Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Colantari auto totale sau partiale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Serviciul de colantari auto reprezinta o varianta mai rapida si mai putin costisitoare decat vopsirea masinii. Timpul necesar unei colari pentru un autoturism este in medie de 3-4 ore.

Firma noastra ofera servicii profesionale de colantare auto integrala sau partiala in orice culoare, inclusiv colantare cu folie camuflaj.

Modelele de camuflaj le putem realiza noi sau se poate folosi grafica/modelul adus de catre client. Printurile se pot realiza in combinatiile de culori dorite de fiecare client, astfel incat sa nu necesite schimbarea culorii in talon.

Pentru a obtine o imagine cu un aspect profesionist, stilat si elegant - va recomandam materiale publicitare tip litere volumetrice.

Colantari auto - pentru o companie, este una dintre cele mai des intalnite forme de publicitate in Romania, fiind o metoda relativ ieftina, cea mai buna ca si raport impact/pret, pe care o platesti o singura data, si care are un impactul vizual din trafic.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura