Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Tecno Mecanica Ind. - T.M.I. Srl.

Cu noi gasiti solutiile
0245212149

Depozite frigorifice pentru legume, fructe

Telefon:
0245212149
 

Detalii produs

Proiectam si executam Depozite frigorifice si Camere frigorifice cu atmosfera controlata pentru pastrarea legumelor si fructelor.

Realizate din panouri prefabricate tip sandwich (tabla galvanizata vopsita si spuma poliuretan), usi izolate, acoperite cu strat fibra de sticla pentru uz alimentar, instalatii frigrorifice si accesorii.

Panourile modulare de tip sandwich sunt special concepute pentru o asamblare rapida in tip de dispunere, facand fata la orice temperatura.

Interiorul acestor panouri este realizat din rasina poliuretanica rigida cu putere mare de izolare, injectata la presiune inalta, obtinandu-se o densitate inalta de 42 kg/m3. Sistemul de jonctiune intre panouri permite obtinerea unei excelente rigiditati a structurii.

Sunt MARCO BARBI unul dintre specialistii italieni in tehnica frigului si activez pe piata romaneasca inca din 1992. Timpul a facut ca experienta mea si a firmelor colaboratoare din Italia sa creasca o data cu trecerea lui.

In tot acest timp am montat de la camere frigorifice de mici dimensiuni pana la depozite de mii de metri patrati de panouri.

Ne adresam unui segment de piata destul de variat, de la micii intreprinzatori din industria alimentara, fermieri si intreprinzatori in agricultura.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tecno Mecanica Ind. - T.M.I. Srl.
Persoana de contact: Barbi Marco
Adresa: Str. Eroilor, Nr. 4
Localitate: Targoviste
Judet: Dambovita
Telefon: 0245212149
Telefon mobil: 0764140229
Fax: 0245212149

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi