Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Star S&R Srl.

Ieftin, simplu si eficient
0731346733, 0722243426, 0731346738

Despre noi

Trimite mesaj
Societatea Star S&R Srl. este profilata pe urmatoarele domenii de activitate: activitati de proiectare si executie constructii civile si industriale, activitati de ignifugare a materialelor combustibile, unic producator de substanta ignifuga "FLAMSTOP1", activitati recreative, hoteluri si restaurante, activitati de turism piscicol, reparatii curente si capitale, modernizari si alte activitati conform statutului societatii.

Din anul 1991 de la infiintare si pana in anul 2004 societatea s-a organizat construindu-si o baza de productie proprie, avand ca activitate de baza productia articolelor de tamplarie mobilier din lemn, mobilier de gradina.

In acest context, in aceasta perioada s-au incheiat si finalizat cu succes o serie de contracte de furnizare cu autoritati publice locale si beneficiari privati, la obiective socio-culturale, scoli, gradinite, camine de batrani, primarii, si alte obiective.

In paralel cu aceasta activitate, societatea s-a autorizat din anul 1994 in domeniul ignifugarii de materiale combustibile, mentinand activ acest domeniu de activitate prin derularea de contracte cu institutii publice si private din judetul Dambovita si din tara, autorizandu-se si ca producator de solutie ignifufa Flamstop-1.

In anul 2002, S.C. STAR S&R S.R.L. a cumparat in localitatea Comisani un teren si imobil destinat activitatii de pescuit sportiv, in vecinatatea bazei de turism piscicol si agrement "La Casa Verdea".

Cu aceasta ocazie, s-a dezvoltat activitatea de alimentatie publica si agrement in colaborare cu obiectivul turistic sus mentionat.

In urma participării la numeroase licitaţii publice, SC STAR S&R SRL a obţinut credibilitatea pe plan local in prestarea unor activităţi in domeniul construcţiilor şi instalaţiilor la instituţii de interes public, precum si la persoane juridice din sistemul privat si persoane fizice.

Astfel, in perioada 2000 - 2012, firma a prestat lucrări de construcţii şi instalaţii si furnizare dotari mobilier din lemn la obiective socio culturale din judet si din tara.

In perioada 2005-2012 societatea a implementat si are in derulare peste 15 contracte de proiectare si consultanta cu instituitii publice (comune din judetul Dambovita si alte judete din tara) si beneficiari privati din tara pentru implemetarea unor proiecte prin programele de finantare europene in domenii de perspectiva pentru dezvoltarea societatii romanesti,

In domeniul imobiliar, incepand cu anul 2009 a inceput promovarea cartierului residential "Cornisa Ialomiteia". Amplasamentul cartierului rezidential se afla in jud. Dambovita, Strada Caramidari-Centura Targoviste in zona de NV a orasului Targoviste si se intinde pe o suprafata de 3827,61 mp, parcelat pentru zece unitati.

De asemenea, tot in domeniul imobiliar, in urma unui schimb de experienta efectuat in anul 2010 in Canada, societatea a dezvoltat in propriul atelier de prelucrarea lemnului activitatii de productie si servicii prin dezvoltarea sectorului de productie case din lemn, de tip canadian, si mobilier de gradina.

In acest context, obiectivul principal al managementului societatii a fost extinderea capacitatii de productie prin infiintarea unui nou punct de lucru unde se urmareaste dezvoltarea activitatii de comert si depozitare materiale de constructii, show-room pentru productia proprie (case lemn si mobilier de gradina).

Va invitam sa vizitati DEPOZITUL DE MATERIALE DE CONSTRUCTII SI INSTALATII unde este amenajat un punct de prezentare, promovare case pe structura de lemn tip canadian, si mobilier de gradina, din Str. Prof Cornel Popa, Nr. 2, Targoviste (Denumirea veche, Str. Gimnaziului, Nr. 21)(vis-a-vis de Protectia Mediului)!
Produse si servicii:
case din lemn si in sistem Amvic, depozit de materiale de constructii mobilier de gradina, lucrari de constructii si instalatii, consultanta, solutie ignifuga flamstop, turism, pescuit sportiv
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001, ISO 14001; ISO 18001
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Star S&R Srl.
Persoana de contact: Duta Raluca
Adresa: Str. Prof Cornel Popa, Nr.1
Localitate: Targoviste
Judet: Dambovita
Telefon: 0731346733
Telefon mobil: 0722243426, 0731346738
Fax: 0245222062
Website: http://www.star-constructii.ro, http://www.ecoresidence.ro, http://www.lacasaverde.ro