Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat masaj dermoroll anticelulitic DermoCell Expert

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
DermoCell Expert
Out Of stock
Descriere
DermoCell Expert este varianta ultra-tehnologizata a DermoCell.

Aparat de endermologie de ultima generatie, DermoCell Expert inglobeaza 5 terapii revolutionare:

- Masaj transdermic pentru eliminarea completa a celulitei. Tratează absolut orice stadiu de celulită (edematoasă, fibroasă, dureroasă) cu rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. De asemenea, joaca un rol important in prevenirea celulitei caci aspectul de “coajă de portocală nu va reapare!

- Fototerapie cu DermoLED pentru tonifiere. Acestea transmit fotoni (toate formele de lumină se compun din fotoni) până la un nivel de 2-3 cm sub epidermă. Fotonii ajung la nivelul celulelor şi determină o reacţie fotochimică cu eliberare de enzime active ATP - adenozin trifosfat. ATP stimulează metabolismul intracelular. La nivelul ţesutului adipos (de grăsime), această enzimă determină o ardere accentuată a grăsimilor acumulate în celule.

- Microdermabraziune cu dischete hipoalergenice de diamant pentru reintinerirea tenului. Presupune exfolierea tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic ce asigură un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat. Se obtine eliminarea stratului cornos al tenului – acel strat al pielii alcatuit in principal din celule moarte.

Exfolierea acestui strat prin microdermabraziune aduce dupa sine o excelenta regenerare celulara, si reechilibrarea fibrelor de elastina

- Ultrasunete cu discuri de barium titanat pen tru dublarea eficacitatii undelor ultrasonice. Efectul similar unei diete este dat de arderea grăsimilor subcutanate cu energie cinetică generate de aceste micro-vibraţii. Tratamentul cu Ultrasunete se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, şolduri, fund, coapse, braţe, bărbie, etc.

- Mezoterapie virtuala: Dermoporatie. Dermoporaţia face ca într-o singură sedinta/ aplicare să patrundă 95% din ingredientii activi în straturile profunde ale pielii.

Avantajul principal al dermoporatiei consta in faptul ca, datorita gradului ridicat de penetrare, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, reusind sa vindece din interior cauza vizibila la exterior: diminuarea elastinei si colagenului, formarea ridurilor tip-fisura, scaderea rezistentei cutanate ce duce la lasarea pielii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura