Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
Web design site-uri, web hosting, design brosuri& pliante, design logo-uri si obiecte promotionale de calitate - Pongo.ro

Uriel Company

Sanatate Pentru Tine!

Vrei alerte cu reduceri de la noi?

Supliment naturist TIANLI

Model:
TIANLI oral lichid 6 fiole
Telefon:
0743141402
Pret:
84 lei


Detalii produs

Reteta produsului Natural Potent a fost folosita initial la curtea inperiala a Chinei si are functia de a intari spiritul, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual.

Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti, solutia fabricata dupa aceasta reteta este un produs ideal si efectiv special pentru imbunatatirea starii generale.

Solutia este facuta, din ierburi salbatice proaspete, dupa un proces stiintific de tratare, pregatire si extagere. Aproape zece mii de persoane care au testat solutia au cofirmat efectul ei minunat inpotriva oboselii si revigorarea rapida a impusului sexual. Este considerata de toti cei care au folosit-o cel mai bun produs in acest sens.

Indicatii: se foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, insomnii, incaruntire prematura, impotenta sexuala.

Mod de folosire: se bea o sticluta de 10 ml. cu 30-45 de minute inaintea fuziunii amoroase. Urmarind controlul ejacularii, (cu alte cuvinte se urmareste ca aceasta sa nu se produca deloc) durata fuziunii amoroase poate ajunge la mai multe ore in care nu se ejaculeaza deloc (a se observa ca dupa cca. 40-50 de minute impulsul ejacularii devine din ce in ce mai putin prezent aparand in schimb starii intense de placere si orgasme nenumarate lipsite de ejaculare (uscate).

Recomandare: o fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii, in acest sens se recomanda o cura de 16 zile.
Suspendarea ejacularii pe perioade lungi de timp sau definitiv, aduce o sanatate de fier, virilitate mult marita, apetitul sexual este in permanenta la cote maxime, vitalitate, imunitate crescuta, autovindecare, Mai multe informatii despre controlul ejacularii, gasiti, cautand din alte surse (carti, internet, pliante, cursuri) "continenta sexuala".


ATENTIE: prudenta la persoanele cu hipertensiune si boli de inima, nu se administreaza odata cu bauturi alcoolice, este interzis adolescentilor (chiar n-au nevoie).

Administrarea pe lunga durata este sigura si fara efecte secundare (fara a abuza insa de vitalitatea obtinuta).

Deoarece in urma administrarii tratamentului durata fuziunii amoroase poate fi prelungita chiar si mai multe ore se recomanda consumarea de proteine (preferabil vegegetale), si carbohidrati.Alte produse
Date de contact
Numele companiei:
Uriel Company

Persoana de contact:
Chipon Gina

Adresa:
Marcu Armasu nr. 8

Localitate:
Bucuresti

Judet:
Bucuresti

Telefon:
0743141402


Sugestii: suplimente alimentare supliment alimentar hri vitalion supliment ganoderma supliment pentru slabit

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi