Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Iuvenis Srl

Cu noi ai de castigat!

Vrei alerte cu reduceri de la noi?

Culisanta aluminiu cu geam termopan

Model:
M 9000 slide
Telefon:
0746521620, 0729091937
Pret:
1285 lei


Detalii produs

Este un sistem pentru ferestre si usi glisante cu profilul pentru foaia mobila de 32mm grosime. Elementul de design specific acestei serii este marginea curbata - element ce confera ansamblului o personalitate deosebita. Tocul ofera posibilitatea de a fi taiat si la 90 grade, rezultatul fiind o linearitate distinsa, la care, in egala masura, contribuie accesoriile de inchidere incorporate. Sistemul este unul deosebit de flexibil, ideal pentru deschideri de marime medie.

Acest sistem poate fi folosit atat cu geam simplu cat si cu geam termopan. Greutatea unui canat poate ajunge pana la 80kg.
Sunt ideale pentru apartamente si aplicatii calsice, sunt sisteme pentru usi si ferestre glisante cu dimensiuni normale, desenat cu curbe netede, care ofera un rezultat estetic si functional perfect, asamblare usoara si cost redus. Este ideal pentru apartamente noi si pentru imbunatatiri in constructii vechi, sunt  ideale pentru toate aplicatiile arhitectonice, este un sistem complet pentru fereste cu deschidere simpla si basculanta, usi interioare, exterioare si vitrine. Curbe elegante si netede de linie exterioara si estetica care nu se demodeaza. Asamblarea simpla si usoara. Sistemele au fost certificate cu optime rezultate pentru etansietate, rigiditate si rezistenta la presiunea vantului.
UNA dintre foile culisante va poate fi plasa impotriva insectelor sau obloane!Descarca informatii suplimentare

Alte produse
Date de contact
Numele companiei:
Sc Iuvenis Srl

Persoana de contact:
Rusei Mihail

Adresa:
Str. 22 Decembrie, Nr. 38

Localitate:
Bacau

Judet:
Bacau

Telefon:
0746521620

Telefon mobil:
0729091937

Fax:
0234510510


Sugestii: profile aluminiu tamplarie pvc profile pvc tamplarie pvc salamander

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi