Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.70
3 stars: Normal
40 pareri

Saci textili pentru aspirator

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Saci din material textil, pentru toate tipurile de aspiratoare, care pot fi refolositi.

Principalul avantaj al acestor saci textili, fata de cei de hartie, consta in faptul ca acestia sunt lavabili, putand fi folositi pentru o perioada indelungata de timp.

Gunoiul este scuturat cu usurinta din ei.

Sacii textile pentru aspirator:


Model A - dimensiuni suport de prindere din plastic 9.9 - 10.6 cm, orificiul este pe centru, decupat 0.5 cm., in partea de jos a marginilor laterale. Diametru orificiu 4.4 cm.

Model B - dimensiuni suport de prindere din plastic 10.9 - 10.5 cm, orificiul este in jumatatea de sus a plasticului alb, colturile sunt netaiate. Diametru orificiu 5.2 cm.

Model C - dimensiuni suport de prindere din plastic 10.9 -10 cm, orificiul pe centru, colturile netaiate. Diametru orificiu 4.9 cm.

Model D - dimensiuni suport de prindere din plastic 8.2 - 8.1 cm, orificiul pe centru, plasticul alb se afla pe jumatatea sacului si este decupat 0.5 cm pe latura de sus. Diametru orificiu 4 cm.



In caz ca exista mici diferente de dimensiune fata de modelul aspiratorului dumneavoastra, suportul de prindere din plastic se poate ajusta cu usurinta prin taiere, pana la dimensiunea potrivita.


NOTA: Pretul este per bucata.

Trimite mesaj
Din Gura in Gura