Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Tecno Mecanica Ind. - T.m.i. Srl.

Cu noi gasiti solutiile

Vrei alerte cu reduceri de la noi?

Depozite frigorifice pentru legume, fructe

Telefon:
0245212149, 0735037071


Detalii produs

Proiectam si executam Depozite frigorifice si Camere frigorifice cu atmosfera controlata pentru pastrarea legumelor si fructelor.

Realizate din panouri prefabricate tip sandwich (tabla galvanizata vopsita si spuma poliuretan), usi izolate, acoperite cu strat fibra de sticla pentru uz alimentar, instalatii frigrorifice si accesorii.

Panourile modulare de tip sandwich sunt special concepute pentru o asamblare rapida in tip de dispunere, facand fata la orice temperatura.

Interiorul acestor panouri este realizat din rasina poliuretanica rigida cu putere mare de izolare, injectata la presiune inalta, obtinandu-se o densitate inalta de 42 kg/m3. Sistemul de jonctiune intre panouri permite obtinerea unei excelente rigiditati a structurii.

Sunt MARCO BARBI unul dintre specialistii italieni in tehnica frigului si activez pe piata romaneasca inca din 1992. Timpul a facut ca experienta mea si a firmelor colaboratoare din Italia sa creasca o data cu trecerea lui.

In tot acest timp am montat de la camere frigorifice de mici dimensiuni pana la depozite de mii de metri patrati de panouri.

Ne adresam unui segment de piata destul de variat, de la micii intreprinzatori din industria alimentara, fermieri si intreprinzatori in agricultura.Alte produse
Date de contact
Numele companiei:
Tecno Mecanica Ind. - T.m.i. Srl.

Persoana de contact:
Barbi Marco

Adresa:
Str. Eroilor, Nr. 4

Localitate:
Targoviste

Judet:
Dambovita

Telefon:
0245212149

Telefon mobil:
0735037071

Fax:
0245212149


Sugestii: depozit frigorific depozit fructe camera frigorifica agregate frigorifice

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi