Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
Web design site-uri, web hosting, design brosuri& pliante, design logo-uri si obiecte promotionale de calitate - Pongo.ro

Rustic Construct S.r.l.

Construim pentru mileniul iii

Vrei alerte cu reduceri de la noi?
Despre noi
Rustic Construct S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Baia Mare, str. Victoriei nr. 136A, judetul Maramures.

Avand 80 angajati, firma noastra executa biserici, case si casute din lemn, hale industriale si sedii administrative, tamplarie din lemn de brad si stejar stratificat cu geam termopan, restaurare de monumente. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania si Europeana

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Principala preocupare a companiei Rustic Construct S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Produse si servicii:
executie biserici, case si casute din lemn, hale industriale si sedii administrative, tamplarie din lemn de brad si stejar stratificat cu geam termopan, restaurare de monumente.
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
ISO 9001:2000
Anul infiintarii:
2000
Date de contact
Numele companiei:
Rustic Construct S.r.l.

Persoana de contact:
Cusner Cornel

Adresa:
Str Victoriei, Nr. 136a

Localitate:
Baia Mare

Judet:
Maramures

Telefon:
0262/276367

Telefon mobil:
0744/555751, 0744/555752

Fax:
0262/276368