Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Centura de siguranta auto pentru junior Boost Apak
240 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In cazul in care aveti copii, si mergeti cu masina, cu siguranta cunoasteti legislatia: copii cu inaltimea de pana la 135 cm sau sub varsta de 12 ani, trebuie sa stea intr-un scaun special.

Foarte corect, fiindca cei mici au nevoie de atentie sporita cand vine vorba de siguranta lor. Ingeniosul BoostApak este tocmai acel scaun auto pentru copii, care se deosebeste de celelalte produse din gama prin faptul ca este atat un rucsac spatios, cat si un scaun auto pentru copii, foarte usor de manevrat. Se poate folosi in masina, tren, avion sau cine stie, intr-o calatorie interstelara. Flexibilitate pentru parinti si siguranta pentru juniori. Folosire

* Rucsacul-scaun de marimea si forma unui bagaj de mana, este ideal pentru un scaun de rezerva.
* Il puteti lua cu Dumneavoastra oriunde: in masina, avion, tren, autobuz, chiar si intr-un restaurant ca sa fiti siguri ca micutul isi va putea atinge farfuria.
* Umpleti acest rucsac-scaun cu jucarii, carti, mici gustari – orice.
* Partea din fata a rucsacului se poate deschide in sus pentru a forma un suport din material umplut pentru spate, iar „aripile” laterale se pot folosi ca ghiduri pentru centura de siguranta.
* Rucsacul are bretele reglabile, astfel devine accesibil si usor de purtat atat de catre cei mari cat si de cei mici.
Din Gura in Gura