Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Rovit Sa

0244 236385, 0728290062

Despre noi

Trimite mesaj
Valea Calugareasca este una din stravechile podgorii renumite din Romania.

Rovit S.A. este o companie care are ca principal obiect de activitate productia de vinuri, fiind infiintata in anul 1991 prin preluarea patrimoniului fostei intreprinderi I.A.S. Valea Calugareasca si este situata in podgoria Dealul Mare, in zona de curbura a Subcarpatilor Meridionali.

Suprafata terenurilor agricole ce sunt exploatate in prezent este de 500 hectare, cultivate cu soiuri nobile de vita de vie. Aici se obtine materia prima pentru renumitele vinuri „ de Valea Calugareasca” din care amintim la cele rosii Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignion, Pinot Noir, Merlot si la cele albe Riesling de Dealul Mare, Feteasca Alba, Sauvignion Blanc, Feteasca Regala, Muscat Ottonel.

Toate acestea sunt organizate in 6 ferme si un combinat de vinifictie, care dispune de linii moderne de prelucrare a strugurilor si utilaje de inalta tehnicitate iar capacitatea de productie si depozitare a vinului este de  15 milioane de litri. Aici se efectueaza intreaga gama tehnologica – vinificare primara, fermentare, invechire si imbutelierea vinurilor.

In cadrul fermei pomicole se obtin frumoase productii de prune si mar de pe o suprafata de 62 hectare valorificate pe piata interna si externa.

Atat ca organizare a patrimoniului intelectual, dar mai ales a calitatii produselor, a strategiilor de marketing, Rovit S.A. se considera o firma care are misiunea de a-si desfasura activitatea in conformitate cu standardele impuse de client, obiectivul final fiind acela de „happy customer”, de a forma si pastra o traditie privind calitatea produselor, de a vinde produsele atat pe piata interna cat si internationala, de a dezvolta permanent tehnologiile existente conform cu standardele europene.

Avand in vedere tendinta consumatorilor de a se orienta catre latura calitativa a produselor, avem in oferta noastra un raport acceptabil pret/calitate.
Ca urmare a acestor masuri din anul 2006 societatea ROVIT a obtinut Certificatul de Management al Calitatii

ISO 9001:2000
Deasemenea, dorim realizarea unei strategii comune cu clientii nostri in scopul imbunatatirii vinzarii, prezentarii, promovarii produselor noastre in conformitate cu standardele impuse de piata si consumator si realizarea unui climat de lucru reciproc avantajos.
Produse si servicii:
mere Starchinson, Golden, Kalter productie proprie dimensiuni greutate 90-150 grame, vin vrac si imbuteliat productie proprie
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Rovit Sa
Persoana de contact: Mihai Petre Petre
Adresa: Valea Calugareasca
Localitate: Valea Calugareasca
Judet: Prahova
Telefon: 0244 236385
Telefon mobil: 0728290062
Fax: 0244 2235822