Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat Criolipoliza si laser soft pentru slabire Cryogen

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
CRYOGEN
Out Of stock
Descriere
The cool way to slim away

Criolipoliza – descoperita la Harvard Medical School
Cercetatorii americani au demonstrate stiintific si au aprobat FDA criolipoliza ca tratament sigur si ireversibil de eliminare naturala a celulelor grase din organism prin inghetarea lor.

Este o solutie perfect naturala In timp ce liposuctia este o metoda extrem de invaziva, ce implica riscuri mari, recuperare dificila, procedeu dureros si mai ales total agresiv pentru corpul tau, criolipoliza este un proces perfect natural.

Exact  in asta consta marea inovatie a acestei terapii, ca declanseaza un proces natural si cunoscut corpului tau. Mai exact, criolipoliza foloseste un proces de racire targetat care distruge celulele grase de sub piele, efectiv inghetandu-le pana la punctul de eliminare.

Laser + criolipoliza

Cryogen un sistem avansat hi-tech care duce tehnologia la rang de arta, pentru ca reprezinta imbinarea perfecta a doua terapii puternice: criolipoliza si laser. Cercetatorii japonezi au maximizat rezultatul dat de criolipoliza prin fascicule laser care sparg depozitele calcifiate de grasime astfel incat inghetarea individuala a celulelor grase care trebuiesc eliminate sa se produca mai rapid.

Cryogen

Echipament inovator pentru slabire localizata ce foloseste tehnologia criolipoliza + laser soft cu 2 capete de tratament pentru aplicare simultan, pentru rezultate definitive.

De la o ora de tratament standard cu criolipoliza, terapia prin criolipoliza + laser soft distruge celulele grase in numai 30 de minute.  Laserul sparge blocurile de grasime, iar criolipoliza ingheada rapid celulele grase si provoaca apoptoza. Restul tesuturilor si nervii raman intacte, deoarece lipidele din celula grasa se cristalizeaza la o temperature mai mare decat apa din celelalte cellule. Ulterior tratamentului, celulele grase sunt eliminare treptat, in urmatoarele saptamani, de catre sistemul limfatic. Stratul de grasime este astfel dramatic redus, conturul siluetei modificat natural, definitiv si fara efecte secundare.

Rezultate rapide. Tratamente rapide. Fara efecte adverse Fata de alte proceduri, tratamentul Cryogen ia putin timp si e destul de simplu sa se muleze chiar si pe cel mai incarcat program. In plus, imediat dupa tratament iti poti continua activitatea normala. Nu doare, nu ai nevoie de perioada de recuperare, nu ai nevoie de vizite exhaustive la salon. Nu este o procedura dureroasa si nu incarca ficatul cu grasimi deoarece distrugerea celulelor grase si eliminarea grasimilor este graduala.

Apoptoza

Proces natural de moarte celulara si eliminare din corp
Celulele grase inghieata mai rapid decat restul, ca atare se modifica morphologic si intra intr-un process natural de moarte celulara. Organismul le elimina natural fara alte interverntii sau terapii suplimentare. Acest proces poarta numele de apoptoza.

Echipamentul propus de ROWE nu doar că beneficiază de o terapie inovatoare cu efecte uimitoare, dar propune şi două capete de tratament care pot lucra simultan. Este un aparat exclusivist ce beneficiază de tehnologie japoneză de înaltă calitate şi de dotări pe măsură: 3 ecrane LCD cu touch-screen, computer intern ultra-performant, design futurist.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura