Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Titan Cris Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta in standardele de calitate ISO 9001,14001, 22000
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Specialistii nostrii va ofera servicii complete si performante in implementarea QMS (Quality Management Systems), asistenta pentru certificare, asistenta pentru audituri interne pe baza de constracte ferme cu clauze de confidentialitate.

Gradul inalt de profesionalism si politica firmei referitoare la imbunatatirea proceselor clientilor, precum si practicarea unor preturi concurentiale ne recomanda ca un bun partener al afacerii dumneavoastra.
- AVANTAJUL COMPETITIV: 72,3% dintre firmele certificate ISO9001 raporteaza un avantaj competitiv major. Aceasta insemna castigarea de noi afaceri (sursa - sondaj realizat de Financial Monitor).
- CRESTEREA CERERII CLIENTILOR: 33,4% dintre firmele certificate ISO9001 raporteaza o crestere a cererii din partea clientilor. Aceasta insemna o crestere a afacerilor(sursa - sondaj realizat de Financial Monitor).
Pentru o evaluare a situatiei de fapt existenta in compania dvs. si obtinerea unei oferte financiare, va rugam sa descarcati, completati si trimiteti catre noi fisierul alaturat.

Our Customers Are Our Priority !
Din Gura in Gura