Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sincro Systems S.r.l.

021 320 66 02

Sistem monitorizare temperatura si umiditate

Model:
TRS
Telefon:
021 320 66 02
 

Detalii produs

Sistemul TRS este dedicat monitorizarii si inregistrarii temperaturii si umiditatii cu ajutorul calculatorului. Acesta colecteaza, afiseaza si inregistreaza temperatura si umiditatea in hale de productie, depozite, etc..

   Sistemul TRS a fost proiectat in special pentru a fi folosit in spatiile de productie si de depozitatre din industria alimentara (in conformitate cu cerintele HACCP), dar poate fi folosit si in alte locuri unde monitorizarea celor doi parametrii este necesara.

   Cu prilejul aderarii Romaniei la UE, in conformitate cu HG 924/2005 si HG 954/2005, toti procesatorii, vanzatorii si transportatorii de produse alimentare trebuie sa dispuna de sisteme de monitorizare si inregistrare a temperaturii si umiditatii si sa pastreze aceste inregistrari timp de cel putin un an, in functie de specificul produselor respective.

   Cu ocazia aderarii Poloniei la UE, sistemul TRS a fost instalat in peste 500 de amplasamente. Produsele componente au sigla CE si ISO9001.

   Sistemul TRS este alcatuit din mai multe module (temperatura, temperatura si umiditate, temperatura cu senzor extern, afisaj, temperatura cu afisaj, sirena de alarmare), care comunica cu calculatorul prin intermediul unui convertor de intrefata seriala, la care sunt conectate cu un cablu cu patru fire. Nu este necesara functionarea permanenta a calculatorului, convertorul de interfata seriala asigurind si memorarea datelor atunci cind calculatorul este oprit. Modulele pot fi instalate in orice configuratie, cu conditia ca numarul acestora sa nu depaseasca 127.

   Programul de monitorizare SimCorder Soft ruleaza pe un calculator PC si face colectarea datelor, afisarea acestora in timp rea, stocarea lor si tiparirea rapoatrelor sub forma de tabel sau grafic.

   NOUTATE:  Sistemul TRS poate trimite alarmari prin mesaje SMS (unui numar de pina la 5 telefoane mobile) in momentul in care se depaseste in plus sau in minus oricare dintre pragurile de alarma setate. Astfel, cei interesati afla imediat despre un eveniment nedorit, eliminind factorul uman in acest lant.

Industria alimentara (spatii de productie si depozitare a alimentelor: carne, lapte, paine, s.a.)
Industria farmaceutica (spatii de depozitare a medicamentelor, farmacii)
Laboratoare
Chimie
Spatii de birouri
Instalatii de aer conditionat

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sincro Systems S.r.l.
Persoana de contact: Gheorghe Catalin
Adresa: Str. Mizil Nr.5, Bl. G18, Sc.C, Et.1, Ap.23, Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021 320 66 02
Telefon mobil: 0723 369 867
Fax: 021 327 30 07

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi