Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Mdc Promotion Srl

De 12 ani alaturi de tine!
0741 027 326, 0741 027 326

Despre noi

Trimite mesaj
Avem ca obiect de activitate productia de materiale si produse publicitare, pornind de la conceptia grafica si terminand cu executia cat si montajul acestora.

Am inceput timid, dar sigur, alaturi de un colectiv tanar si dinamic inca din anul 2001. Incepand cu anul 2007, am investit semnificativ atat in domeniul comercial cat si in segmentul productiei, devenind astfel un important furnizor de produse si servicii destinate promovarii imaginii.

Am pornit astfel pe un drum care ne pasioneaza si dorim ca prin profesionalism, responsabilitate, creativitate, inovatie, flexibilitate, putere de munca dar si preturi competitive sa oferim partenerilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate.

CE FACEM?
Aproape de client, de asteptarile si obiectivele sale, fiind mereu la curent cu ultimele noutati in domeniu, am reusit ca fiecare proiect (produs) sa fie unul de calitate, finalizat la timp si menit sa multumeasca aspiratiile acestora.
Dispunem de o hala proprie de productie, dotata cu utilajele si echipamentele necesare productiei publicitare proprii. Astfel beneficiem de toate mijloacele necesare atingerii succesului clientilor nostri si in acelasi timp ajutandu-i sa ecomiseasca timpul si banii destinati intermedierii.

DE CE NOI?
In fiecare proiect NOI ne implicam cu toata inteligenta, imaginatia, talentul si priceperea, dublate de capacitatea de munca si profesionalism, totul pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru clientii nostri.

Apeland la noi, veti avea certitudinea unei colaborari de success, prin solutiile integrate pe care le oferim!
Produse si servicii:
tipar digital, tipar offset, pliante, flyere, afise, mape, reviste, carti de vizita, prospecte, felicitari, catalog, menu, brosuri, foi antet, volante, mape, retetare, chitantiere, cutii, ambalaje
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
51-100
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2001

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mdc Promotion Srl
Persoana de contact: Cianga Gabriel
Adresa: Str. Aurel Vlaicu Nr. 154
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0741 027 326
Telefon mobil: 0741 027 326
Website: http://www.tiparpenet.ro/