatori ai site-ului nostru.

Vezi exemplu

Promovare prin Bizoo Mobile si Program QR

Daca aveti o reducere buna, un potential client va afla instantaneu de ea chiar daca este in celalalt capat al orasului sau chiar daca trece prin fata magazinului dvs. fara sa intre in el. Aceasta se datoreaza aplicatiei noastre de mobil si a programului QR care folosesc ultimele tehnologii privind geolocalizarea si proximitatea relativa a clientului.

Vezi exemplu

Promovare prin alerte

Clientii se pot abona la noutatile magazinului dvs. si pot primi prin e-mail o alerta, imediat ce publicati un produs cu reduceri pe Bizoo.ro. In acest fel realizati fidelizarea clientilor prin permanenta informare cu ultimele oferte.

Vezi exemplu

Comanda credite

Cu fiecare credit puteti acorda o reducere pe produs indiferent cate comenzi primiti.

9.99 euro 3 credite

15.99 euro 5 credite

29.99 euro 10 credite

Comanda reduceri

Aveti nevoie de ajutor?

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefoanele 0801.011112 (Cost apel local Romtelecom), 0730.958698 (Toate retelele) sau

Contact

Activati Bizoo Mobile

Clientii afla de reduceri si actioneaza rapid.

Click pentru detalii


Afisati Programul QR

Aveti magazinul inchis dar clientii tot va cumpara produsele.

Click pentru detalii

Axello